Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Browser hry

Browserové hry jsem začínal hrou Evolution, která už ale cca rok nefunguje a úbytkem lidí to i ztratilo na zábavnosti.
Od stejného člověka je i hra footballarena.org , která má rozhodně něco do sebe. Není to pay to win, jako spousta jiných a místo přihlouplých obrázků je důraz na herní systém. Hraju to už přes 7 let a zatim mě to celkem baví. I když by to tam chtělo mírně "nakopnout"...

Divoké kmeny (i Travian, to je skoro to samý) jsem hrál. DK jsem měl dokonce jednou rozehraný fakt pěkně (asi 2 miliony bodů), ale při takovém počtu vesnic už se to nedalo pořádně spravovat bez těch mincí, či co to bylo. Skokovým zdražením mincí na čtyřnásobek mě tak naštvali, že jsem přestal. Travina mě nikdy tolik nebral, je mnohem agresivnější (na kmenech je pořád jakštakš klid, válčí si aliance mezi sebou a hotovo). Na Travianu obvykle hned po skončení ochrany přijdou ostatní rabovat, atd.)

Teď hraju ještě Tiberiumalliances.com
Ale je to spíš kvůli tomu, že to hraje i táta a kamarádi a nechci je v tom nechat. Je to i celkem dobrý, ale je to hrozně zprasený programátorsky (padá to, občas něco nefunguje...)

Na dlouhé čekání u doktorů, v autobuse apod., když si zapomenu třeba čtení, mám Howrse.cz. Je to totální kravina, ale aspoň člověk nemusí koukat do zdi, když není nic jinýho na práci.

Pak jsem hrál cosi jako "Farmer game". Byla to docela jednoduchá textovka, ale bylo to docela fajn. Bylo tam asi milion druhů zvířat a kytek a hrozně se mi líbil propracovanej systém - pěstuju rostliny, těma pak krmím zvířata, některejma pak krmim další zvířata, případně je množím, z některejch mám ještě užitek typu mléko, vejce... a trusem hnojím zase tu zeleninu, kterou je krmím. Nevím proč, ale přišlo mi to strašně super. Pak jsem to ale nějak ztratil (asi přes prázniny) a nemohl to už najít. Domnívám se, že je hra zrušená. Kdyby náhodou někdo věděl, dejte mi prosím vědět. (doména určitě končila .net) Dík!

Kdysi jsem hrál i další hry jako Bitefight, DarkOrbit a určitě ještě něco dalšího tohohle typu. To už je ale sakra dávno a už bych si asi ani nevzpomněl na princip hry...

Pak jsem hrál ještě pár dalších her, ale tam už si nevzpomenu ani na jméno, nic z toho mě ale moc nezaujalo.

Edit: ještě jsem si vzpomněl na The West. To jsme hráli ještě relativně nedávno na střední se spolužákama. Když jsme to hráli ve víc lidech, bylo to docela fajn. Samotného mě to moc nebavilo. Celkem zajímavé byly ty bitvy o pevnost, nebo co to tam přidali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny