Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem CONSPIR4CY si smlsli na Denuvo

Podivej se dneska na stary hry, kolik jich nedokazes spustit pod Windows 10, pritom ja bych si je rad casem zahral, ale vim, ze ne, protoze vydavatele se k nim uz nevrati, patch, kterej odstrani ochranu nevydaji a starej OS ani na novym PC nerozjedes.

Me ochrany obtezuji. Je zrejme, ze kazdou ochranu pirati prolomi a potom je kolikrat hra lepsi a stabilnejsi v piratskych verzich nez original. Asi si nepamatujes na debilni strkani CD do mechaniky kvuli spusteni hry.

Osobne jsem zacinal ciste na piratskych hrach a urcite me neodradilo, ze jsem si musel pockat mesic na crack. K tomu abych hry kupoval me motivovala az digitalni distribuce.

Jednoduse clovek, kterej na hru nema penize, si ji proste nekoupi, protoze neni za co, takze bud nic nebo piratska zadarmo a teda vydavateli hry to zadne penize navic neprinese, protipiratska ochrana tak hru akorat prodrazi. Presvedcit cloveka, ktery ma penize a hru si muze koupit, ma smysl delat pozitivni kampani a ne negativne protipiratskyma ochranama.

Pozitivni kampan, jak si ji predstavuju:
-digitalni distribuce, aby bylo jednoduche hru ziskat stejne rychle jako stahnout z torrentu.
-lokalizace formou titulku stazitelna jako dodatecny obsah digitalni formou
-vydavani patchu pri hraci zjistenych problemech zase navazana na tu digitalni distribuci
-game playe, aby se hrac mohl dopredu podivat co kupuje

Urcite budou mnohe dalsi veci a mnoho z toho je dnes uz splneno, taky je na Steamu hodne lidi a prodavaji se hry lepe nez driv, takze je jasne, ze to je ta spravna cesta.

Spravnou cestou rozhodne nejsou prihlouple ochrany. Ano, jsem jakztakz schopen pochopit ochranu u AAA titulu, ze ho nekdo musi mit hned a spis si ho v prvnich dnech prodeje koupi. Kdyby bylo pravidlem, ze vydavatel ochranu po mesici nebo treba po roce odstrani, tak nic nenamitam, jenze to se deje pomerne malokdy.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality