Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Assassins Creed Unity a bugy.

čaute už asi skoro týždeň hrám Assassins Creed Unity a ta hra je strašne dobugovaná alebo ja neviem čo snov je proste napr. chcem hodiť dymovnicu tak musím asi 5x stlačit aby hu hodil alebo také blbé ovládanie,dobugovani ľudia napr. lietajú atď. tiež sa vam to stalo na tejto hre ? alebo to mam len ja tak.:-(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dohrano Assassins Creed Unity. Takova jedna zajimavost: jsem mel pribehovy ukol dohnat jednoho parc…
RedMaX 25.06.2020 21:42
RedMaX
Tej hre by som dal maximalne 6/10 aj to je moc podla mňa. Tiež som to tak mal že som ho nedobehol a… nový
Sova123 26.06.2020 10:41
Sova123
Ono zalezi, jak mas postaveny zebricek. Dnes jsou casto zebricky logaritmicke, kde prumerna hra ma… poslední
RedMaX 26.06.2020 18:29
RedMaX

Dohrano Assassins Creed Unity.

Takova jedna zajimavost: jsem mel pribehovy ukol dohnat jednoho parchanta, od ktereho jsem potreboval ziskat informace a povalit ho. Bezim za nim a nejak me napadlo, kdyz se furt budu drzet za nim, co se stane. Takze jsem byl v letme vzdalenosti, ale nedohonil jsem ho. On zacal postupne zpomalovat, az zastavil uplne. Pak uz nebylo zbyti nez ho sundat.

Chapete to? V prvnich trech dilech me vytacelo, ze ty sprintery neslo dobehnout, tak to Ubi vzali zostra a ted je dobehne opravdu kazdy. Neco jako zlata stredni cesta, to Ubisoftu nic nerika.

Proste ta hra je blba, kdyz pominu vsechny ty bugy, to ze od prvniho dilu nesahli na aspon male vylepseni pohybu a furt clovek visi na nejake vetvi, aniz by chtel, ze neustale zustava Assassin nekde ve vzduchu a nemuze se hnout, takze clovek musi at chce nebo ne restartovat misi, tak to ze to hra hracovi ulehcuje takovym zpusobem, ze se to da hrat s prstem v nose, to uz je vazne moc.

Pokud jsem musel mise opakovat, tak z duvodu nejakeho zamrznuti, z duvodu debilniho ovladani, kdy jsem marne miril na vuz se senem, ale misto toho jsem se nekde rozplacl na ulici a jen vyjimecne z duvodu toho, ze me zabili. Snad ani jednou za hru ne v souboji, ale proste z dalky pistoli. Ono to taky souviselo casto s ovladanim, protoze pokud jsem si okolo sebe pustil vic nepratel, tak nebyla sance na utek, hra to proste nedovolila a s pistolema to meli nepratele lehky.

Proste tahle hra je fakt odpad.

Ono zalezi, jak mas postaveny zebricek.

Dnes jsou casto zebricky logaritmicke, kde prumerna hra ma neco okolo 7/10 a pak muze byt, AC Unity je podprumerna hra. V linearnim zebricku bych ale dal tak 4/10. Ono take zalezi, co je hodnocenim, technicky stav hry je strasny. Typicka ubisofti recyklace je primo zoufala. Ale samotny pribeh byl v podstate pekny. Ubisoftu by prospelo, kdyby na hrach pracovalo mene lidi, kdyby Yves Guillemot trpici nerealnym velikastvim odesel do duchodu a kdyby hry Ubisoftu prestaly recyklovat stale stejny kod a soustredili se hlavne na ty pribehy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru