Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

Dalsi postrehy:

Ikdyz se nejedna o otevrene svety, nektere casti jsou nepristupne a to dost podivne, napriklad na jedne planete se mi zobrazi zed, za kterou sice muzu jit, ale oznami mi to, ze budu vracen zpet, ze to neni pristupna oblast, tak na jine planete me to z nepristupne oblasti okamzite vykopne bez varovani. Skoro to vypada, jako kdyby kusy hry delali uplne jini lide a nemeli mezi sebou zadne spojeni, zadneho designoveho architekta hry, ktery by to nejakym zpusobem kociroval. Je tu ale i tak dost prostoru a pro me osobne naprosty nadbytek ukolu, ovsem lidi, co je bavi slidit po vsech koutech hry, tak muzou mit MEA dost radi, protoze tady je toho pozehnane.

Prihloupla vec, ale zase zname to i z jinych her, je automaticky respawn nepratel, zprvu jsem se zdrzoval jejich zabijenim a bojema s nima, ale hodne rychle to omrzi a bud si jich vubec nevsimam a jdu vyslovene jen tam, kam mi veli ukol nebo kdyz me napadaji jako ted v dzungli na Havarlu, tak je mojim nejlepsim pritelem podobne jako v Zaklinacovi 2 sprint a proste jim zdrhnu.

A je to teda dlouha a velka hra, ale bohuzel to tak lidi maji casto radi, ja sam davam prednost komornejsimu prostredi, rozlehle otevrene plane me deprimuji. Ovsem s tim nic nenadelam.

Edit:

Asi nejvetsi vitka te hry a to je fakt na presdrzku, je mapa. Jako to co predvedli vyvojari s Mafia remake, to je silne prehnane, ale to co predvedli v MEA, to bych snad radsi ten kosoctverec pres pulku obrazovky nez tam mit mapu, ktera vam nerika absolutne nic. Treba ted, mam se sejit s nejakym Tavoosem, uz tam beham pul hodiny a proste ani nahodou, monolit je nekde v huste dzungli ukryty takovym zpusobem, ze to jdu hledat na youtube, to bych taky mohl hledanim stravit dalsich 14 dni, s tim at jdou vyvojari nekam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny