Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Assassins Creed Unity a bugy.

Taky uz jsem par hram na Steamu "osolil". Na vine je Valve, driv by me nenapadlo hru na Steamu recenzovat, nemyslim, ze jsem reprezentativni vzorek uzivatelu, ale jak se ted furt vtiraji, tak uz se mi stalo, ze me hra zrovna totalne vytocila, vypnul jsem ji a Steam me okamzite pozadal o recenzi, tak jsem jim to natrel. :-)

Nekde za polovinou hry AC1 je silena pasaz, kdy bezis v koridoru a sekas nepratele, jakmile te sejmou, tak zacinas znovu. Na konci toho koridoru je par animaci, zabiti bosse atd. Pokud ho nedostanes, tak te to vrati tesne pred tu pasaz na konec koridoru, jenze ja ho proste schopny sejmout nebyl a pokud hru vypnes a zase druhy den zapnes, tak te hra vrati na zacatek koridoru a cele to opakujes znovu. Proste silene, myslim, ze to bylo minimalne 150 pokusu, ktere jsem tam mel a dokonce jsem hru na dva mesice prerusil, abych zapomnel nejspis spatne soubojove navyky, ktere te do te chvile neproveri. A az potom jsem to dal.

Nicmene vyjma tohohle je to urcite nejlepsi AC, je tam citit ten original, ktery jiste pokracoval v AC2, ale potom uz od datadisku AC2 zacina dle meho mineni ta serie slabnout.

Edit: Jsem ale u Unity, nevim co dalsi dily, jeste mam dalsi 4.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny