Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čeština na MEA je někde

MEA me hrozne bavi hrat, nicmene kritiku uz chapu. Ta hra ma do dnesnich dnu extremni mnozstvi bugu. Krome misi, kde jsou checkpointy, je jinde klasicke prubezne ukladani pozic, takze bugy zamrzi jen prave v tech misich respektive v boss fightech.

Treba vcera jsem likvidoval dalsiho architekta a boj se dvakrat prerusi a musi clovek jet Nomadem za nim, protoze pred vama utika. Jenze jsem nasedl do auta a uz z nej nevystoupil, tlacitko pro vystup z auta prestalo fungovat a nebyla to chyba na klavesnici, zkousel jsem vsechno i premapovani klaves, protoze jsem 20 minutovy fight nechtel opakovat, ale nakonec jsem holt musel odznovu.

Dalsi, co lidem musi vadit, jsou chyby ve scenari. Je tam treba ve hre nejaka Anela, ktera ovlada zasobarnu vody a to teda ne, jsem ji odtamtud v ramci ukolu vypraskal, kumpany jsem ji pobil a ona utekla neznamo kam. Od te chvile vodu ovladala moje parta z Nexusu. Pak jsem na te planete poresil dalsi ukoly, vytvoril nova kamaradstvi s Krogany a kdyz uz jsem chtel z planety letet pryc, protoze bylo vsechno poresene, tak jsem potkal tri kroganske vyzkumniky. Rikam jim, chlapi nechcete s necim helfnout? A oni, ze ani ne, ze si poradi, hledaji totiz vodu a nemuzou nic najit, to by je fakt zajimalo, kde ta Anela tu vodu schovava. Tak jim muj pandulak rika, no jo, to je blby, musite bejt s Anelou za dobre, bez vody to nejde. WTF? To ten muj idiot zapomnel, ze vodu mame davno v drzeni my? :-D

Tohle je zatim nejtragictejsi scenaristickej prehmat, ale tech situaci, kdy jsem vyresili nejakej ukol a okoli o tom nic netusi, je tam docela dost. Clovek nad tim nesmi moc premyslet nebo radsi vubec. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny