Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Assassins Creed Unity a bugy.

čaute už asi skoro týždeň hrám Assassins Creed Unity a ta hra je strašne dobugovaná alebo ja neviem čo snov je proste napr. chcem hodiť dymovnicu tak musím asi 5x stlačit aby hu hodil alebo také blbé ovládanie,dobugovani ľudia napr. lietajú atď. tiež sa vam to stalo na tejto hre ? alebo to mam len ja tak.:-(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem se prokousal Assassinama k Unity. Nemuzu rict, ze bych tam mel vyslovene bugy, akorat ovlad…
RedMaX 13.06.2020 13:16
RedMaX
To maš pravdu že ta hra ma blbe ovladanie ked chce niekde skocit tak skoci niekde inde alebo sa nepo…
Sova123 13.06.2020 14:07
Sova123
Zatim mi to prijde tak, ze kazdy dil serie je horsi a horsi, snad s vyjimkou datadisku ke AC2, ktere…
RedMaX 14.06.2020 00:08
RedMaX
Najlepšie dieli Assassinu su podla mňa AC 2,3 Black Flag,Origins a Odyssey horši a horši mi to nepri…
Sova123 14.06.2020 12:22
Sova123
Najlepšie dieli Assassinu su podla mňa AC 2,3 Black Flag,Origins a Odyssey AC1 ne? Nemuzu si pomoc…
RedMaX 16.06.2020 18:13
RedMaX
AC1 som ešte nehral, nehral som všetky diely AC tak nemôžem napísať že je to najlepšie diel ale raz…
Sova123 16.06.2020 18:40
Sova123
Taky uz jsem par hram na Steamu "osolil". Na vine je Valve, driv by me nenapadlo hru na Steamu recen…
RedMaX 16.06.2020 21:35
RedMaX
Pre mňa bude AC1 úplne v pohode prejsť, skus nejaky novší diel AC origins či odyssey. nový
Sova123 17.06.2020 11:15
Sova123
Boze, to je tak desive zaglitchovana hra, to je fakt sila. Vubec nechapu, ze po tomhle meli tu drzos… nový
RedMaX 21.06.2020 18:30
RedMaX
Hele Assassins Creed: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-skace-a-tanci-v-praze-na-kominech-dol… nový
RedMaX 23.06.2020 20:13
RedMaX
:-D:beer: nový
Sova123 24.06.2020 16:13
Sova123
Dohrano Assassins Creed Unity. Takova jedna zajimavost: jsem mel pribehovy ukol dohnat jednoho parc… nový
RedMaX 25.06.2020 21:42
RedMaX
Tej hre by som dal maximalne 6/10 aj to je moc podla mňa. Tiež som to tak mal že som ho nedobehol a… nový
Sova123 26.06.2020 10:41
Sova123
Ono zalezi, jak mas postaveny zebricek. Dnes jsou casto zebricky logaritmicke, kde prumerna hra ma… poslední
RedMaX 26.06.2020 18:29
RedMaX

Tak jsem se prokousal Assassinama k Unity. Nemuzu rict, ze bych tam mel vyslovene bugy, akorat ovladani hry je opravdu priserne. Jestlize od prvniho dilu je neustale Assassin nekde, kde ho hrac nechce, jako ze skace na okolni lidi, ze skaze do zdi a podobne assassinsko ubisofti vylevy, tak zde je to okoreneno, jeste "lepe". Assassin nejenze se chova naprosto nevyzpytatelne a nejde ho moc ovladat, ale jeste se vzdycky nekde sekne o nejakou prekazku a stoji a cumi.
Zatim se mi ale nestalo, ze bych ho z toho nedokazal nejak vykopat ven, vetsinou staci se obratit, vylezt a pokracovat o kus dal.

Samozrejme hru, ktera je casto delana tak, aby zazitek byl z rychleho presunu odnekud nekam, to naprosto kazi. V podstate nejotravnejsi na Unity jsou pribehove mise. :-/

To maš pravdu že ta hra ma blbe ovladanie ked chce niekde skocit tak skoci niekde inde alebo sa nepohne alebo sa sekne alebo neviem čo tento diel unity je nepodarení diel podla mňa, chcelo by to viac oprav ale co už tu hru rozdávali zadarmo takze som sa nemusel az tak hnevať že som kupil nejaku dobugovanu hru.

Príbeh som dohral ale čakal som že to bude lepšie.

Tiež vedľajšie questy, hru som chcel dohrať na 100% ale niektoré truhlice sa mi neukazovali na mape a hľadať sa mi to nechcelo.

Najlepšie dieli Assassinu su podla mňa AC 2,3 Black Flag,Origins a Odyssey horši a horši mi to nepripadá tie serie sú super čo som napísal, len od ubisoftu by som rad uvítal nejakú novu hru lebo len to iste dookola každý rok assassin farcry a neviem čo ešte chcelo by to novú hru.

Najlepšie dieli Assassinu su podla mňa AC 2,3 Black Flag,Origins a Odyssey

AC1 ne?

Nemuzu si pomoct, ale presto, ze jsem tu na AC1 tak moc nadaval kvuli obtiznosti, tak to hodnotim jako nejlepsi dil. Potom AC2 a pak uz to jde z kopce, kazdy dalsi dil je mene a mene zajimavy. Paradoxni je, ze mi Unity prijde zatim nejlehci, posekam v podstate vsechno, na obtiznost si nestezuju, ale je to i nejmene zabavne, fakt paradox, ze kdyz jsem konecne spokojen stran obtiznosti, tak to nema udernej pribeh, ktery by me vtahl do deje.

Taky uz jsem par hram na Steamu "osolil". Na vine je Valve, driv by me nenapadlo hru na Steamu recenzovat, nemyslim, ze jsem reprezentativni vzorek uzivatelu, ale jak se ted furt vtiraji, tak uz se mi stalo, ze me hra zrovna totalne vytocila, vypnul jsem ji a Steam me okamzite pozadal o recenzi, tak jsem jim to natrel. :-)

Nekde za polovinou hry AC1 je silena pasaz, kdy bezis v koridoru a sekas nepratele, jakmile te sejmou, tak zacinas znovu. Na konci toho koridoru je par animaci, zabiti bosse atd. Pokud ho nedostanes, tak te to vrati tesne pred tu pasaz na konec koridoru, jenze ja ho proste schopny sejmout nebyl a pokud hru vypnes a zase druhy den zapnes, tak te hra vrati na zacatek koridoru a cele to opakujes znovu. Proste silene, myslim, ze to bylo minimalne 150 pokusu, ktere jsem tam mel a dokonce jsem hru na dva mesice prerusil, abych zapomnel nejspis spatne soubojove navyky, ktere te do te chvile neproveri. A az potom jsem to dal.

Nicmene vyjma tohohle je to urcite nejlepsi AC, je tam citit ten original, ktery jiste pokracoval v AC2, ale potom uz od datadisku AC2 zacina dle meho mineni ta serie slabnout.

Edit: Jsem ale u Unity, nevim co dalsi dily, jeste mam dalsi 4.

Boze, to je tak desive zaglitchovana hra, to je fakt sila. Vubec nechapu, ze po tomhle meli tu drzost vydavat dalsi pokracovani a tohle nechali neopravene.

Hraju DLC Dead Kings a potrebuju nasledovat Leona, nejprve jsem skocil a zustal ve vzduchoprazdnu, normalne jsem tam visel ve vzduchu a nemohl se hnout, ted pro zmenu neprojdu pres netopyry. Chce to, abych naplnil lampu a odehnal je svetlem, jenze pristoupit k tem nadobam nejde, nic se nestane, nevyvola to interakci, nic. Opravdu kretenska hra, asi to zabalim, protoze opakovat celou misi od zacatku teda rozhodne nebudu.

Dohrano Assassins Creed Unity.

Takova jedna zajimavost: jsem mel pribehovy ukol dohnat jednoho parchanta, od ktereho jsem potreboval ziskat informace a povalit ho. Bezim za nim a nejak me napadlo, kdyz se furt budu drzet za nim, co se stane. Takze jsem byl v letme vzdalenosti, ale nedohonil jsem ho. On zacal postupne zpomalovat, az zastavil uplne. Pak uz nebylo zbyti nez ho sundat.

Chapete to? V prvnich trech dilech me vytacelo, ze ty sprintery neslo dobehnout, tak to Ubi vzali zostra a ted je dobehne opravdu kazdy. Neco jako zlata stredni cesta, to Ubisoftu nic nerika.

Proste ta hra je blba, kdyz pominu vsechny ty bugy, to ze od prvniho dilu nesahli na aspon male vylepseni pohybu a furt clovek visi na nejake vetvi, aniz by chtel, ze neustale zustava Assassin nekde ve vzduchu a nemuze se hnout, takze clovek musi at chce nebo ne restartovat misi, tak to ze to hra hracovi ulehcuje takovym zpusobem, ze se to da hrat s prstem v nose, to uz je vazne moc.

Pokud jsem musel mise opakovat, tak z duvodu nejakeho zamrznuti, z duvodu debilniho ovladani, kdy jsem marne miril na vuz se senem, ale misto toho jsem se nekde rozplacl na ulici a jen vyjimecne z duvodu toho, ze me zabili. Snad ani jednou za hru ne v souboji, ale proste z dalky pistoli. Ono to taky souviselo casto s ovladanim, protoze pokud jsem si okolo sebe pustil vic nepratel, tak nebyla sance na utek, hra to proste nedovolila a s pistolema to meli nepratele lehky.

Proste tahle hra je fakt odpad.

Ono zalezi, jak mas postaveny zebricek.

Dnes jsou casto zebricky logaritmicke, kde prumerna hra ma neco okolo 7/10 a pak muze byt, AC Unity je podprumerna hra. V linearnim zebricku bych ale dal tak 4/10. Ono take zalezi, co je hodnocenim, technicky stav hry je strasny. Typicka ubisofti recyklace je primo zoufala. Ale samotny pribeh byl v podstate pekny. Ubisoftu by prospelo, kdyby na hrach pracovalo mene lidi, kdyby Yves Guillemot trpici nerealnym velikastvim odesel do duchodu a kdyby hry Ubisoftu prestaly recyklovat stale stejny kod a soustredili se hlavne na ty pribehy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru