Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

Co je spatnyho na Mass Effect Andromeda?

Jako nedokonaly to je, nakonec o tom je i tohle vlakno. Instalace hrozna, musi tam clovek narvat mody od fanousku, samotna hra neni zadny zazrak, ktery by cloveka chytil a nepustil.

Nicmene, nechapu to, proc je ta hra tak hejtovana. Ze by to nejak zaostavalo za produkci Ubisoftu, to v te hre prilis nevidim.

---

Co bych tomu vytknul ted v prubehu hrani:
- blbe zvolene ukladani, nastesti mimo nejake pribehove sekvence se da ukladat manualne kdekoli, takze to neni velky problem
-glitche auta a terenu, casto se stane, ze kola Nomadu jsou zapustena do ledu nebo proste do zeme, obcas se autem dostanete nekam, odkud se neda vyjet, ikdyz by se zdalo, ze by to problem byt nemel. Od toho ma clovek ty ulozene pozice.
-je tam prilis obsahu, extremni mnozstvi vedlejsich ukolu na jedno brdo
-respawn nepratel, z prvu mi to nedochazelo a u nepratelskych zakladen jsem zastavoval a vybijel je, ted uz je objizidim.

MEA urcite neni excelentni hra a na muj vkus je priserne ukecana, ovsem spousta lidi to ma rado, nektery techniky ve hre jako je tezba nerostu jsou tezce uchopitelne a ja ani po 5. kapitolach nevim, jestli vlastne neco tezim nebo ne. Nicmene, ze by tahle hra nejak negativne vycnivala, to si teda nemyslim, je to takovy prumer, ktery se vlastne da docela i hrat. A kdo ma rad dlouhe hodne ukecane hry, tak verim, ze to muze hodnotit i lehce pozitivne.

Edit: Ja to hodnotim spis jako minus, ale docela tezke bossfighty s reliktskyma architektama. Zatim jsem mel dva, prvni sem nejak zvladl na poprve, ale druhy teda to bylo hodne tuhe. Nakonec jsem to vlastne uhral pres takovej ten muj zpusob, hrat to nejak tak s cim vyvojari nepocitaji. :-) Vzdycky jsem mezi ostrelovanim nasedl do auta a objizdel ho. Tim me nebyl schopen zasahnout. Pro mistni hrace to ale musi byt jednoznacne plus, ze tam ty bossfighty jsou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny