Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Browser hry

Založil som túto tému preto, lebo ma zaujíma, či okrem počítačových hier(tých normálnych zo steamu, alebo originu) hrávate aj Webové hry, tzv. Browser hry. Ja už dlhé roky hrám divoké-kmene(známe aj pod názvom Tribal Wars)...aktuálne sk30. Dávnejšie som hral Travian, no po prechode na novú grafiku ma to nejako omrzelo.

Hráte to tiež, prípadne niečo iné?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja skoro nehraju klasicke pc hry, spis prave ty browserove. Zacatek klasika - Travian, to byla moje…
merlouska 18.01.2015 02:53
merlouska
Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka ..:beer: -budem sa trochu opakovať, zase, s…
adepT 18.01.2015 11:08
adepT
No, ja tim "klasika" nemyslim vzhled nebo tak neco, ale spis to, ze spousta lidi se do sveta browser…
merlouska 18.01.2015 16:06
merlouska
Nový vzhled je celkem v pohodě. Až na to zkrácení serverů (herní čas) - speedy 4 měsíce --> 2,5 měsí…
knuckles 23.01.2015 20:41
knuckles
" zkrácení serverů " -neviem ako to na tom Traviane je teraz, no v časoch keď som to hral sa mi tie… poslední
adepT 23.01.2015 23:52
adepT

Ja skoro nehraju klasicke pc hry, spis prave ty browserove.

Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka :) A obecne vetsinu sve "online herni kariery" jsem verna Travian Games - nejakou dobu jsem hrala i Travianer (RPG s grafikou z Travianu, uz ji zrusili), Imperion (neco jako Travian ve vesmiru, taky zruseny), Remanum (obchodni simulator ze starovekeho Rima, moje nejoblibenejsi hra - kterou uz (prekvapive) taky zrusili), GoalUnited (zkusila jsem a neoslovilo me to), Miramagia (celkem priblbla hra o nicem, moc dlouho me nebavila), tedka hraju Rail Nation (a bavi me) a tesim se na chystany Truck Nation.

Mimo to obcas jeste klikam The West s partou, kterou jsem potkala na Remanu (pote, co ho ukoncili, jsme hledali nejakou nahradu.. ale uz nas ani TW neba, hledame neco dalsiho).

Nekdo tu zminoval Niboreu, tu jsem taky chvili hrala pred nekolika lety. A krome toho chvilkove pokusy s Bitefightem, Grepolis a tak.. ale nikdy mi to nevydrzelo dyl nez par dni).

Zacatek klasika - Travian, to byla moje prvni onlinovka

..:beer:
-budem sa trochu opakovať, zase, skôr by som povedal, že to "klasika" bola - už není a to kvôli zlej grafike..staršia bola lepšia - viď obrázky hore(predtým/potom)..
-momentálne sú pre mňa číslo jeden divoké-kmene.sk..je to asi jediná hra, ktoré po update na novú grafiku nestratila imidž a hráčov! Viď obrázky..

No, ja tim "klasika" nemyslim vzhled nebo tak neco, ale spis to, ze spousta lidi se do sveta browser her dostala prave diky Travianu..

Me novej vzhled Travianu neurazi, takze sto lidi, sto chuti. Prestala jsem ho aktivne hrat spis kvuli tomu, ze uz je to ohrane, na muj vkus v soucasnosti az moc agresivni a postupne od toho utekla i parta lidi, se kterou jsem hrala..

A popravde receno - nevidim moc velkej rozdil mezi aktualni grafikou DK a T :-) I kdyz uznavam, ze ta normalni zelena v DK je prijemnejsi nez ta vyblita v T.

Nový vzhled je celkem v pohodě. Až na to zkrácení serverů (herní čas) - speedy 4 měsíce --> 2,5 měsíce, kvůli tomu že na začátku serveru se nejvíc kupujou zlatky, to mě spíš štve. Pak nikdo nemá ani armu na div a server hned končí výhrou nejrychlejších stavařů.
RIP Travian 2007-2013

" zkrácení serverů "

-neviem ako to na tom Traviane je teraz, no v časoch keď som to hral sa mi tiež zdala dĺžka sveta nejak moc krátka..teda ak by som to mal porovnat napr. z DK - tam sa vek jedného sveta počíta na roky. Teda, hra niekedy skončí aj hneď po roku, t.j. hneď po uplynutí 365 dní od štartu sveta..vtedy už môže mať nejaký kmeň zabratých 85 % mapy..začne sa odpočet 30 dní, za ktoré je potrebné udržať si dominaciu..a hľa - koniec a reset! No samozrejme to závisí hlavne na hráčoch + počet členov v kmeni a iné. Ale aj tak sa to nestáva často žeby kmeň vyhral už po vyše roku od štartu sveta. Taká štandardná dĺžka sveta v DK je asi tak 2-3 roky..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru