Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poprava v Two Worlds 2

Jenomze zrovna u toho TW2 jsem si rikal, ze to byla blbost to dat na lehkou obtiznost, ze jsem mel jit na stredni, protoze fakt to bylo jednoduchy. Jenze pak prijde finalovej boss a ted si rikam: jeste ze jsem to hral na nejlehci, protoze na stredni bych u finale stravil tyden a nebo to proste nedohral.

Jinak ale myslim, ze hrajes hry jinak nez ja, mozna je tvuj styl vic fikanej, ale me by nebavil. Myslim si ale, ze nemas pravdu s naznacovanim, ze tvuj styl je jedinej moznej. Takze ne, do pasti jsem neinvestoval ani bod, do magie jsem neinvestoval ani bod a do alchymie jsem investoval body az k zaveru, kdy jsem potreboval uvarit ochranu proti jedum.
Jenze ac jsem hral muj oblibeny styl a to je bojovnik + vyroba zbrani + zlodejina, tak jsem stejne nedokazal investovat body do vseho a i v tech svych povolanich jsem se musel specializovat, takze jsem mel naboostovano bodama obourucni zbran + dve zbrane, vyroba mecu a otevirani zamku. Vubec jsem se nedostal k k vyrobe stitu nemluve o lucich, ktere jsem tentokrat musel uplne pominout. U zlodejiny jsem zase nedokazal dat body do okradani lidi, protoze proste bodu nebylo dostatek. Hra bude mit asi zabavnou znovuhratelnost, kdy na to muze jit clovek uplne jinak, ale kazdopadne pro tebou preferovany styl jsem proste nemel dost dovednostnich bodu, abych si mohl treba pasti dovolit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny