Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

Nevíte náhodou, čeština do hry Mass Effect Andromeda se dá stáhnout jen s tím virem Lokalizace.net Manager?

Ja jsem to, že mi to zaviruje počítač risknul, ale naštestí mi to počítač ani nespustil. Samozřejmě už to nešlo odinstalovat. Tak jsem tu instalačku prostě smazal a teď jsem skenoval PC, jestli mi to tam nenatahalo nějaký další viry, ale vypadá to naštěstí ok.

Každopádně asi to jinak nemá cenu někde po torrentech češtinu hledat. Nevím, tak když tak bych poprosil o odkaz, pokud někdo o něčem ví.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
DOHRAL jsem Mass Effect Andromeda. Hru doporucuju, ale chce to ten FrostyModManager a ty mody, jak…
RedMaX 22.10.2020 17:21
RedMaX
Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit. Díky za i…
L-Core 22.10.2020 20:09
L-Core
Ano, vzpomnel jsem si na tebe. ;-) Na druhou stranu ono to v te hre nevadi nicemu, kdyz budes vyuziv… nový
RedMaX 22.10.2020 21:52
RedMaX
Na torrentech má několikanásobně vyšší šanci. V manageru žádný vir není a jestli tomu nevěříš, tak s… nový
Vojtak42 27.07.2022 00:34
Vojtak42
Nevadí ti, že reaguješ 2 roky po funuse?:-) A u RedMaxa je to bežné, že neustále pindá na všetko, č… nový
yYy 27.07.2022 07:51
yYy
Za to ty jsi vykvet geniality a co vim, tak jsi tu moderatorovi herni poradny slibil, ze si podobne… poslední
RedMaX 27.07.2022 18:25
RedMaX
V komentarich popisuju, jak to nainstalovat, popisuju, ze antiviry v tom roce 2020 hlasily, ze je to… nový
RedMaX 27.07.2022 18:24
RedMaX

DOHRAL jsem Mass Effect Andromeda.

Hru doporucuju, ale chce to ten FrostyModManager a ty mody, jak uz jsem tu psal. Ve hre jsou sice i pak nejake chyby, ale povazte, mesic jsem s tim stravil a bavilo me to. Parada. Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit. :-D
Vazne, za me dobra hra, velka skoda, ze Bioware spadl pod kridla smejdu z EA a ze jim idioti nedali vic casu, aby to dotahli, mohlo to okupovat zebricky hernich hitparad. ;-)

Edit: Jo, hra ma amatersky udelanou profi cestinu na dobre urovni, musite pres ten Lokalizace.net Manager, jinak to nejde, nechapu proc je ta instalace cestiny tak slozita, ale proste je to tak. Prekladatelum kazdopadne moc dik, odvedli uzasnou praci!

Obzvlast kdo rad ridi WSAD a kameru otaci mysi, toho bude rizeni Nomada vyslovene bavit.

Díky za info, pro mě tedy jednoznačná stopka :-D

Manažer lokalizace.net vyrobil michalss kvůli snadnější správě modifikací (updaty apod.). Prostě tak to je, lid chtící jejich češtiny to musí akceptovat. Mně jako odběrateli také vyhovuje klasika, instalátor - nebo ještě lépe, samotné soubory k náhradě, ale pokud jejich češtinu chci, musím se přizpůsobit.

Jasně, že nakonec je možná i instalace češtiny jinak

Ano, vzpomnel jsem si na tebe. ;-) Na druhou stranu ono to v te hre nevadi nicemu, kdyz budes vyuzivat rychle presuny, tak zase tak moc jezdit nebudes. Ja ale jezdil vsude a rychle presuny nepouzival.
Jednoho "architekta" jsem sundal tak, ze jsem okolo nej popojizdel v Nomadu, pak vzdycky vyskocil a mydlil to do nej. Cas na prehmatovani na klavesnici jinam tam stejne neni, takze se hodi mit i to jezdeni na WSAD.

Jasny, akceptuju to. Akorat rovnou rikam, ze je to slozitejsi na instalaci a vzdy si je potreba dat pozor, aby clovek mel nainstalovanou posledni verzi toho manazeru a povolen pristup na net ve firewallu. Pak se mu nestane to, co mne, ze jsem tam tu cestinu nemohl dostat a uz jsem myslel, ze to budu muset hrat bez cestiny.

V komentarich popisuju, jak to nainstalovat, popisuju, ze antiviry v tom roce 2020 hlasily, ze je to vir, popisuju proste vsechno. Tvuj komentar je tak nejen na dva roky stare tema, ale i zcela mimo. Opravdu si umis precist dotaz, ale neumis si precist odpovedi? Jako jsi dite nebo troll?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru