Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Splinter Cell Blacklist nefunguje

Koukam, ze dalsi debilni hra.
Zapnu a misto menu najede hra, takze se neda nastavit zvuk, obraz, klavesnice, nic.
A jeste se hra zapne v okne a nejde s tim nic delat.
Fakt zase typickej Ubisoft, hruza.

Řešení:

Zacinam premyslet o tom, ze predelam ten zebricek odpadu co vedu jeste jinak a jeste ho zase zjednodusim:

1. Milestone
2. Ubisoft
3. Sleeping Dogs - United Front Games + Square Enix London

V podstate vsechno co udela Milestone je vyslovene spatny, ta firma neumi udelat ani arkadovou hru ani simulator, vsechno od nich je spatny, neda se u toho ani bavit ani si u toho neuzije fanousek simulaci, protoze je tu od vseho vzdy neco, co muze zajemce hrat a je to o dost lepsi. To MotoGP je raritni v tom, ze Climax dokazal udelat hezci a hratelnejsi okruhove motorky v roce 2002, coz Milestone nedokazal napodobit dodnes. Ikdyz se podivate na to uplne novy MotoGP, tak je to furt slaby.

Ubisoft je podle me o neco mene spatny studio, protoze vsechny jejich hry jsou genericky a zcela na jedno brdo. Ale jak jiz jsem tu psal, je to muj zebricek a ikdyz ja to pochopit nedokazu, tak spousta lidi ma rada Far Cry 5, ac je to v podstate stejna hra jako Far Cry 4 a jako Far Cry 3. No a pokud tyto hry mate radi, s klidem si zahrajte Splinter Cell, jak Conviction tak Blacklist nejsou v podstate spatne strilecky ala Ubisoft ala Far Cry ala Ghost Recon Future Soldier a dost pravdepodobne jako dalsi novejsi hry z techto serii, ktere jeste nemam odehrane. Rukopis vsech tech her je stale a dokola stejny: zacinate ve hre s tim, ze jste uplny nymand a postupne vylepsujete vybaveni a tim se hra stava jednodussi.

Blby je, kdyz chce nekdo hrat Splinter Cell a ja si moc dobre pamatuju, jaka tam byla hratelnost, protoze Double Agent jsem hral pred rokem. Blacklist je strilecka, neni to stealth Splinter Cell, tudiz napriklad zneskodneni bomb ve Filadelfii, coz Ubisoft spestril jeste hranim za dalsi postavu tentokrat First Person, bylo silene narocne i na nejlehci obtiznost. Jeste stesti, ze jsem si zrovna pred touhle misi aspon tu pistoli poradne vylepsil, protoze jinak bych to nedal. Jiste, kdybych k tomu byval "spravne" pristoupil jako ke strilecce a pred misi se poradne vybavil, tak mohl byt pruchod brnkacka, na pistoli je to ale pekny maso.

Zaver hry, no jak to rict, no nevim, zase bude ban, ale typicky ubisofti picovsky zaver. Mirnejsi slovo pouzit nejde. Zaverecny souboj s bosem je o jednom jedinem podrzeni klavesy E, ktere je treba nacasovat zhruba do setiny sekundy.
Samo, ze vam nikdo nerekne, ze mate to E drzet, takze jsem nejprve mackal, tedkon vubec trefit ten spravny okamzik, zaverecny tomu se snad ani neda rikat souboj, ale proste ten test z umeni nacasovat stisk jednoho tlacitka jen jednou jedinkrat, jsem opakoval snad dvacetkrat. Predtim teda byl dalsi voser, protoze bylo treba se kryt za prekazkami pomoci Q a MEZERNIKu mezi nima behat a obehnout zloducha, proste takovej Assassins Creed strihnutej s Far Cry = Splinter Cell, nebot nic jineho nez sracky Ubisoft neumi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
[86654-f22-gif] nový
Dwane Dibbley 30.06.2019 17:21
Dwane Dibbley
Stále máš nejaké "problémy".... Ale problém asi nebude v Steame, ale niekde medzi PC a stoličkou. Ra… nový
yYy 01.07.2019 16:27
yYy
Mily yVy u nas v obchode se rikavalo nas zakaznik nas pan. Pro Steam to rozhodne neplati. Citi, ze n… nový
RMX 02.07.2019 07:10
RMX
:-D::):-D nový
davidrome 02.07.2019 08:38
davidrome
Tak si zahraj stary Thiefy, ty klouzaci. Ten Dishonored degradoval stealth teleportovanim. nový
Dwane Dibbley 02.07.2019 15:27
Dwane Dibbley
Zmena: Žebříček stupidnich her: 1. MotoGP 14 - Milestone 2. Sleeping Dogs - United Front Games + Sq… nový
RedMaX 04.07.2019 22:56
RedMaX
SC suhlas, Sleeping Dogs bola dost dobra hra, MotoGP nepoznam, Future soldier nebolo vobec zle, aj k… nový
Michal2 04.07.2019 23:51
Michal2
Sleeping Dogs je subzanr "hrdina je vic padouch nez hrdina", ktery nesnasim. Serie GTA nebo treba Ma… nový
RedMaX 05.07.2019 07:51
RedMaX
Jeste k tomu mymu zebricku, to MotoGP a Sleeping Dogs tam vidim problemy technickyho charakteru, pad… nový
RedMaX 05.07.2019 15:33
RedMaX
Zatni zuby a zkus nějakou dobrou (logickou) indie hru. Pak budeš moci nadávat jen na sebe :-p Takový… nový
L-Core 05.07.2019 14:36
L-Core
Zatni zuby a zkus nějakou dobrou (logickou) indie hru. Pak budeš moci nadávat jen na sebe To nebude… nový
Dwane Dibbley 05.07.2019 15:27
Dwane Dibbley
Ja na ty logicky fakt nejsem. Ja si chci u hrani odpocinout. Jinak ja mam her spousty, takze prvne m… nový
RedMaX 05.07.2019 15:27
RedMaX
To snad ne, ta kterenska hra je este ke vsemu zabugovana a pada. :-/ Název chybující aplikace: Blac… nový
RedMaX 05.07.2019 18:29
RedMaX
Idealni hra pro tebe. A nemusis ani na tej zlej steam. [560160_0_z1.jpg] nový
Dwane Dibbley 05.07.2019 18:53
Dwane Dibbley
To si jenom myslis. My meli tenhle bez kostkovy typ a taky to padalo, konkretne ta "ruletka" misto k… nový
RedMaX 05.07.2019 20:20
RedMaX
Koncim. Ubisoft pojebanej: Název chybující aplikace: Blacklist_DX11_game.exe, verze: 0.0.0.0, časov… nový
RedMaX 05.07.2019 22:41
RedMaX
Mi to nedalo a hraju zatim dal, jsem zhruba ve 2/3 hry. Ted byla nervni mise a nastesti ani jednou t… nový
RedMaX 06.07.2019 12:51
RedMaX
Na tvoje rady "jak hrat hru" by tady dal jen naprosty silenec... nový
Dwane Dibbley 06.07.2019 12:57
Dwane Dibbley
Zacinam premyslet o tom, ze predelam ten zebricek odpadu co vedu jeste jinak a jeste ho zase zjednod… nový
RedMaX 06.07.2019 21:22
RedMaX
Zaver hry, no jak to rict, no nevim, zase bude ban, ale typicky ubisofti picovsky zaver. Mirnejsi sl… poslední
RedMaX 07.07.2019 04:38
RedMaX

Stále máš nejaké "problémy"....
Ale problém asi nebude v Steame, ale niekde medzi PC a stoličkou.
Raz ti vadí zobrazovanie v nejakej knižnici (VR = virtual reality), inokedy si nevieš nastaviť zobrazovanie full screen v hre (Ubisoft). Nabudúce asi bude, že nevieš dokonca ani hrať - to zase bude blbá hra, že?
Omyl - BLBÝ si však len ty!

Mily yVy u nas v obchode se rikavalo nas zakaznik nas pan. Pro Steam to rozhodne neplati. Citi, ze nemá moc konkurenci a na zakazniky kasle, to jiste neni dobře.

Co se tyka her, mozna vy mladi jste uz na soucasny styl her zvykly a tak vam to prijde normalni. Ver mi, ze není, kdysi byly hry jiné, propracovanejsi a ja tohle nemohu nechat bez povsimnuti. Nechci skoncit tak, ze nepujde nic hrat, protože hry budou pouze klouzat po povrchu a budou bez jakekoli myslenky, bez jakehokoli napadu. Proto budu tyto primitivni hry jako je Blacklist i nadále kritizovat.
Není však pravda, ze bych jen kritizoval, umim i ocenit skvele hry typu Dishonored, které mají i onu požadovanou hloubku.

Zmena:

Žebříček stupidnich her:
1. MotoGP 14 - Milestone
2. Sleeping Dogs - United Front Games + Square Enix London
3. Splinter Cell Blacklist - Ubisoft
4. Splinter Cell Conviction - Ubisoft
5. Ghost Recon Future Soldier - Ubisoft

Zase jsem se nechal napalit, pry Conviction byl blbej, ale Blacklist je navrat ke korenum, velky kulovy, jeste idiotstejsi hra nez Conviction. Lidi co tvrdej, ze je tahle hra skutecnej Splinter Cell, nikdy prvni dil, ani Pandora Tomorrow, ani Chaos Theory nehrali. Ani poslednimu hratelnymu dilu Double Agent se to nevyrovna ani zbla, ale uz ten byl slabsi.

Sleeping Dogs je subzanr "hrdina je vic padouch nez hrdina", ktery nesnasim. Serie GTA nebo treba Mafia 3 me tak uplne miji. Ja si hry kupuju az po pruzkumu co to je zac a pokud jsem to tady neodhalil pred nakupem, tak je to jasne minus pro tu hru. To samo by hru do meho zebricku nedostalo, dostala se tam az diky tomu, ze je nehratelna, protoze pada. A zase po pruzkumu, co je spatne v mem PC, se ukazalo, ze hra je super padavka a pada kde komu. Nedohrano.

Future Soldier je hra pro kooperaci a kdybych to hral v kooperaci, je mozne, ze bych se i trochu bavil. Do zebricku se dostala pro to, ze nemam partaka a musel jsem hrat s AI, ktera je super stupidni. Kdyby hra nebyla prezentovana tak, ze je to v pohode i single, tak bych byl mirnejsi, ale byla a proto pravem patri do meho zebricku. Mimochodem Blacklist je tomu velice podobny, takova ta ubisofti nerealnost, vyscriptovana jedinna mozna cesta s nekolika jakoby odbockami, ktere se ale zahy vraceji do koridoru a kde nemuzete delat nic, co byste normalne udelali. Napriklad je nejaka situace a ja si rikam, pujdu tudy, tam vysplham, obejdu budovu, ..., jo jo jo to pujde. Jdu teda a BUM ho uprostred ulice neviditelna stena. Takze aha, zpatky do koridoru. A tohle bylo ve Future Soldier uplne to same jak pres kopirak.

Jeste k tomu mymu zebricku, to MotoGP a Sleeping Dogs tam vidim problemy technickyho charakteru, pada to, neda se to ovladat, MotoGP jeste k tomu hrozne vypada.

Ty hry od Ubisoftu maji jiny problem, jsou jak pres kopirak a jsou proste hloupe. U kazde druhe situace si rikam, ze takhle bych to nikdy neresil, kdybych v te hre nemusel, ze je to takove retardovane nesmyslne. Navic proste uplne hloupe scenare, nedomyslene, zcela postradajici jakoukoli logiku, jakykoli realny podklad, kdy by se clovek rekl, no takhle nejak by se to mohlo stat. Mne proste ten Ubisoft prijde, jak kdyby si na hry najal scenaristy brazilskych telenovel, ten vystup tomu presne odpovida.

Zatni zuby a zkus nějakou dobrou (logickou) indie hru. Pak budeš moci nadávat jen na sebe :-p
Takových her je opravdu spousta - kdybych měl třeba vybrat svých 20 nejoblíbenějších (podle mě nejlepších) her, tyhle indiánky by měly nadpoloviční většinu.

Začal bych zostra, nejlepší hrou všech dob, The Witness :-) Bylo to zadarmo na Epicu; kdo se z dalšího klienta neopupínkuje, má to v knihovně..

Nebo řada ReThink (Steam, ale s tím prý končíš..)

Některé tyhle logické hry jsou opravdu výzva, třeba Opus Magnum, Patterna, FEZ či Archaica The Path of Light (na tu poslední ti mohu poslat s/n, dostal jsem jich několik od devs)

Ja na ty logicky fakt nejsem. Ja si chci u hrani odpocinout. Jinak ja mam her spousty, takze prvne musim uhrat ty, ktere uz mam. Me spis stve, kdyz si koupim hru, kterou potom uhrat nejde, bud to nejde me nebo je to technicky spatne provedeny nebo je to proste blby a nebavi me to. Jasne, muzu se na to vykaslat, ale stve me, ze jsem podporil nejakeho vyvojare, kterej si to aspon dle meho presvedceni nezaslouzil a jeste ted ma penize na udelani dalsi blbe hry i kvuli mne. Takze za trest tu hru hraju, abych si pamatoval, ze je to tak blby a uz nikdy si od toho vyvojare nic nekoupil.

Potreboval bych zase sahnout po necem co by bylo stejne dobry jako Zaklinac nebo Dishonored, asi od toho zkusim druhej dil, ikdyz jste tu rikali, ze ten uz tak dobrej neni.

To snad ne, ta kterenska hra je este ke vsemu zabugovana a pada. :-/

Název chybující aplikace: Blacklist_DX11_game.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x5245f25a
Název chybujícího modulu: Blacklist_DX11_game.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x5245f25a
Kód výjimky: 0x80000003
Posun chyby: 0x021b46f2
ID chybujícího procesu: 0x1bc0
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d5334226077239
Cesta k chybující aplikaci: D:\Games\SteamLibrary\steamapps\common\Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist\src\SYSTEM\Blacklist_DX11_game.exe
Cesta k chybujícímu modulu: D:\Games\SteamLibrary\steamapps\common\Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist\src\SYSTEM\Blacklist_DX11_game.exe
ID zprávy: e979d697-9f3f-11e9-9a42-305a3a479f80

Koncim. Ubisoft pojebanej:

Název chybující aplikace: Blacklist_DX11_game.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x5245f25a
Název chybujícího modulu: Blacklist_DX11_game.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x5245f25a
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x020d9676
ID chybujícího procesu: 0x207c
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d5336a7cd91212
Cesta k chybující aplikaci: D:\Games\SteamLibrary\steamapps\common\Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist\src\SYSTEM\Blacklist_DX11_game.exe
Cesta k chybujícímu modulu: D:\Games\SteamLibrary\steamapps\common\Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist\src\SYSTEM\Blacklist_DX11_game.exe
ID zprávy: e5ce7491-9f64-11e9-9a42-305a3a479f80

Oprava zebricku podelanych her:

Žebříček stupidnich her:
1. MotoGP 14 - Milestone
2. Splinter Cell Blacklist - Ubisoft
3. Sleeping Dogs - United Front Games + Square Enix London
4. Splinter Cell Conviction - Ubisoft
5. Ghost Recon Future Soldier - Ubisoft

Mi to nedalo a hraju zatim dal, jsem zhruba ve 2/3 hry. Ted byla nervni mise a nastesti ani jednou to nespadlo. Jinak je to typickej generickej Ubisoft. Hra je tim lehci, cim je clovek bliz ke konci, protoze vybaveni se kupuje za penize a ja doted mel jen pistoli a vylepsenej samopal, kterej jsem ale z duvodu chybejiciho tlumice vyuzival jen kdyz nebylo zbyti.

Pokud jste to nehrali a cekate Splinter Cell nebo-li stealth, tak to je omyl, je to klasicka bondovka. Sice muzete zkouset stealth, ale nakonec zjistite, ze zdaleka nejefektivnejsi je to vystrilet. Hrdina se teda furt jmenuje Sam Fisher, ale spis je to James Bond nebo Rambo. Ja se teda o stealth stejne pokousim, ale i na nejlehci uroven to bylo jen s obycejnou pistoli, kterou se ani neda mirit opravdu tezke. Nejprve jsem nepouzival ani tu a snazil se protivniky jen omracovat, ale ted v tom Iranu v te budove a pak na zahrade bylo silene nepratel a zacal jsem teda pistoli rozstrelovat svetla co to slo, abych se byl schopen se nekam dostat. Ono totiz jde o to, ze kaslu na vedlejsi mise a proto jsem nemel dost penez na vylepseni. Obvykle ale nekde na konci kazde mikrolokace stoji nejakej obrnenec, okolo kteryho se neda projit a ani ho nejde omracit, teda vyjimecne se da omracit skokem z vysky, ale jinak ne. No a pistole na nej nestaci, nic mu neudela, takze v takove chvili prichazi na radu samopal, protoze to proste jinak nejde.

Ted jdu na Filadelfii a uz jsem teda vylepsil pistoli tak, ze ma kolimator a vysokou pruraznost, takze to vidim, ze uz to pujde o dost lepe.

Jinak co se tyka hry, tak to Conviction, tam nebyla zadna ticha cesta vubec mozna, tam to clovek musel vsechno vystrilet, tak jak to chodi v jinejch ubisoftich hrach. Tady v tom Blacklistu je to tak, ze jsou mista, kdy musite strilet a jsou mista, kde to jde potichu. Pokud ale nebudete palit co to da nebo-li nebudete mit nakoupene zbrane, coz ja doted nemel, tak si zacnete uvedomovat obrovskou radu bugu ve hre. Predevsim to jsou neviditelne zdi a napriklad v iranskem vezeni, kdyz se zhaslo, tak po mne zacali hazet granaty, ja pred nima uhnul do cely, ale jeden me trochu zasahnul a odhodil me do vezenske postele, proste jsem mel nohy v te posteli a neslo se odtamtud dostat, takze load od posledniho kontrolniho bodu a takovyhlech nedodelku je v te hre spousta. Vyhnout se tomu da prave jen zbranovym arzenalem a likvidaci nepratel driv nez k nejakemu bugu dojde. :-/

Zacinam premyslet o tom, ze predelam ten zebricek odpadu co vedu jeste jinak a jeste ho zase zjednodusim:

1. Milestone
2. Ubisoft
3. Sleeping Dogs - United Front Games + Square Enix London

V podstate vsechno co udela Milestone je vyslovene spatny, ta firma neumi udelat ani arkadovou hru ani simulator, vsechno od nich je spatny, neda se u toho ani bavit ani si u toho neuzije fanousek simulaci, protoze je tu od vseho vzdy neco, co muze zajemce hrat a je to o dost lepsi. To MotoGP je raritni v tom, ze Climax dokazal udelat hezci a hratelnejsi okruhove motorky v roce 2002, coz Milestone nedokazal napodobit dodnes. Ikdyz se podivate na to uplne novy MotoGP, tak je to furt slaby.

Ubisoft je podle me o neco mene spatny studio, protoze vsechny jejich hry jsou genericky a zcela na jedno brdo. Ale jak jiz jsem tu psal, je to muj zebricek a ikdyz ja to pochopit nedokazu, tak spousta lidi ma rada Far Cry 5, ac je to v podstate stejna hra jako Far Cry 4 a jako Far Cry 3. No a pokud tyto hry mate radi, s klidem si zahrajte Splinter Cell, jak Conviction tak Blacklist nejsou v podstate spatne strilecky ala Ubisoft ala Far Cry ala Ghost Recon Future Soldier a dost pravdepodobne jako dalsi novejsi hry z techto serii, ktere jeste nemam odehrane. Rukopis vsech tech her je stale a dokola stejny: zacinate ve hre s tim, ze jste uplny nymand a postupne vylepsujete vybaveni a tim se hra stava jednodussi.

Blby je, kdyz chce nekdo hrat Splinter Cell a ja si moc dobre pamatuju, jaka tam byla hratelnost, protoze Double Agent jsem hral pred rokem. Blacklist je strilecka, neni to stealth Splinter Cell, tudiz napriklad zneskodneni bomb ve Filadelfii, coz Ubisoft spestril jeste hranim za dalsi postavu tentokrat First Person, bylo silene narocne i na nejlehci obtiznost. Jeste stesti, ze jsem si zrovna pred touhle misi aspon tu pistoli poradne vylepsil, protoze jinak bych to nedal. Jiste, kdybych k tomu byval "spravne" pristoupil jako ke strilecce a pred misi se poradne vybavil, tak mohl byt pruchod brnkacka, na pistoli je to ale pekny maso.

Zaver hry, no jak to rict, no nevim, zase bude ban, ale typicky ubisofti picovsky zaver. Mirnejsi slovo pouzit nejde. Zaverecny souboj s bosem je o jednom jedinem podrzeni klavesy E, ktere je treba nacasovat zhruba do setiny sekundy.
Samo, ze vam nikdo nerekne, ze mate to E drzet, takze jsem nejprve mackal, tedkon vubec trefit ten spravny okamzik, zaverecny tomu se snad ani neda rikat souboj, ale proste ten test z umeni nacasovat stisk jednoho tlacitka jen jednou jedinkrat, jsem opakoval snad dvacetkrat. Predtim teda byl dalsi voser, protoze bylo treba se kryt za prekazkami pomoci Q a MEZERNIKu mezi nima behat a obehnout zloducha, proste takovej Assassins Creed strihnutej s Far Cry = Splinter Cell, nebot nic jineho nez sracky Ubisoft neumi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru