Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Browser hry

Divoké kmeny (i Travian, to je skoro to samý) jsem hrál. DK jsem měl dokonce jednou rozehraný fakt pěkně (asi 2 miliony bodů), ale při takovém počtu vesnic už se to nedalo pořádně spravovat bez těch mincí, či co to bylo. Skokovým zdražením mincí na čtyřnásobek mě tak naštvali, že jsem přestal. Travina mě nikdy tolik nebral, je mnohem agresivnější (na kmenech je pořád jakštakš klid, válčí si aliance mezi sebou a hotovo). Na Travianu obvykle hned po skončení ochrany přijdou ostatní rabovat, atd.)
-viem, čo je to mať na DK veľa dedín..ja som mal najviac..bodov neviem, no dedín 102..a ano, máš pravdu..čím viac dedín tým viac treba nad tým sedieť..no už dlžšie je v hre Správca účtu, neviem ako funguje(lebo som ho nemal), no podľa názvu aj popisu asi sám usúdiš načo asi je..no ak ho chceš..samozrejme za príplatok

-no a k tomu Travianu..ano, je trochu agresívnejší, hneď po vypršaní začiatočníckej ochrany máš na výber z dvoch možností:

1)stiahnuť sa a robiť obranu - to sa väčšinou nevypláca
2)byť "agresívny", teda útočný a rabovať(farmiť) okolie - táto možnosť vedie k úspechu

-no ako som napísal vyššie..Travian bola dobrá hra..prestal som s ňou z jedného jediného dôvodu, a tým bola grafika(nová - otras). Po update na novú grafiku som to ešte tak cca 3 mesiace hral so zatnutými zubami, no potom som sa už nato nemohol pozerať.

veď posúďte sami..viď obrázky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny