Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poprava v Two Worlds 2

Hra Two Worlds 2.
Nepamatujete si nekdo na quest Poprava zadany v New Ashes a vykonavany ve Swallows?

Jde se do sklepeni a bezi cas, myslim ted 2 minuty, je treba zabit prvni, druhou a treti dvojici kostlivcu-katu. Jsem totalne naboostovanej mec obourucni 700 bodu, lektvary sily +40%, lektvary zdravi +40%, vlitnu tam na ne a pres pouzivani specialnich prikazu vrazedna otocka a prunik krytem a jeste dalsi dva, to nedavam, kdyz mam stesti, tak zabiju za tan casovej interval 4 kostlivce, nekdy ani to ne. Neni problem, ze bych umrel, ale oni se tim kladivem i krejou a nedokazu je prorazit a hrozne dlouho trva, nez se mi to podari a ubiju je. Takze nedokazu zajatce osvobodit a popravi mi ho. :-/

Pritom uz ted asi pujdu do kapitoly 3, mam se vratit za prorokem, jinak mam ve Swallows i New Ashes vsechno splneno. Zajimalo by me, kdyby si to nekdo pamatoval, jestli s tim questem jde jeste pockat nebo jak na ne?

Řešení:

Já jsem měl více sad zbraní, právě kvůli tomu, že na každou ludru funguje něco jinýho, tedy jsem mě jak meče, tak v záloze nějaký solidní kladivo a to teď asi potřebuješ.
Pokud si pamatuju, měl bys mít nějakej skill na rozražení krytu nepřítele, ten by ti měl pomoct na kryjícího se kotlivce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem to prechvalil, uplne idiotskej zaver Two Worlds 2, ale naprosto totalne, mam zabit draka a…
RedMaX 17.11.2018 22:36
RedMaX
Jo, to jsem nadával úplně stejně. Zabít to nešlo, ani když jsem se mrknul na Youtube. Naprosto nevyv…
Prasak 17.11.2018 23:02
Prasak
No jo Dwane Dibbley jako vzdy machr vsech machru, proc me to vubec neprekvapuje. :-) Jo, cetl jsem,…
RedMaX 17.11.2018 23:44
RedMaX
Dokud budes hrat hry na nejlehci obtiznosti umoznujici ti ignorovat 95% hernich mechanismu (schvalne…
Dwane Dibbley 18.11.2018 11:27
Dwane Dibbley
Někdo má hry jako relax, ne výzvu. Pro relax je lehčí obtížnost. nový
Prasak 18.11.2018 11:45
Prasak
To si radsi pustim nejakej film, nez hrat hru na nejlehci, dve hodiny jen drzet sipku dopredu a obca… nový
Dwane Dibbley 18.11.2018 12:14
Dwane Dibbley
Snad nejsi tak jednoduchý, aby sis myslel, že jen po tvém je to jediné správné. nový
Prasak 18.11.2018 15:16
Prasak
Jenomze zrovna u toho TW2 jsem si rikal, ze to byla blbost to dat na lehkou obtiznost, ze jsem mel j… nový
RedMaX 18.11.2018 14:18
RedMaX
A proc treba rves body do obourucaku i do boje se dvema zbranema? A jeste si stezujes ze ti nezbylo… nový
Dwane Dibbley 18.11.2018 15:29
Dwane Dibbley
Ja to stridam, tezsi pasaze v rytirskem brneni s obourucakem a lehci protivniky v turisticke zbroji… nový
RedMaX 18.11.2018 16:55
RedMaX
Tak koukam ze zaver Pirates of Flying Fortress je jeste tezsi nez u samotne hry, mam zahrat na harfu… nový
RedMaX 24.11.2018 16:17
RedMaX
To si delas srandu? Hrani bylo nejjednodussi vydelavani penez, to jsi nikdy na nic nehral? Mimoto sa… nový
Dwane Dibbley 24.11.2018 17:13
Dwane Dibbley
Jednou jsem to zkusil a hrozne me to nebavilo, takze ne celou hru jsem to netrenoval. Udelal jsem t… nový
RedMaX 24.11.2018 19:13
RedMaX
Zalezi jakou pisnicku vyberes a jakej nastroj hrajes. Jinak i v originalce je quest kde musis hrat,… nový
Dwane Dibbley 24.11.2018 19:18
Dwane Dibbley
A vis ze jo, mas pravdu. Byl tam. Prisel jsem k tomu, pustil to a bylo to, vubec jsem nevedel jak js… nový
RedMaX 24.11.2018 20:43
RedMaX
Tak jo vsem dik, TW2 mam dohrano. Datadisk byl docela ok, akorat ten zaver uz mi prisel natahovanej… poslední
RedMaX 25.11.2018 02:26
RedMaX

Tak jsem to prechvalil, uplne idiotskej zaver Two Worlds 2, ale naprosto totalne, mam zabit draka a nemam tuseni jak, protoze lita asi tak kilometr daleko, ani na podesaty nemam nejmensi tuseni, takze musim na youtube, fakt me nastvali.

Jo, to jsem nadával úplně stejně. Zabít to nešlo, ani když jsem se mrknul na Youtube. Naprosto nevyvážená obtížnost finálního bosse ve srovnání se zbytkem hry.
Nakonec jsem to srabsky vzdal a zapnul cheat na nesmrtelnost, upižlal draka a spustil DLC, který je dobrý a dohratelný.

No jo Dwane Dibbley jako vzdy machr vsech machru, proc me to vubec neprekvapuje. :-)

Jo, cetl jsem, ze pry je pro vyvojare problem, ze lidi si hry sice koupi ale nedohrajou, ze je s tim neco potreba delat, protoze pak DLC nabo dalsi dil uz takovej clovek nehraje. Tak ale doprdele nedelam zaver tak silenej. :-)

No, dal jsem to, youtube pomohl, ale trvalo to 20 minut herniho casu, samozrejme s tema opakovanima mnohem dele. Nejhorsi, ze celou dobu neslo ulozit hru a muselo se to dat na jeden zatah. Tohle nebyt youtube bych nikdy nedal. Nejsem dobrej na strileni do dalky a teda trefit draka samostrilem opravdu trvalo, ty co tam byli na blizko jsem daval diky naboostovani ochranou proti ohni, odolnosti a sily + nastesti 1000 bodu mec, kterej jsem si vyrobil az v uplnym zaveru.

Dobrej napad se zaverem, takovy rozuzleni jsem necekal, ale opravdu na hlavu padly s tou obtiznosti.

---

Ja mam DLC Pirates of Flying Fortress, to se da nejak zapnout po skonceni hry? Nova hra a vybrat to DLC, uz jsem na to prisel. :-)

Dokud budes hrat hry na nejlehci obtiznosti umoznujici ti ignorovat 95% hernich mechanismu (schvalne, jak moc jsi v TW2 vyuzival alchymii, pasti, nebo magii?), tak budes mit problemy porad. A kazdy kdo bude umet treba jen zahnout doleva pro tebe bude machr vsech machru.
Kdysi davno jsem byl taky tele, pak jsem se jednou odhodlal na Dooma (toho uplne prvniho) na druhou nejtezsi obtiznost (nejtezsi je stejna jen se tam potvory respawnujou, na coz jsem tehdy urcite nemel). Zpocatku to byla hruza na rozmlaceni klavesnice, ale postupne jsem se naucil jak nepratele efektivne likvidovat a co na koho plati. Impove kteri me driv strasne vadili byli najednou nejlehci nepratele, protoze jsem se naucil klickovat mezi jejich fireballama (na nejlehci obtiznost jsem jen stal, tupe do nich strilel a tech par firebalu me jen polechtalo do xichtu, ale kdyz jich pak bylo vic, najednou to byl pruser). A z ty hry jsem pak mel uplne jiny pozitek a od te doby hraju vpodstate porad na nejvyssi obtiznosti a ani Dark Souls nepovazuji za nejak extra tezkou hru.

Dokud budes hrat sachy s triletym ditetem, nikdy nebudes nic umet a nikdy se nezlepsis.

Jenomze zrovna u toho TW2 jsem si rikal, ze to byla blbost to dat na lehkou obtiznost, ze jsem mel jit na stredni, protoze fakt to bylo jednoduchy. Jenze pak prijde finalovej boss a ted si rikam: jeste ze jsem to hral na nejlehci, protoze na stredni bych u finale stravil tyden a nebo to proste nedohral.

Jinak ale myslim, ze hrajes hry jinak nez ja, mozna je tvuj styl vic fikanej, ale me by nebavil. Myslim si ale, ze nemas pravdu s naznacovanim, ze tvuj styl je jedinej moznej. Takze ne, do pasti jsem neinvestoval ani bod, do magie jsem neinvestoval ani bod a do alchymie jsem investoval body az k zaveru, kdy jsem potreboval uvarit ochranu proti jedum.
Jenze ac jsem hral muj oblibeny styl a to je bojovnik + vyroba zbrani + zlodejina, tak jsem stejne nedokazal investovat body do vseho a i v tech svych povolanich jsem se musel specializovat, takze jsem mel naboostovano bodama obourucni zbran + dve zbrane, vyroba mecu a otevirani zamku. Vubec jsem se nedostal k k vyrobe stitu nemluve o lucich, ktere jsem tentokrat musel uplne pominout. U zlodejiny jsem zase nedokazal dat body do okradani lidi, protoze proste bodu nebylo dostatek. Hra bude mit asi zabavnou znovuhratelnost, kdy na to muze jit clovek uplne jinak, ale kazdopadne pro tebou preferovany styl jsem proste nemel dost dovednostnich bodu, abych si mohl treba pasti dovolit.

A proc treba rves body do obourucaku i do boje se dvema zbranema? A jeste si stezujes ze ti nezbylo na luky nebo stit. Stejna hovadina jako u Gothicu, levelovat ruzne styly kdyz stejne pouzivas jen jeden, tak to v RPGckach nechodi, nemuzes byt nejlepsi ve vsem.
Do magie nemusis davat skoro nic abys mohl vyuzivat ruzne utility (neviditelnost, svetlo, mlhu...). Do alchimie nemusis davat jediny bod, do pasti take ne a lze je vyuzivat. Ze zlodejiny staci jen odemykani zamku (mag nepotrebuje vubec, lze si vyrobit kouzlo na odemykani), okradani je k prdu, prachy lze snadno ziskat jinak a bez nutnosti utracet skillbody.

U toho zaverecneho bosse je jedno na jakou obtiznost hrajes, ten te jebe porad stejne (jen ty potvory jsou zavisle na obtiznosti, ale ty by nemely delat sebemensi problem).

Ja to stridam, tezsi pasaze v rytirskem brneni s obourucakem a lehci protivniky v turisticke zbroji se dvema savlema. Alchymii jsem v pokrocile casti hry pouzival a ted v tom datadisku je uplne nutna skrz vyrobu protijedu. Ja si nestezuju, proste to tak bylo, ze na luk a stit nezbyly body, ale nemel jsem s tim problem. Magii ja pokud nemusim nehraju, takze do toho ani body nedavam. Me hrat za maga nebavi. Tak jestli by ten zaverecnej bos byl stejne obtiznej, tak jo, mel jsem TW2 hrat na stredni, lehka byla moc jednoducha, jenze vetsinou to tak nebyva, clovek dopredu nikdy nevi, jak vyvojari obtiznosti nastavili.

Tak koukam ze zaver Pirates of Flying Fortress je jeste tezsi nez u samotne hry, mam zahrat na harfu melodii, uz to nedavam. Obluda, ktera se probudi, ma byt taky super tezka, snad to pujde po harfe ulozit, zatim teda jen 10 pokusu, tak pocitam, to bude tak stovka nez si zapamatuju co hrat. :-/

Jednou jsem to zkusil a hrozne me to nebavilo, takze ne celou hru jsem to netrenoval.

Udelal jsem to tak, ze jsem si to "poslechnul na youtube a opsal si to, cimz jsem zjistil ,ze mackani klaves bude nakonec jednoduche, takze jsem to hned na potreti dal.

3214 3214 3214 3214 4 3241 3241 3241 3241

Jinak teda uz si preju, aby to skoncilo. Je to hrozne zdlouhavy, jsem v Nanookove podvedomi a prijde mi, ze to vyvojari silne prehnali, castecne uz to resim tak, ze se snazim okolo tech potvor probehnout, protoze je jich moc, umlatit je by sice slo, ale to to budu hrat jeste mesic. :-/

Tak jo vsem dik, TW2 mam dohrano. Datadisk byl docela ok, akorat ten zaver uz mi prisel natahovanej a nebavil. I jsem v tom Nanukove podvedomi preskakoval nektery zbytecny dialogy. Zabrat mi dal i finalni bos, kterej byl v podstate ok, ale zase jsem nepochopil, ze cesta k jeho zabiti neni pres nej, ale tim, ze odpravim ty podstavce, takze to chvili trvalo a hlavne to chtelo i hodne posilnujicich prostredku, takze jsem nakonec uzil i vareni lektvaru. Celkove hodne slusna hra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru