Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Browser hry

Založil som túto tému preto, lebo ma zaujíma, či okrem počítačových hier(tých normálnych zo steamu, alebo originu) hrávate aj Webové hry, tzv. Browser hry. Ja už dlhé roky hrám divoké-kmene(známe aj pod názvom Tribal Wars)...aktuálne sk30. Dávnejšie som hral Travian, no po prechode na novú grafiku ma to nejako omrzelo.

Hráte to tiež, prípadne niečo iné?

Předmět Autor Datum
Muzou byt i flash hry, napr. ze superhry? Jinak, kdysi jsem na tom hodne ujizdel, zacinal jsem na Tr…
Eryo 28.12.2014 12:02
Eryo
No ja som za mlada na superhrách presedel dosť času(bolo to ešte v časoch keď som nevedel inštalovať…
adepT 28.12.2014 12:12
adepT
Dad n me jsem hral taky, to byla super mlaticka. Hobo, ten me bavily vsecky dily. Plazma Burst me ba…
Eryo 28.12.2014 12:21
Eryo
Darkorbit ma takovy system kdo zaplati, vyhraje presne to som mal na mysli..
adepT 28.12.2014 12:26
adepT
Ty hraješ dk ??? Kecáš! Dej nick.
Hauss 28.12.2014 12:56
Hauss
ADEPT, sk30
adepT 28.12.2014 13:12
adepT
Browserové hry jsem začínal hrou Evolution, která už ale cca rok nefunguje a úbytkem lidí to i ztrat…
Mayhem 28.12.2014 12:51
Mayhem
Divoké kmeny (i Travian, to je skoro to samý) jsem hrál. DK jsem měl dokonce jednou rozehraný fakt p…
adepT 28.12.2014 14:00
adepT
Divoké kmeny jsem dříve hodně hrál, ale neudrželo mě to nějak dlouho. Nyní hraji Niboreu. Jediná Bro…
fallanga 28.12.2014 12:55
fallanga
Kdysi jsem hrál i The West, ale přibližně před čtyřmi lety přišly updaty, které celou hru zkazily.…
adepT 28.12.2014 13:19
adepT
Katsuro jsem také hrál, Gladiatus také. Ale to byly obyčejné hry, které mě moc nebavily. The west mě…
fallanga 28.12.2014 18:40
fallanga
na střední jsme všichni hráli webgame.cz pak jsem na párkrát hrál DK - ale jak má hráč víc jak 30 ve…
adalkadaar 28.12.2014 13:19
adalkadaar
Ja skoro nehraju klasicke pc hry, spis prave ty browserove. Zacatek klasika - Travian, to byla moje…
merlouska 18.01.2015 02:53
merlouska
Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka ..:beer: -budem sa trochu opakovať, zase, s…
adepT 18.01.2015 11:08
adepT
No, ja tim "klasika" nemyslim vzhled nebo tak neco, ale spis to, ze spousta lidi se do sveta browser…
merlouska 18.01.2015 16:06
merlouska
Nový vzhled je celkem v pohodě. Až na to zkrácení serverů (herní čas) - speedy 4 měsíce --> 2,5 měsí…
knuckles 23.01.2015 20:41
knuckles
" zkrácení serverů " -neviem ako to na tom Traviane je teraz, no v časoch keď som to hral sa mi tie… poslední
adepT 23.01.2015 23:52
adepT
Pokud tě baví fotbal, doporučuji www.hattrick.org. Jinak browser hry už často mají i svou verzi, dík…
Peter88 21.01.2015 20:34
Peter88
Drakensang se dá těžko považovat za Diablovku.
fallanga 21.01.2015 21:34
fallanga

No ja som za mlada na superhrách presedel dosť času(bolo to ešte v časoch keď som nevedel inštalovať hry z cédečka..:-D), hry ako Dad n Me, Crazy Flasher, Hobo, Plazma Burts boli v tom čase pre mňa najlepšie, no potom som objavil divoké-kmene a Travian..neskôr Darkorbit. U DK som ostal až dodnes, s Travianom som skončil kvôli blbej grafike, no a čo sa Darkorbitu týka tak tiež je to super hra, no má zlý systém hrania(neviem ako to je teraz)!

Dad n me jsem hral taky, to byla super mlaticka. Hobo, ten me bavily vsecky dily. Plazma Burst me bavil jen prvni, ten byl opravdu vynikajici. Darkorbit ma takovy system kdo zaplati, vyhraje. Travian me prestal ba it kvuli tomu ze to pak byla strasne komplexni hra a ja chtel jen neco na oddych. Divoke kmeny jsem prestal hrat kvuli tomu, ze to bylo jednoduche strasne. A navic, kdyz si pak mel 60 vesnic, to uz se nedalo stihat.

Browserové hry jsem začínal hrou Evolution, která už ale cca rok nefunguje a úbytkem lidí to i ztratilo na zábavnosti.
Od stejného člověka je i hra footballarena.org , která má rozhodně něco do sebe. Není to pay to win, jako spousta jiných a místo přihlouplých obrázků je důraz na herní systém. Hraju to už přes 7 let a zatim mě to celkem baví. I když by to tam chtělo mírně "nakopnout"...

Divoké kmeny (i Travian, to je skoro to samý) jsem hrál. DK jsem měl dokonce jednou rozehraný fakt pěkně (asi 2 miliony bodů), ale při takovém počtu vesnic už se to nedalo pořádně spravovat bez těch mincí, či co to bylo. Skokovým zdražením mincí na čtyřnásobek mě tak naštvali, že jsem přestal. Travina mě nikdy tolik nebral, je mnohem agresivnější (na kmenech je pořád jakštakš klid, válčí si aliance mezi sebou a hotovo). Na Travianu obvykle hned po skončení ochrany přijdou ostatní rabovat, atd.)

Teď hraju ještě Tiberiumalliances.com
Ale je to spíš kvůli tomu, že to hraje i táta a kamarádi a nechci je v tom nechat. Je to i celkem dobrý, ale je to hrozně zprasený programátorsky (padá to, občas něco nefunguje...)

Na dlouhé čekání u doktorů, v autobuse apod., když si zapomenu třeba čtení, mám Howrse.cz. Je to totální kravina, ale aspoň člověk nemusí koukat do zdi, když není nic jinýho na práci.

Pak jsem hrál cosi jako "Farmer game". Byla to docela jednoduchá textovka, ale bylo to docela fajn. Bylo tam asi milion druhů zvířat a kytek a hrozně se mi líbil propracovanej systém - pěstuju rostliny, těma pak krmím zvířata, některejma pak krmim další zvířata, případně je množím, z některejch mám ještě užitek typu mléko, vejce... a trusem hnojím zase tu zeleninu, kterou je krmím. Nevím proč, ale přišlo mi to strašně super. Pak jsem to ale nějak ztratil (asi přes prázniny) a nemohl to už najít. Domnívám se, že je hra zrušená. Kdyby náhodou někdo věděl, dejte mi prosím vědět. (doména určitě končila .net) Dík!

Kdysi jsem hrál i další hry jako Bitefight, DarkOrbit a určitě ještě něco dalšího tohohle typu. To už je ale sakra dávno a už bych si asi ani nevzpomněl na princip hry...

Pak jsem hrál ještě pár dalších her, ale tam už si nevzpomenu ani na jméno, nic z toho mě ale moc nezaujalo.

Edit: ještě jsem si vzpomněl na The West. To jsme hráli ještě relativně nedávno na střední se spolužákama. Když jsme to hráli ve víc lidech, bylo to docela fajn. Samotného mě to moc nebavilo. Celkem zajímavé byly ty bitvy o pevnost, nebo co to tam přidali.

Divoké kmeny (i Travian, to je skoro to samý) jsem hrál. DK jsem měl dokonce jednou rozehraný fakt pěkně (asi 2 miliony bodů), ale při takovém počtu vesnic už se to nedalo pořádně spravovat bez těch mincí, či co to bylo. Skokovým zdražením mincí na čtyřnásobek mě tak naštvali, že jsem přestal. Travina mě nikdy tolik nebral, je mnohem agresivnější (na kmenech je pořád jakštakš klid, válčí si aliance mezi sebou a hotovo). Na Travianu obvykle hned po skončení ochrany přijdou ostatní rabovat, atd.)

-viem, čo je to mať na DK veľa dedín..ja som mal najviac..bodov neviem, no dedín 102..a ano, máš pravdu..čím viac dedín tým viac treba nad tým sedieť..no už dlžšie je v hre Správca účtu, neviem ako funguje(lebo som ho nemal), no podľa názvu aj popisu asi sám usúdiš načo asi je..no ak ho chceš..samozrejme za príplatok

-no a k tomu Travianu..ano, je trochu agresívnejší, hneď po vypršaní začiatočníckej ochrany máš na výber z dvoch možností:

1)stiahnuť sa a robiť obranu - to sa väčšinou nevypláca
2)byť "agresívny", teda útočný a rabovať(farmiť) okolie - táto možnosť vedie k úspechu

-no ako som napísal vyššie..Travian bola dobrá hra..prestal som s ňou z jedného jediného dôvodu, a tým bola grafika(nová - otras). Po update na novú grafiku som to ešte tak cca 3 mesiace hral so zatnutými zubami, no potom som sa už nato nemohol pozerať.

veď posúďte sami..viď obrázky.

Divoké kmeny jsem dříve hodně hrál, ale neudrželo mě to nějak dlouho. Nyní hraji Niboreu. Jediná Browser hra, která mě chytla na opravdu dlouhou dobu. Kdysi jsem hrál i The West, ale přibližně před čtyřmi lety přišly updaty, které celou hru zkazily.

Kdysi jsem hrál i The West, ale přibližně před čtyřmi lety přišly updaty, které celou hru zkazily.

tiež som to hral, takých hier bolo do bludu..neviem ako je to s nimi dnes(lebo ja už asi cca 2 roky zarezávam na DK), no bolo veľmi veľa podobných ako The West, napr. Cutsuro(niesom si istý či sa to tak presne volalo - maly ste tam nejakého samurajského bojovníka), BiteFight(vtedy ma to dosť bavilo..vojna medzi upírmi a vlkodlakmi - dnes už chápem aká to bla kravina), Gladiatus(celkom super)....

na střední jsme všichni hráli webgame.cz
pak jsem na párkrát hrál DK - ale jak má hráč víc jak 30 vesnic, tak už je to neuvěřitelný žrout času.. neustále se musí rabovat, získávat náskok před nepřáteli a dostat se do dobrého kmenu.. ale zkrátka už na to nebyl/není čas

nyní hraju powerplaymanager (jen fotbal)

Ja skoro nehraju klasicke pc hry, spis prave ty browserove.

Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka :) A obecne vetsinu sve "online herni kariery" jsem verna Travian Games - nejakou dobu jsem hrala i Travianer (RPG s grafikou z Travianu, uz ji zrusili), Imperion (neco jako Travian ve vesmiru, taky zruseny), Remanum (obchodni simulator ze starovekeho Rima, moje nejoblibenejsi hra - kterou uz (prekvapive) taky zrusili), GoalUnited (zkusila jsem a neoslovilo me to), Miramagia (celkem priblbla hra o nicem, moc dlouho me nebavila), tedka hraju Rail Nation (a bavi me) a tesim se na chystany Truck Nation.

Mimo to obcas jeste klikam The West s partou, kterou jsem potkala na Remanu (pote, co ho ukoncili, jsme hledali nejakou nahradu.. ale uz nas ani TW neba, hledame neco dalsiho).

Nekdo tu zminoval Niboreu, tu jsem taky chvili hrala pred nekolika lety. A krome toho chvilkove pokusy s Bitefightem, Grepolis a tak.. ale nikdy mi to nevydrzelo dyl nez par dni).

Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka

..:beer:
-budem sa trochu opakovať, zase, skôr by som povedal, že to "klasika" bola - už není a to kvôli zlej grafike..staršia bola lepšia - viď obrázky hore(predtým/potom)..
-momentálne sú pre mňa číslo jeden divoké-kmene.sk..je to asi jediná hra, ktoré po update na novú grafiku nestratila imidž a hráčov! Viď obrázky..

No, ja tim "klasika" nemyslim vzhled nebo tak neco, ale spis to, ze spousta lidi se do sveta browser her dostala prave diky Travianu..

Me novej vzhled Travianu neurazi, takze sto lidi, sto chuti. Prestala jsem ho aktivne hrat spis kvuli tomu, ze uz je to ohrane, na muj vkus v soucasnosti az moc agresivni a postupne od toho utekla i parta lidi, se kterou jsem hrala..

A popravde receno - nevidim moc velkej rozdil mezi aktualni grafikou DK a T :-) I kdyz uznavam, ze ta normalni zelena v DK je prijemnejsi nez ta vyblita v T.

Nový vzhled je celkem v pohodě. Až na to zkrácení serverů (herní čas) - speedy 4 měsíce --> 2,5 měsíce, kvůli tomu že na začátku serveru se nejvíc kupujou zlatky, to mě spíš štve. Pak nikdo nemá ani armu na div a server hned končí výhrou nejrychlejších stavařů.
RIP Travian 2007-2013

" zkrácení serverů "

-neviem ako to na tom Traviane je teraz, no v časoch keď som to hral sa mi tiež zdala dĺžka sveta nejak moc krátka..teda ak by som to mal porovnat napr. z DK - tam sa vek jedného sveta počíta na roky. Teda, hra niekedy skončí aj hneď po roku, t.j. hneď po uplynutí 365 dní od štartu sveta..vtedy už môže mať nejaký kmeň zabratých 85 % mapy..začne sa odpočet 30 dní, za ktoré je potrebné udržať si dominaciu..a hľa - koniec a reset! No samozrejme to závisí hlavne na hráčoch + počet členov v kmeni a iné. Ale aj tak sa to nestáva často žeby kmeň vyhral už po vyše roku od štartu sveta. Taká štandardná dĺžka sveta v DK je asi tak 2-3 roky..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru