Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poprava v Two Worlds 2

Hra Two Worlds 2.
Nepamatujete si nekdo na quest Poprava zadany v New Ashes a vykonavany ve Swallows?

Jde se do sklepeni a bezi cas, myslim ted 2 minuty, je treba zabit prvni, druhou a treti dvojici kostlivcu-katu. Jsem totalne naboostovanej mec obourucni 700 bodu, lektvary sily +40%, lektvary zdravi +40%, vlitnu tam na ne a pres pouzivani specialnich prikazu vrazedna otocka a prunik krytem a jeste dalsi dva, to nedavam, kdyz mam stesti, tak zabiju za tan casovej interval 4 kostlivce, nekdy ani to ne. Neni problem, ze bych umrel, ale oni se tim kladivem i krejou a nedokazu je prorazit a hrozne dlouho trva, nez se mi to podari a ubiju je. Takze nedokazu zajatce osvobodit a popravi mi ho. :-/

Pritom uz ted asi pujdu do kapitoly 3, mam se vratit za prorokem, jinak mam ve Swallows i New Ashes vsechno splneno. Zajimalo by me, kdyby si to nekdo pamatoval, jestli s tim questem jde jeste pockat nebo jak na ne?

Řešení:

Já jsem měl více sad zbraní, právě kvůli tomu, že na každou ludru funguje něco jinýho, tedy jsem mě jak meče, tak v záloze nějaký solidní kladivo a to teď asi potřebuješ.
Pokud si pamatuju, měl bys mít nějakej skill na rozražení krytu nepřítele, ten by ti měl pomoct na kryjícího se kotlivce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak koukam ze zaver Pirates of Flying Fortress je jeste tezsi nez u samotne hry, mam zahrat na harfu…
RedMaX 24.11.2018 16:17
RedMaX
To si delas srandu? Hrani bylo nejjednodussi vydelavani penez, to jsi nikdy na nic nehral? Mimoto sa…
Dwane Dibbley 24.11.2018 17:13
Dwane Dibbley
Jednou jsem to zkusil a hrozne me to nebavilo, takze ne celou hru jsem to netrenoval. Udelal jsem t…
RedMaX 24.11.2018 19:13
RedMaX
Zalezi jakou pisnicku vyberes a jakej nastroj hrajes. Jinak i v originalce je quest kde musis hrat,…
Dwane Dibbley 24.11.2018 19:18
Dwane Dibbley
A vis ze jo, mas pravdu. Byl tam. Prisel jsem k tomu, pustil to a bylo to, vubec jsem nevedel jak js… nový
RedMaX 24.11.2018 20:43
RedMaX
Tak jo vsem dik, TW2 mam dohrano. Datadisk byl docela ok, akorat ten zaver uz mi prisel natahovanej… poslední
RedMaX 25.11.2018 02:26
RedMaX

Tak koukam ze zaver Pirates of Flying Fortress je jeste tezsi nez u samotne hry, mam zahrat na harfu melodii, uz to nedavam. Obluda, ktera se probudi, ma byt taky super tezka, snad to pujde po harfe ulozit, zatim teda jen 10 pokusu, tak pocitam, to bude tak stovka nez si zapamatuju co hrat. :-/

Jednou jsem to zkusil a hrozne me to nebavilo, takze ne celou hru jsem to netrenoval.

Udelal jsem to tak, ze jsem si to "poslechnul na youtube a opsal si to, cimz jsem zjistil ,ze mackani klaves bude nakonec jednoduche, takze jsem to hned na potreti dal.

3214 3214 3214 3214 4 3241 3241 3241 3241

Jinak teda uz si preju, aby to skoncilo. Je to hrozne zdlouhavy, jsem v Nanookove podvedomi a prijde mi, ze to vyvojari silne prehnali, castecne uz to resim tak, ze se snazim okolo tech potvor probehnout, protoze je jich moc, umlatit je by sice slo, ale to to budu hrat jeste mesic. :-/

Tak jo vsem dik, TW2 mam dohrano. Datadisk byl docela ok, akorat ten zaver uz mi prisel natahovanej a nebavil. I jsem v tom Nanukove podvedomi preskakoval nektery zbytecny dialogy. Zabrat mi dal i finalni bos, kterej byl v podstate ok, ale zase jsem nepochopil, ze cesta k jeho zabiti neni pres nej, ale tim, ze odpravim ty podstavce, takze to chvili trvalo a hlavne to chtelo i hodne posilnujicich prostredku, takze jsem nakonec uzil i vareni lektvaru. Celkove hodne slusna hra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru