Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

Je na MEA i cestina, musi se pres ten manager lokalizace.net, je treba stahnout nejnovejsi verzi manageru, jinak to nefunguje. Pak jsou potreba nejake knihovny od Microsoftu, jinak se to nerozbehne. Jako je to vopruz, ale da se to. Proc to maji tak slozite vyresene a jeste jim antiviraky hlasi, ze je to vir, netusim.

https://lokalizace.net/Home/Manager

Potom je treba jeste nejakej loader:

https://github.com/Erik-JS/meandromeda-dll

---

Nakonec jsem instalnul FrostyModManager a MEA Fixpack-541-1-05c.

---

Ted uz to bezi OK.

Samotna hra mi spatna vubec neprijde. Jiste instalace je vopruz, ze za to muze EA neni pochyb, ze tlacili na Bioware, aby to vydali stuj co stuj, klidne nedodelany. Proste EA je odpadni firma, ktera kdyby krachla, tak bychom si vsichni oddychli. Ale proste teda MEA v ramci tech moznosti, ktery asi meli vyvojari, tak ... no nebudu hodnotit po jednom dnu hrani, ale proste neprijde mi to tak spatne, jak vsichni rikaji.

---

Edit: Proste akorat to chtelo tu hru dodelat. EA jim rekla vydame to a co na tom, ze to nemeli hotovy. Kdyz se ukazalo, ze hraci nejsou idioti, tak je to nechala EA trochu doopravit, ale moc casu jim nedali, jinak by se nestavalo treba, ze mi hra rika, ze mam pouzit nejakou klavesu na provedeni nejake akce a ono to nic nedela. Pak jsem zjistil, ze jsem si klavesy vlastne premapoval. Akorat hra to nejak nevzala na vedomi. Zajimavy je, ze nektery premapovany klavesy ukazuje spravne a nektery ne.
Proste takovy ty chyby, ktery dokazou hrace pekne otravit, ale pritom jsou to spis detaily. Nicmene teda si budu davat pozor, abych si od EA uz nic nekoupil, tak se na ne musi!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny