Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem CONSPIR4CY si smlsli na Denuvo

CONSPIR4CY překonali nejnovější ochranu (v4) Denuvo

Protipirátská ochrana Denuvo utrpěla další ránu. Její nejnovější verze, kterou můžeme označit jako 4. generaci byla zase pokořena, a to jen během několika týdnů od své premiéry.

---

Jen houst a vetsi kapky, vydavatelsky smejdi budou furt vydavat ty hry s nesmyslnyma ochranama ac se kolikrat uz ukazalo, ze jim je to na prd. Este ze jsou tady ty crackeri, ktery jim s tim udelaji kratkej proces.

Zdroj: cdr.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mám opačný názor, denuvo má ochránit produkt během prvních dnů prodeje, kdy jsou prodeje nějvětší k…
snco1301 20.04.2017 10:03
snco1301
Podivej se dneska na stary hry, kolik jich nedokazes spustit pod Windows 10, pritom ja bych si je ra…
Redmarx N 20.04.2017 10:25
Redmarx N
K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce. Já to mám stejně. Zamlada na dědin… nový
Prasak 21.04.2017 12:16
Prasak
Ja bych k tomu dodal, ze proste byla jina doba, kluk si sam kupuje hry blbe a rodice by me hnali, kd… poslední
RedMaX 21.04.2017 16:49
RedMaX
Davam sem pokracovani prispevku k Assasins Creedovi a jeho nemoznosti mit z UPlay oficialne cestinu.…
Redmarx N 20.04.2017 10:38
Redmarx N
ano toto je prasárna že vydavatel povolí naši společnosti vydat českou lokalizaci ale už ji nezahrne…
snco1301 20.04.2017 12:32
snco1301
Stranku hodim do favorites, diky. Jasny, nelze u vsech her cestinu, ale je logicky, ze takovy hry s…
Redmarx N 20.04.2017 13:04
Redmarx N
Valve/Steam se nebude starat o fanouškovské češtiny do her. To musíš (jako překladatel) vybavit přím… nový
L-Core 20.04.2017 16:28
L-Core
Pak se vsichni divi, ze hraci pecou na nejakou slusnost a stahujou si ocrackovane verze her zadarmo,… nový
Redmarx N 21.04.2017 08:17
Redmarx N

Podivej se dneska na stary hry, kolik jich nedokazes spustit pod Windows 10, pritom ja bych si je rad casem zahral, ale vim, ze ne, protoze vydavatele se k nim uz nevrati, patch, kterej odstrani ochranu nevydaji a starej OS ani na novym PC nerozjedes.

Me ochrany obtezuji. Je zrejme, ze kazdou ochranu pirati prolomi a potom je kolikrat hra lepsi a stabilnejsi v piratskych verzich nez original. Asi si nepamatujes na debilni strkani CD do mechaniky kvuli spusteni hry.

Osobne jsem zacinal ciste na piratskych hrach a urcite me neodradilo, ze jsem si musel pockat mesic na crack. K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce.

Jednoduse clovek, kterej na hru nema penize, si ji proste nekoupi, protoze neni za co, takze bud nic nebo piratska zadarmo a teda vydavateli hry to zadne penize navic neprinese, protipiratska ochrana tak hru akorat prodrazi. Presvedcit cloveka, ktery ma penize a hru si muze koupit, ma smysl delat pozitivni kampani a ne negativne protipiratskyma ochranama.

Pozitivni kampan, jak si ji predstavuju:
-digitalni distribuce, aby bylo jednoduche hru ziskat stejne rychle jako stahnout z torrentu.
-lokalizace formou titulku stazitelna jako dodatecny obsah digitalni formou
-vydavani patchu pri hraci zjistenych problemech zase navazana na tu digitalni distribuci
-game playe, aby se hrac mohl dopredu podivat co kupuje

Urcite budou mnohe dalsi veci a mnoho z toho je dnes uz splneno, taky je na Steamu hodne lidi a prodavaji se hry lepe nez driv, takze je jasne, ze to je ta spravna cesta.

Spravnou cestou rozhodne nejsou prihlouple ochrany. Ano, jsem jakztakz schopen pochopit ochranu u AAA titulu, ze ho nekdo musi mit hned a spis si ho v prvnich dnech prodeje koupi. Kdyby bylo pravidlem, ze vydavatel ochranu po mesici nebo treba po roce odstrani, tak nic nenamitam, jenze to se deje pomerne malokdy.

K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce.

Já to mám stejně. Zamlada na dědině, chudýmu studentovi, se hry kupovaly blbě. Nejen kvůli ceně, ale taky dostupnosti, obchody s hrama byly akorát ve velkých městech. Takže všude kolovaly pirátský verze. Dneska mám nabídku eshopu v počítači, snadnější přístup k tomu už ani být nemůže. A ceny her za ty roky klesly - nejen v absolutních číslech, ale i v relativních, v poměru ke mzdám.

Ja bych k tomu dodal, ze proste byla jina doba, kluk si sam kupuje hry blbe a rodice by me hnali, kdybych se zminil, ze bych chtel byt treba jen k narozeninam hru na pocitac. :-D Dneska predpokladam, ze rodice jsou pristupnejsi.

Akorat u te digi distribuce by meli doresit ten problem s lokalizacema a nebude mit nikdo zadnou vymluvu, proc to nekupovat a mnohem sloziteji nekde piratit.

Davam sem pokracovani prispevku k Assasins Creedovi a jeho nemoznosti mit z UPlay oficialne cestinu. Ono to sem patri vic.

To je presne to, co jsem ti zrovna odpovidal u aktuality. Ja hledal pres Google a tohle jsem nenasel. Jaka je ma motivace si Assassins Creeda koupit na UPlay? Nulova. Kdybych tohle vedel, tak uz ho mam koupenyho. Jenze vydavatele her chteji, aby jim skakali holuby primo do huby a nic pro prodej neudelaji. Je dost lidi jako ja, kteri naprosto odmitaji krabicove verze her, nikdy do zadneho obchodu nepujdu stejne jako jsem nikdy nesel do videopujcovny si pujcit film. Bud to hrat (koukat se na to) nebudu nebo si najdu torrent. Digitalni distribuce je proste u tehlech veci zaklad a pokud je polovicata a vydavatele se nenamahaji, tak ma motivace byt cestny a koupit je taky mala.

ano toto je prasárna že vydavatel povolí naši společnosti vydat českou lokalizaci ale už ji nezahrne do digitální kopie. Ale nemůžeš čekat že be všech hrách chceš mít češtinu, to by za chvílí protestali všichni, a chtěli svůj jazyk do hry. Myslím si že šeská fan komunita je velká a překlady vznikají na hodně her a i do těch velkých. Andromeda se bude překládat, fallout 4 se taky u překláda, takže si troufám říct že u těch známějších her na 80-85% seženeš fan češtinu

Na té stránce je drtivá většina češtin do her co kdy vznikly - ať oficiální krabicovku nebo fanouškovská

Stranku hodim do favorites, diky.

Jasny, nelze u vsech her cestinu, ale je logicky, ze takovy hry se v CR budou hur prodavat, to uz je na vydavateli, aby to zvazil. U digitalni distribuce si myslim, ze treba Steam by mohl mit jednoho ceskyho zamestnance, urcite mu na nej davame vydelat a ten by treba byl schopen dohodnout s autory fanouskovske cestiny, aby byla zarazena primo do Steamu treba jako dodatecny nepovinny patch, zjednodusenim tehlech veci, aby treba cestinu ktera existuje, nemusel clovek shanet po vsech certech, by jiste Steam ziskal zase vice platicich.

To je sen samozrejme, v realite tam nejsou schopni zaradit oficialne vzniklou cestinu nebo si cestinu pletou s polstinou, takhle se zakaznici proste neziskavaji.

Valve/Steam se nebude starat o fanouškovské češtiny do her. To musíš (jako překladatel) vybavit přímo s autory hry (u indie her) nebo distributory (u velkých "AAA" her). Ti pak mají moc češtinu na Steam přidat sami: buď jako další volbu, nastavitelnou přímo ve vlastnostech hry na Steamu - nebo jako patch/update, kdy je překlad součástí nějakého velkého balíku různých jazykových mutací (typicky v resources.assets v případě enginu Unity).

A ani tohle není jednoduché. Moje zkušenost je, že to spíše nevyjde než vyjde - i když jednáš přímo s autory hry a dáš jim češtinu hotovou pod nos. Třeba jednomu Rusovi neúspěšně nabízím hotovou češtinu ho hry, která by nahradila googletranslator paskvil, který tam má, už několik měsíců, prostě nereaguje. Mně je to nakonec jedno, hraju v normální češtině, ale nechápu ten jeho přístup.

Když to tak počítám, úspěšnost oficiálního uvedení češtiny na Steamu, kterou jsem kdy někomu nabídl, nebude asi ani 20% :-/

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru