Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem CONSPIR4CY si smlsli na Denuvo

CONSPIR4CY překonali nejnovější ochranu (v4) Denuvo

Protipirátská ochrana Denuvo utrpěla další ránu. Její nejnovější verze, kterou můžeme označit jako 4. generaci byla zase pokořena, a to jen během několika týdnů od své premiéry.

---

Jen houst a vetsi kapky, vydavatelsky smejdi budou furt vydavat ty hry s nesmyslnyma ochranama ac se kolikrat uz ukazalo, ze jim je to na prd. Este ze jsou tady ty crackeri, ktery jim s tim udelaji kratkej proces.

Zdroj: cdr.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mám opačný názor, denuvo má ochránit produkt během prvních dnů prodeje, kdy jsou prodeje nějvětší k…
snco1301 20.04.2017 10:03
snco1301
Podivej se dneska na stary hry, kolik jich nedokazes spustit pod Windows 10, pritom ja bych si je ra…
Redmarx N 20.04.2017 10:25
Redmarx N
K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce. Já to mám stejně. Zamlada na dědin…
Prasak 21.04.2017 12:16
Prasak
Ja bych k tomu dodal, ze proste byla jina doba, kluk si sam kupuje hry blbe a rodice by me hnali, kd… poslední
RedMaX 21.04.2017 16:49
RedMaX

Podivej se dneska na stary hry, kolik jich nedokazes spustit pod Windows 10, pritom ja bych si je rad casem zahral, ale vim, ze ne, protoze vydavatele se k nim uz nevrati, patch, kterej odstrani ochranu nevydaji a starej OS ani na novym PC nerozjedes.

Me ochrany obtezuji. Je zrejme, ze kazdou ochranu pirati prolomi a potom je kolikrat hra lepsi a stabilnejsi v piratskych verzich nez original. Asi si nepamatujes na debilni strkani CD do mechaniky kvuli spusteni hry.

Osobne jsem zacinal ciste na piratskych hrach a urcite me neodradilo, ze jsem si musel pockat mesic na crack. K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce.

Jednoduse clovek, kterej na hru nema penize, si ji proste nekoupi, protoze neni za co, takze bud nic nebo piratska zadarmo a teda vydavateli hry to zadne penize navic neprinese, protipiratska ochrana tak hru akorat prodrazi. Presvedcit cloveka, ktery ma penize a hru si muze koupit, ma smysl delat pozitivni kampani a ne negativne protipiratskyma ochranama.

Pozitivni kampan, jak si ji predstavuju:
-digitalni distribuce, aby bylo jednoduche hru ziskat stejne rychle jako stahnout z torrentu.
-lokalizace formou titulku stazitelna jako dodatecny obsah digitalni formou
-vydavani patchu pri hraci zjistenych problemech zase navazana na tu digitalni distribuci
-game playe, aby se hrac mohl dopredu podivat co kupuje

Urcite budou mnohe dalsi veci a mnoho z toho je dnes uz splneno, taky je na Steamu hodne lidi a prodavaji se hry lepe nez driv, takze je jasne, ze to je ta spravna cesta.

Spravnou cestou rozhodne nejsou prihlouple ochrany. Ano, jsem jakztakz schopen pochopit ochranu u AAA titulu, ze ho nekdo musi mit hned a spis si ho v prvnich dnech prodeje koupi. Kdyby bylo pravidlem, ze vydavatel ochranu po mesici nebo treba po roce odstrani, tak nic nenamitam, jenze to se deje pomerne malokdy.

K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce.

Já to mám stejně. Zamlada na dědině, chudýmu studentovi, se hry kupovaly blbě. Nejen kvůli ceně, ale taky dostupnosti, obchody s hrama byly akorát ve velkých městech. Takže všude kolovaly pirátský verze. Dneska mám nabídku eshopu v počítači, snadnější přístup k tomu už ani být nemůže. A ceny her za ty roky klesly - nejen v absolutních číslech, ale i v relativních, v poměru ke mzdám.

Ja bych k tomu dodal, ze proste byla jina doba, kluk si sam kupuje hry blbe a rodice by me hnali, kdybych se zminil, ze bych chtel byt treba jen k narozeninam hru na pocitac. :-D Dneska predpokladam, ze rodice jsou pristupnejsi.

Akorat u te digi distribuce by meli doresit ten problem s lokalizacema a nebude mit nikdo zadnou vymluvu, proc to nekupovat a mnohem sloziteji nekde piratit.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru