Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come

@Dwane Dibbley Musím s tebou souhlasit. Já se na hru těšil, měl jsem ji předobjednanou, ale nijak mě nenadchla.
Hra lákala na úžasnou grafiku, chování okolních postav a boj.
Ve všem mě zklamala, grafika mě přijde mnohem horší něž byla v té alfě. Tam to byla opravdu nádhera, když jsem potom spustil vydanou hru (vše na ultra) tak to byla jiná hra. Je pravda, že to teď jede i na slabších strojích, ale stejně mě to mrzí.
Chování postav se stále vychvalovalo, jak každá postava má svůj program, každá si žije svým životem. Ale to že tam všichni chodí stejným tempem, každý se jen mrtvě dívá před sebe jak robot to všechno v celku působí docela blbě. Celkově mě jako hráči je docela jedno když postava dělá 4 hodiny jednu věc a další 4 hodiny něco dalšího... Je to fajn detail ale absolutně zbytečný. Nemluvě o mimice obličeje postav, vše je takové mrtvé bez života.
Ohledně boje to bylo taky zklamání, zajímavý byl možná 1-2 boj, ostatní už docela o ničem.
O dlouhém loadingu ani nemluvím.... Nejlepší když chcete u obchodníka něco koupit a smlouvat, oslovení obchodníka - loading, smlouvání - loading, smlouvání se nepovede - loading. A ve výsledku mnohem více času čekáte jak hrajete. Po nějaké době strašně otravné, ale záleží asi na čem hrajete, na SSD by to asi bylo rychleji.
Narazil jsem během 3 hodin hraní na spoustu bugů, které jsem většinou musel vyřešit restartováním hry, což taky nepotěší.

Hru jsem tedy vrátil po 3h 40min a podařilo se, vráceno. Počkám pár měsíců až bude za polovinu a v lepším stavu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny