Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

Nevíte náhodou, čeština do hry Mass Effect Andromeda se dá stáhnout jen s tím virem Lokalizace.net Manager?

Ja jsem to, že mi to zaviruje počítač risknul, ale naštestí mi to počítač ani nespustil. Samozřejmě už to nešlo odinstalovat. Tak jsem tu instalačku prostě smazal a teď jsem skenoval PC, jestli mi to tam nenatahalo nějaký další viry, ale vypadá to naštěstí ok.

Každopádně asi to jinak nemá cenu někde po torrentech češtinu hledat. Nevím, tak když tak bych poprosil o odkaz, pokud někdo o něčem ví.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je na MEA i cestina, musi se pres ten manager lokalizace.net, je treba stahnout nejnovejsi verzi man… nový
RedMaX 20.09.2020 19:21
RedMaX
Co je spatnyho na Mass Effect Andromeda? Jako nedokonaly to je, nakonec o tom je i tohle vlakno. In… nový
RedMaX 28.09.2020 01:21
RedMaX
Dalsi postrehy: Ikdyz se nejedna o otevrene svety, nektere casti jsou nepristupne a to dost podivne… nový
RedMaX 29.09.2020 17:56
RedMaX
MEA me hrozne bavi hrat, nicmene kritiku uz chapu. Ta hra ma do dnesnich dnu extremni mnozstvi bugu.… nový
RedMaX 04.10.2020 10:54
RedMaX
DOHRAL jsem Mass Effect Andromeda. Hru doporucuju, ale chce to ten FrostyModManager a ty mody, jak… nový
RedMaX 22.10.2020 17:21
RedMaX
Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit. Díky za i… nový
L-Core 22.10.2020 20:09
L-Core
Ano, vzpomnel jsem si na tebe. ;-) Na druhou stranu ono to v te hre nevadi nicemu, kdyz budes vyuziv… nový
RedMaX 22.10.2020 21:52
RedMaX
Na torrentech má několikanásobně vyšší šanci. V manageru žádný vir není a jestli tomu nevěříš, tak s… nový
Vojtak42 27.07.2022 00:34
Vojtak42
Nevadí ti, že reaguješ 2 roky po funuse?:-) A u RedMaxa je to bežné, že neustále pindá na všetko, č… nový
yYy 27.07.2022 07:51
yYy
Za to ty jsi vykvet geniality a co vim, tak jsi tu moderatorovi herni poradny slibil, ze si podobne… poslední
RedMaX 27.07.2022 18:25
RedMaX
V komentarich popisuju, jak to nainstalovat, popisuju, ze antiviry v tom roce 2020 hlasily, ze je to… nový
RedMaX 27.07.2022 18:24
RedMaX

Je na MEA i cestina, musi se pres ten manager lokalizace.net, je treba stahnout nejnovejsi verzi manageru, jinak to nefunguje. Pak jsou potreba nejake knihovny od Microsoftu, jinak se to nerozbehne. Jako je to vopruz, ale da se to. Proc to maji tak slozite vyresene a jeste jim antiviraky hlasi, ze je to vir, netusim.

https://lokalizace.net/Home/Manager

Potom je treba jeste nejakej loader:

https://github.com/Erik-JS/meandromeda-dll

---

Nakonec jsem instalnul FrostyModManager a MEA Fixpack-541-1-05c.

---

Ted uz to bezi OK.

Samotna hra mi spatna vubec neprijde. Jiste instalace je vopruz, ze za to muze EA neni pochyb, ze tlacili na Bioware, aby to vydali stuj co stuj, klidne nedodelany. Proste EA je odpadni firma, ktera kdyby krachla, tak bychom si vsichni oddychli. Ale proste teda MEA v ramci tech moznosti, ktery asi meli vyvojari, tak ... no nebudu hodnotit po jednom dnu hrani, ale proste neprijde mi to tak spatne, jak vsichni rikaji.

---

Edit: Proste akorat to chtelo tu hru dodelat. EA jim rekla vydame to a co na tom, ze to nemeli hotovy. Kdyz se ukazalo, ze hraci nejsou idioti, tak je to nechala EA trochu doopravit, ale moc casu jim nedali, jinak by se nestavalo treba, ze mi hra rika, ze mam pouzit nejakou klavesu na provedeni nejake akce a ono to nic nedela. Pak jsem zjistil, ze jsem si klavesy vlastne premapoval. Akorat hra to nejak nevzala na vedomi. Zajimavy je, ze nektery premapovany klavesy ukazuje spravne a nektery ne.
Proste takovy ty chyby, ktery dokazou hrace pekne otravit, ale pritom jsou to spis detaily. Nicmene teda si budu davat pozor, abych si od EA uz nic nekoupil, tak se na ne musi!

Co je spatnyho na Mass Effect Andromeda?

Jako nedokonaly to je, nakonec o tom je i tohle vlakno. Instalace hrozna, musi tam clovek narvat mody od fanousku, samotna hra neni zadny zazrak, ktery by cloveka chytil a nepustil.

Nicmene, nechapu to, proc je ta hra tak hejtovana. Ze by to nejak zaostavalo za produkci Ubisoftu, to v te hre prilis nevidim.

---

Co bych tomu vytknul ted v prubehu hrani:
- blbe zvolene ukladani, nastesti mimo nejake pribehove sekvence se da ukladat manualne kdekoli, takze to neni velky problem
-glitche auta a terenu, casto se stane, ze kola Nomadu jsou zapustena do ledu nebo proste do zeme, obcas se autem dostanete nekam, odkud se neda vyjet, ikdyz by se zdalo, ze by to problem byt nemel. Od toho ma clovek ty ulozene pozice.
-je tam prilis obsahu, extremni mnozstvi vedlejsich ukolu na jedno brdo
-respawn nepratel, z prvu mi to nedochazelo a u nepratelskych zakladen jsem zastavoval a vybijel je, ted uz je objizidim.

MEA urcite neni excelentni hra a na muj vkus je priserne ukecana, ovsem spousta lidi to ma rado, nektery techniky ve hre jako je tezba nerostu jsou tezce uchopitelne a ja ani po 5. kapitolach nevim, jestli vlastne neco tezim nebo ne. Nicmene, ze by tahle hra nejak negativne vycnivala, to si teda nemyslim, je to takovy prumer, ktery se vlastne da docela i hrat. A kdo ma rad dlouhe hodne ukecane hry, tak verim, ze to muze hodnotit i lehce pozitivne.

Edit: Ja to hodnotim spis jako minus, ale docela tezke bossfighty s reliktskyma architektama. Zatim jsem mel dva, prvni sem nejak zvladl na poprve, ale druhy teda to bylo hodne tuhe. Nakonec jsem to vlastne uhral pres takovej ten muj zpusob, hrat to nejak tak s cim vyvojari nepocitaji. :-) Vzdycky jsem mezi ostrelovanim nasedl do auta a objizdel ho. Tim me nebyl schopen zasahnout. Pro mistni hrace to ale musi byt jednoznacne plus, ze tam ty bossfighty jsou.

Dalsi postrehy:

Ikdyz se nejedna o otevrene svety, nektere casti jsou nepristupne a to dost podivne, napriklad na jedne planete se mi zobrazi zed, za kterou sice muzu jit, ale oznami mi to, ze budu vracen zpet, ze to neni pristupna oblast, tak na jine planete me to z nepristupne oblasti okamzite vykopne bez varovani. Skoro to vypada, jako kdyby kusy hry delali uplne jini lide a nemeli mezi sebou zadne spojeni, zadneho designoveho architekta hry, ktery by to nejakym zpusobem kociroval. Je tu ale i tak dost prostoru a pro me osobne naprosty nadbytek ukolu, ovsem lidi, co je bavi slidit po vsech koutech hry, tak muzou mit MEA dost radi, protoze tady je toho pozehnane.

Prihloupla vec, ale zase zname to i z jinych her, je automaticky respawn nepratel, zprvu jsem se zdrzoval jejich zabijenim a bojema s nima, ale hodne rychle to omrzi a bud si jich vubec nevsimam a jdu vyslovene jen tam, kam mi veli ukol nebo kdyz me napadaji jako ted v dzungli na Havarlu, tak je mojim nejlepsim pritelem podobne jako v Zaklinacovi 2 sprint a proste jim zdrhnu.

A je to teda dlouha a velka hra, ale bohuzel to tak lidi maji casto radi, ja sam davam prednost komornejsimu prostredi, rozlehle otevrene plane me deprimuji. Ovsem s tim nic nenadelam.

Edit:

Asi nejvetsi vitka te hry a to je fakt na presdrzku, je mapa. Jako to co predvedli vyvojari s Mafia remake, to je silne prehnane, ale to co predvedli v MEA, to bych snad radsi ten kosoctverec pres pulku obrazovky nez tam mit mapu, ktera vam nerika absolutne nic. Treba ted, mam se sejit s nejakym Tavoosem, uz tam beham pul hodiny a proste ani nahodou, monolit je nekde v huste dzungli ukryty takovym zpusobem, ze to jdu hledat na youtube, to bych taky mohl hledanim stravit dalsich 14 dni, s tim at jdou vyvojari nekam.

MEA me hrozne bavi hrat, nicmene kritiku uz chapu. Ta hra ma do dnesnich dnu extremni mnozstvi bugu. Krome misi, kde jsou checkpointy, je jinde klasicke prubezne ukladani pozic, takze bugy zamrzi jen prave v tech misich respektive v boss fightech.

Treba vcera jsem likvidoval dalsiho architekta a boj se dvakrat prerusi a musi clovek jet Nomadem za nim, protoze pred vama utika. Jenze jsem nasedl do auta a uz z nej nevystoupil, tlacitko pro vystup z auta prestalo fungovat a nebyla to chyba na klavesnici, zkousel jsem vsechno i premapovani klaves, protoze jsem 20 minutovy fight nechtel opakovat, ale nakonec jsem holt musel odznovu.

Dalsi, co lidem musi vadit, jsou chyby ve scenari. Je tam treba ve hre nejaka Anela, ktera ovlada zasobarnu vody a to teda ne, jsem ji odtamtud v ramci ukolu vypraskal, kumpany jsem ji pobil a ona utekla neznamo kam. Od te chvile vodu ovladala moje parta z Nexusu. Pak jsem na te planete poresil dalsi ukoly, vytvoril nova kamaradstvi s Krogany a kdyz uz jsem chtel z planety letet pryc, protoze bylo vsechno poresene, tak jsem potkal tri kroganske vyzkumniky. Rikam jim, chlapi nechcete s necim helfnout? A oni, ze ani ne, ze si poradi, hledaji totiz vodu a nemuzou nic najit, to by je fakt zajimalo, kde ta Anela tu vodu schovava. Tak jim muj pandulak rika, no jo, to je blby, musite bejt s Anelou za dobre, bez vody to nejde. WTF? To ten muj idiot zapomnel, ze vodu mame davno v drzeni my? :-D

Tohle je zatim nejtragictejsi scenaristickej prehmat, ale tech situaci, kdy jsem vyresili nejakej ukol a okoli o tom nic netusi, je tam docela dost. Clovek nad tim nesmi moc premyslet nebo radsi vubec. :-)

DOHRAL jsem Mass Effect Andromeda.

Hru doporucuju, ale chce to ten FrostyModManager a ty mody, jak uz jsem tu psal. Ve hre jsou sice i pak nejake chyby, ale povazte, mesic jsem s tim stravil a bavilo me to. Parada. Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit. :-D
Vazne, za me dobra hra, velka skoda, ze Bioware spadl pod kridla smejdu z EA a ze jim idioti nedali vic casu, aby to dotahli, mohlo to okupovat zebricky hernich hitparad. ;-)

Edit: Jo, hra ma amatersky udelanou profi cestinu na dobre urovni, musite pres ten Lokalizace.net Manager, jinak to nejde, nechapu proc je ta instalace cestiny tak slozita, ale proste je to tak. Prekladatelum kazdopadne moc dik, odvedli uzasnou praci!

Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit.

Díky za info, pro mě tedy jednoznačná stopka :-D

Manažer lokalizace.net vyrobil michalss kvůli snadnější správě modifikací (updaty apod.). Prostě tak to je, lid chtící jejich češtiny to musí akceptovat. Mně jako odběrateli také vyhovuje klasika, instalátor - nebo ještě lépe, samotné soubory k náhradě, ale pokud jejich češtinu chci, musím se přizpůsobit.

Jasně, že nakonec je možná i instalace češtiny jinak

Ano, vzpomnel jsem si na tebe. ;-) Na druhou stranu ono to v te hre nevadi nicemu, kdyz budes vyuzivat rychle presuny, tak zase tak moc jezdit nebudes. Ja ale jezdil vsude a rychle presuny nepouzival.
Jednoho "architekta" jsem sundal tak, ze jsem okolo nej popojizdel v Nomadu, pak vzdycky vyskocil a mydlil to do nej. Cas na prehmatovani na klavesnici jinam tam stejne neni, takze se hodi mit i to jezdeni na WSAD.

Jasny, akceptuju to. Akorat rovnou rikam, ze je to slozitejsi na instalaci a vzdy si je potreba dat pozor, aby clovek mel nainstalovanou posledni verzi toho manazeru a povolen pristup na net ve firewallu. Pak se mu nestane to, co mne, ze jsem tam tu cestinu nemohl dostat a uz jsem myslel, ze to budu muset hrat bez cestiny.

V komentarich popisuju, jak to nainstalovat, popisuju, ze antiviry v tom roce 2020 hlasily, ze je to vir, popisuju proste vsechno. Tvuj komentar je tak nejen na dva roky stare tema, ale i zcela mimo. Opravdu si umis precist dotaz, ale neumis si precist odpovedi? Jako jsi dite nebo troll?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru