Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come

Dorý den chtěl bych se zeptat jestli mi někdo poradí jestli na tomhle rozjedu kingdom come deliverance na vyšší detaily?
MSI H97 PC Mate - Intel H97
MSI R9 390 GAMING 8G, 8GB
Corsair Vengeance Low Profile Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Crucial BX100 - 250GB
WD Blue EX - 1TB
Intel Core i5-4690

Děkuji za případnou pomoc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No, dle predpokladu se zadna herni revoluce nekona. Diky bohu za Steam refund. Pockam tak dva roky j…
Dwane Dibbley 14.02.2018 06:15
Dwane Dibbley
- Pritom ne Steamu (tvém profilu) neni ani znamka toho ze by jsi hru hral. - Nechapu tu dnesni mlad…
XoXoChanel 14.02.2018 09:47
XoXoChanel
@Dwane Dibbley Musím s tebou souhlasit. Já se na hru těšil, měl jsem ji předobjednanou, ale nijak mě… nový
Distrii 15.02.2018 15:40
Distrii
grafika mě přijde mnohem horší něž byla v té alfě O dlouhém loadingu ani nemluvím To spis vypada n… poslední
XoXoChanel 15.02.2018 15:52
XoXoChanel
Tak CODEX uz vydali cracknutou verzi, dalo se to cekat, ale stejne skoda, ze warezaky neodradilo ani…
RedMaX 14.02.2018 14:33
RedMaX
Nejak nechapu co ma warez spolecneho s DRM free verzi... nový
Dwane Dibbley 14.02.2018 16:58
Dwane Dibbley
Že to bude za chvilku na torrentech i bez medicíny. nový
Prasak 14.02.2018 17:28
Prasak
jj, presne tak, myslim, ze se obecne trochu ocekavalo, ze by to treba warezaci kvuli 14 dnum mohli n… nový
RedMaX 14.02.2018 22:18
RedMaX

No, dle predpokladu se zadna herni revoluce nekona. Diky bohu za Steam refund. Pockam tak dva roky jestli hru dodelaji a pak ji vemu za 15€. Bugu/glitchu vic nez jsem cekal, grafika neodpovida hardwarove narocnosti a ty vyslovene zhovadile loadingy... Hra pusobi celkove nedodelane a nezachrani to ani to, ze si musim obcas vyprat pradlo (brutal hardcore).

- Pritom ne Steamu (tvém profilu) neni ani znamka toho ze by jsi hru hral.

- Nechapu tu dnesni mladez, ze hry se stali zavody kdo hru driv "probehne". Nez sem precetl jen index, abych vedel do jakého sveta vstupuji a prectení zakladních tutorialu tak mi to zabralo jeden den a ty mas hru celou zmrklou ?
* Me zas prijde propadak ten MultyPlayer "Call of Duty: WWII" co hrajes . Holt nekteri preferuji jen behat a bezhlave strilet, ale pritom jsem nemel nikdy potrebu vykrikovat ze je to nedodelavka, nebo nekde resit po internete a kricet ze je to jen komercionalni sracka, 'nelibi se, nehraju', placené DLC pro obrazek na zbran a jen mapy "Kopirovat/prilepit".
Za mich casu, mladez hravala TETRIS a nikdo nic neresil.

grafika neodpovida hardwarove narocnosti

- Ula, na mé starické GPU 75FPS@1080p, gaficky velmi pekné, o proti jinym hram, jako Shadow Of Morow, nebo Homefront ..
* Konecne normalni priroda a né omalovanky.

ty vyslovene zhovadile loadingy

- To ze nemuzes provest Save Game kdyz ches (kazdou minutu) j umyslne, takle si rozmyslis, jestli neco udelas nebo ne, jestli budes riskovat nebo ne, nejde o hru, kde jsi nesmrtelny super hrdina..
TiP ~ Hra jde ulozit na jakemkoliv miste, zdanim jen :

Save (jméno_savegardu)

PS : Kdyz sme u toho Steamu, 80% kladnych oceneni bych propadakem u vydaní hry urcite nenazval (45% pro Call of Duty: WWII které hrajes ) , to same Xbox store.
Skyrim ma bugs po 20 letech a nikdy sem to neresil a maximalne se nejakému zasmal (ty samé bugs jsou i v Remaster verzi).

@Dwane Dibbley Musím s tebou souhlasit. Já se na hru těšil, měl jsem ji předobjednanou, ale nijak mě nenadchla.
Hra lákala na úžasnou grafiku, chování okolních postav a boj.
Ve všem mě zklamala, grafika mě přijde mnohem horší něž byla v té alfě. Tam to byla opravdu nádhera, když jsem potom spustil vydanou hru (vše na ultra) tak to byla jiná hra. Je pravda, že to teď jede i na slabších strojích, ale stejně mě to mrzí.
Chování postav se stále vychvalovalo, jak každá postava má svůj program, každá si žije svým životem. Ale to že tam všichni chodí stejným tempem, každý se jen mrtvě dívá před sebe jak robot to všechno v celku působí docela blbě. Celkově mě jako hráči je docela jedno když postava dělá 4 hodiny jednu věc a další 4 hodiny něco dalšího... Je to fajn detail ale absolutně zbytečný. Nemluvě o mimice obličeje postav, vše je takové mrtvé bez života.
Ohledně boje to bylo taky zklamání, zajímavý byl možná 1-2 boj, ostatní už docela o ničem.
O dlouhém loadingu ani nemluvím.... Nejlepší když chcete u obchodníka něco koupit a smlouvat, oslovení obchodníka - loading, smlouvání - loading, smlouvání se nepovede - loading. A ve výsledku mnohem více času čekáte jak hrajete. Po nějaké době strašně otravné, ale záleží asi na čem hrajete, na SSD by to asi bylo rychleji.
Narazil jsem během 3 hodin hraní na spoustu bugů, které jsem většinou musel vyřešit restartováním hry, což taky nepotěší.

Hru jsem tedy vrátil po 3h 40min a podařilo se, vráceno. Počkám pár měsíců až bude za polovinu a v lepším stavu.

grafika mě přijde mnohem horší něž byla v té alfě

O dlouhém loadingu ani nemluvím

To spis vypada na bordel v tvém PC, hra je momentalne na verzi 1.2.2 (o proti prvni 1.0/1.1 kde je hodne BUGs reseno).
Na mém PC, smlouvani nebo nacitani je otazka par vterin, grafika na 'vysi detaily', mi hra padne ze stalych 75 FPS na 65 tak maximalne vemeste, jestli neveris, klidne ti to natocim.
* Doporucil bych i posledni ovladace a :!: vymazat predeslou slozku ze zkusebni CRAKOVANE verze "Kingdom BETA"..

- BUGy sem tam taky potkam, ve verzi "1.2.2" ale postatne méne, ono, alespon osobne BUGs které neumozuji ukoncit misi nebo pokracovat ve hre nejak ignoruju. V mém pripade nejde o nejakou tradégii, to se e mi neukaze kulicka u paceni neni snad konec sveta (alespon v mém pripade /Kupovana verze, né Werez na verzi 1.1)).
* Kdybych chtel doladenejsi hru, pockal bych s nakupem alespo ze 3 mesice, kde si myslim, ze hra bude jiz dobre optimizovana (pristi UP ma korigovat propady FPS v nekterych scénach tak uvidima za par dni), na to o jaké jde mladé studio, tak bych te par momentalnich BUg nevidel nejak dramaticky. S potkavanim BUGs (nepresnost kolideru etc) pri vydani hry, snad normalni clovek pocita..
Nekteri to resti tak ze "PRODAJI" hraci hru s nazvem BETA|Earle acces a hru vyviji behem, samozrejme hru si zaplatis (tedy aniz by zarucil, ze hru nekdy dokonci, jako Forest a podobne), takle komentare o BUGs je nemusi znepokojovat..)

PS : Nez se nekteri budou moc exitovat, rad bych upozornil ze nejsem vyrobcem hry a jen jsem uvedl, ze je hra dobra, libi se mi a jsem spokojen, to ze nemam BUGs jako bohuzel nekteri, za to nemohu a hledal bych reseni i jinak nez ..
* Proto jsou pro nekteré lidi, co maji problém hru nastavit dle HW osazeni, OS, provést aktualizace "herni konsole", tak nic nemusi nastavovat nebo aktualizovat, jen spusti hru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru