Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come

- Pritom ne Steamu (tvém profilu) neni ani znamka toho ze by jsi hru hral.

- Nechapu tu dnesni mladez, ze hry se stali zavody kdo hru driv "probehne". Nez sem precetl jen index, abych vedel do jakého sveta vstupuji a prectení zakladních tutorialu tak mi to zabralo jeden den a ty mas hru celou zmrklou ?
* Me zas prijde propadak ten MultyPlayer "Call of Duty: WWII" co hrajes . Holt nekteri preferuji jen behat a bezhlave strilet, ale pritom jsem nemel nikdy potrebu vykrikovat ze je to nedodelavka, nebo nekde resit po internete a kricet ze je to jen komercionalni sracka, 'nelibi se, nehraju', placené DLC pro obrazek na zbran a jen mapy "Kopirovat/prilepit".
Za mich casu, mladez hravala TETRIS a nikdo nic neresil.

grafika neodpovida hardwarove narocnosti

- Ula, na mé starické GPU 75FPS@1080p, gaficky velmi pekné, o proti jinym hram, jako Shadow Of Morow, nebo Homefront ..
* Konecne normalni priroda a né omalovanky.

ty vyslovene zhovadile loadingy

- To ze nemuzes provest Save Game kdyz ches (kazdou minutu) j umyslne, takle si rozmyslis, jestli neco udelas nebo ne, jestli budes riskovat nebo ne, nejde o hru, kde jsi nesmrtelny super hrdina..
TiP ~ Hra jde ulozit na jakemkoliv miste, zdanim jen :

Save (jméno_savegardu)

PS : Kdyz sme u toho Steamu, 80% kladnych oceneni bych propadakem u vydaní hry urcite nenazval (45% pro Call of Duty: WWII které hrajes ) , to same Xbox store.
Skyrim ma bugs po 20 letech a nikdy sem to neresil a maximalne se nejakému zasmal (ty samé bugs jsou i v Remaster verzi).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny