Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come

grafika mě přijde mnohem horší něž byla v té alfě

O dlouhém loadingu ani nemluvím

To spis vypada na bordel v tvém PC, hra je momentalne na verzi 1.2.2 (o proti prvni 1.0/1.1 kde je hodne BUGs reseno).
Na mém PC, smlouvani nebo nacitani je otazka par vterin, grafika na 'vysi detaily', mi hra padne ze stalych 75 FPS na 65 tak maximalne vemeste, jestli neveris, klidne ti to natocim.
* Doporucil bych i posledni ovladace a :!: vymazat predeslou slozku ze zkusebni CRAKOVANE verze "Kingdom BETA"..

- BUGy sem tam taky potkam, ve verzi "1.2.2" ale postatne méne, ono, alespon osobne BUGs které neumozuji ukoncit misi nebo pokracovat ve hre nejak ignoruju. V mém pripade nejde o nejakou tradégii, to se e mi neukaze kulicka u paceni neni snad konec sveta (alespon v mém pripade /Kupovana verze, né Werez na verzi 1.1)).
* Kdybych chtel doladenejsi hru, pockal bych s nakupem alespo ze 3 mesice, kde si myslim, ze hra bude jiz dobre optimizovana (pristi UP ma korigovat propady FPS v nekterych scénach tak uvidima za par dni), na to o jaké jde mladé studio, tak bych te par momentalnich BUg nevidel nejak dramaticky. S potkavanim BUGs (nepresnost kolideru etc) pri vydani hry, snad normalni clovek pocita..
Nekteri to resti tak ze "PRODAJI" hraci hru s nazvem BETA|Earle acces a hru vyviji behem, samozrejme hru si zaplatis (tedy aniz by zarucil, ze hru nekdy dokonci, jako Forest a podobne), takle komentare o BUGs je nemusi znepokojovat..)

PS : Nez se nekteri budou moc exitovat, rad bych upozornil ze nejsem vyrobcem hry a jen jsem uvedl, ze je hra dobra, libi se mi a jsem spokojen, to ze nemam BUGs jako bohuzel nekteri, za to nemohu a hledal bych reseni i jinak nez ..
* Proto jsou pro nekteré lidi, co maji problém hru nastavit dle HW osazeni, OS, provést aktualizace "herni konsole", tak nic nemusi nastavovat nebo aktualizovat, jen spusti hru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny