Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Splinter Cell Blacklist nefunguje

Mi to nedalo a hraju zatim dal, jsem zhruba ve 2/3 hry. Ted byla nervni mise a nastesti ani jednou to nespadlo. Jinak je to typickej generickej Ubisoft. Hra je tim lehci, cim je clovek bliz ke konci, protoze vybaveni se kupuje za penize a ja doted mel jen pistoli a vylepsenej samopal, kterej jsem ale z duvodu chybejiciho tlumice vyuzival jen kdyz nebylo zbyti.

Pokud jste to nehrali a cekate Splinter Cell nebo-li stealth, tak to je omyl, je to klasicka bondovka. Sice muzete zkouset stealth, ale nakonec zjistite, ze zdaleka nejefektivnejsi je to vystrilet. Hrdina se teda furt jmenuje Sam Fisher, ale spis je to James Bond nebo Rambo. Ja se teda o stealth stejne pokousim, ale i na nejlehci uroven to bylo jen s obycejnou pistoli, kterou se ani neda mirit opravdu tezke. Nejprve jsem nepouzival ani tu a snazil se protivniky jen omracovat, ale ted v tom Iranu v te budove a pak na zahrade bylo silene nepratel a zacal jsem teda pistoli rozstrelovat svetla co to slo, abych se byl schopen se nekam dostat. Ono totiz jde o to, ze kaslu na vedlejsi mise a proto jsem nemel dost penez na vylepseni. Obvykle ale nekde na konci kazde mikrolokace stoji nejakej obrnenec, okolo kteryho se neda projit a ani ho nejde omracit, teda vyjimecne se da omracit skokem z vysky, ale jinak ne. No a pistole na nej nestaci, nic mu neudela, takze v takove chvili prichazi na radu samopal, protoze to proste jinak nejde.

Ted jdu na Filadelfii a uz jsem teda vylepsil pistoli tak, ze ma kolimator a vysokou pruraznost, takze to vidim, ze uz to pujde o dost lepe.

Jinak co se tyka hry, tak to Conviction, tam nebyla zadna ticha cesta vubec mozna, tam to clovek musel vsechno vystrilet, tak jak to chodi v jinejch ubisoftich hrach. Tady v tom Blacklistu je to tak, ze jsou mista, kdy musite strilet a jsou mista, kde to jde potichu. Pokud ale nebudete palit co to da nebo-li nebudete mit nakoupene zbrane, coz ja doted nemel, tak si zacnete uvedomovat obrovskou radu bugu ve hre. Predevsim to jsou neviditelne zdi a napriklad v iranskem vezeni, kdyz se zhaslo, tak po mne zacali hazet granaty, ja pred nima uhnul do cely, ale jeden me trochu zasahnul a odhodil me do vezenske postele, proste jsem mel nohy v te posteli a neslo se odtamtud dostat, takze load od posledniho kontrolniho bodu a takovyhlech nedodelku je v te hre spousta. Vyhnout se tomu da prave jen zbranovym arzenalem a likvidaci nepratel driv nez k nejakemu bugu dojde. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny