Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

Za mě jen WTF?!?

Ale gut, snad to poběží dobře :-D

Neříkalo někdy náhodou Sony, že handledy jsou mrtvý? Ne, handledy nebyly nikdy mrtvý, jenom na ně musíš tvořit dobrý hry, aby ti neumřely pod prstama, že Sony?

Ps Vita si opravdu takový osud nezasloužila, ve své době se jednalo o velice výkonný handled a dobrý hry spocitas na prstech jedné ruky.

Já se těším, až Nintendo oznámí Switch ve velikosti DSka za lepší cenu, jelikož odpadne náklad za dok a další věci.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na druhou stranu hardware Switche je smesnej. Ten Zaklinac na tom bude muset bejt proklate orezanej,…
RedMaX 11.06.2019 20:02
RedMaX
Pro deti? Ac mam radsi klasicke konzole tak na Nintendu se mi libi, ze si jede to svoje a uprednostn…
Al Capone 13.06.2019 20:05
Al Capone
Ja uprednostnuji grafiku, chci aby hry vypadaly adekvatne dobe. Zastaraly hardware Nintenda je mi ma…
RedMaX 13.06.2019 20:53
RedMaX
Samozrejme ze muze jelikoz Zaklinac 3 neni o grafice, ale o pribehu, hratelnosti, skvelych vedlejsic…
Al Capone 13.06.2019 22:12
Al Capone
Ze ty jsi nehral Zaklinace 3 na PC? :-) Jiste, Zaklinac 3 je o pribehu, hratelnosti, ale taky o uza…
RedMaX 13.06.2019 22:51
RedMaX
Irelevantní :-) Já na pc nehraji, konzole jsou dle mě lepší.
Al Capone 13.06.2019 22:55
Al Capone
Pak se spolu nemame o cem bavit, protoze kdyz jsi nevidel grafiku Zaklinace 3, tak proste nemuzes vu…
RedMaX 14.06.2019 05:41
RedMaX
Neboj, videl jsem jak ta hra dokaze vypadat na plny detaily a ve 4k ;-)
Al Capone 14.06.2019 08:42
Al Capone
- Souhlasim. Witcher 3 mam na PC a hraji ho na konsoli, kde né jen v rozliseni 4K vypada stejne jak…
XoXoChanel 14.06.2019 14:49
XoXoChanel
Tak jak XoXo, vypada to na konzoli stejne jak na PC nebo uz nechces vrazet do PC penize? :-D Ja kon…
RedMaX 14.06.2019 18:28
RedMaX
. Tak jak XoXo, vypada to na konzoli stejne jak na PC nebo uz nechces vrazet do PC penize? - HW ja…
XoXoChanel 14.06.2019 19:50
XoXoChanel
1. Byl to usklebek nad tim, ze zaroven pises, ze nechces vrazet do PC a ze to vypada stejne. 2. Xbo… nový
RedMaX 14.06.2019 22:33
RedMaX
Pokud osadis PC spickovym hardwarem a vcelku je irelevantni - S tebou je opravdu zbytecné se bavit… nový
XoXoChanel 14.06.2019 23:21
XoXoChanel
Já: Na špičkovém herním PC s nejnadupanějšími komponenty je grafika Zaklínače 3 lepší než na konzoli… nový
RedMaX 15.06.2019 02:39
RedMaX
Takže Witchera nemůžu na své AMD sestavě hrát a jedine nvidia s driverama na prdlajs nebo nic aby to… nový
Tojezdenal 15.06.2019 10:26
Tojezdenal
Nemusis mit obavu, Witcher 3 ti take bude normalne fungovat, jen budes ochuzen o NVidia HairWorks ef… poslední
RedMaX 15.06.2019 10:42
RedMaX

Na druhou stranu hardware Switche je smesnej. Ten Zaklinac na tom bude muset bejt proklate orezanej, aby to bezelo. Jiste nekomu to staci, ale na druhou stranu, pokud clovek necestuje, tak k cemu mu je Switch. (Hracka pro deti urcite OK, ale jinak ...)

Ja uprednostnuji grafiku, chci aby hry vypadaly adekvatne dobe. Zastaraly hardware Nintenda je mi maximalne k smichu. Nezpochybnuju ale tyhle retro choutky, ze nekoho ta zastarala grafika treba i bavi, jen si nejsem jistej, ze zrovna Zaklinac 3 s orezanou grafikou muze poskytnout stejnej zazitek jako Zaklinac 3 v perfektni grafice na PC. (Nemuze!)

Pak se spolu nemame o cem bavit, protoze kdyz jsi nevidel grafiku Zaklinace 3, tak proste nemuzes vubec kvality te hry docenit. Respektive sice pises, ze je to nejlepsi hra historie, ale kdybys to hral na PC, tak bys teprve ziral, nejen nejlepsi hra historie, ale jeste navic hra s uzasnou grafikou. :-)

- Souhlasim. Witcher 3 mam na PC a hraji ho na konsoli, kde né jen v rozliseni 4K vypada stejne jak na PC (XBOX X, PS PRO). Aby clovek videl rozdil PC vs XBOX X by musel hru stopnou a detaile hledat pinzetou.
*XBOX X ma i moznost (u PS nevim) prepnout grafiku bud na "vysoké frames", nebo "vylepsena grafika". Tak si kazdy muze hru upravit dle vlastnich preferenci.

- A né jen Witcher 3. Takovy Kingdom deliverence, Red Dead Redemption 2, Sniper Elite 4 , nebo Far Cry vypadaji stejne jako kdyz je spustim na PC.

PS : Hry uz hraji stejne prevazne jen na konsoli, u tech lepsich konsoli (nemyslim primo Xbox Scarlet s podporu rozliseni az 8K 4x vykonejsi jak XBOX X) to vypada stejne a vrazet stale penize do herniho PC me uz nebavi. Navic na nekteré hry musis cekat nez jsou dostupné pro Windows a né vzdy jsou stejne dobre optimizované.
Chodit a prohlizet si hru nedelam uz od patnacti, ted me zajima spis pribeh nez pocitat kolik je na stromecku boruvek, grafika se okouka, to radci preferuju podivat se na nejkay film kdyz mam byt jen "cumilek".

Tak jak XoXo, vypada to na konzoli stejne jak na PC nebo uz nechces vrazet do PC penize? :-D

Ja konzolisty chapu, nakonec kamaradka to ma stejne, nez by vrazela furt penize do PC, tak si poridila Xbox One a misto PC ma jen lowend notas za 10K na praci.

Na druhou stranu nikdy holt nemuze byt konzole rovna PeCecku, kdyz cela konzole je levnejsi nez na hernim PC samotna graficka karta bez niceho dalsiho. Takze pokud se chci ve hre zastavit a obdivovat tu krasu kolem sebe, tak je holt PC lepsi, coz nakonec priznavas: "musel hru stopnou a detaile hledat pinzetou". ;-)

. Tak jak XoXo, vypada to na konzoli stejne jak na PC nebo uz nechces vrazet do PC penize?

- HW jako takovy si zapujcuju z prace at za ucelem testu nebo clanku, tak mam stale nejaké PC poskladané. Do vlastniho PC uz neupgraduju nebo nevim co jsi tim myslel.
Nejsem sam kdo ma PC i konsoli. To PC funguje a dlouho bude (doufam) i bez UP. Fakt ze uz do neho neupraduju snad neznamena ze ho nemuzu pouzivat, nerozumim ti.

.Na druhou stranu nikdy holt nemuze byt konzole rovna PeCecku

- Toto se jeste rikalo a psalo nez prisly nové generace konsoli, ten vykon je dnes zcela jinde.
- Podivej se na vykon Xbox X , nebo pripravované Scarlet nez neco takoveho napises. A ne jen pro hrace, XBOX ONE S kdyz vysel tak vysel min nez Blu-ray HDR 4K prehravac.

- XBOX X je vykonem v podstateokolo PC stredni/vysi tridy 12Core Ryzen + RX@580 (gpu s 6 TFLOPS / BUS 384 bit), jen pouziva pamet GDDR5-6800 které dnesni PC jeste ani nemaji. XBOX Scarlet je jeste 4x vykonejsi .. Hlavne mi nerikej "ALE GTX 1080 je lepsi etc", GTX 1080Ti si kazdy dovolit nemuze.

- Kdyz si chci prohlizet prirodu tak jdu ven nebo cumim do VR.
* V kazdém pripade, jestli si pustim Witchera 3 na PC (gtx 1070) nebo XBOX X rozdil nevidim a uz vubec né v 4K je to stejny, to uz bylo 1M porovnavané hned jak XBOX X vysel. Beru v pozat hry "URCENE", hry které jsou graficky upraveny a urceny pro konsole XBOX X né XBOX ONE.

Nebo ti ta grafika pripadne spatna ? :
* Podivej se treba na to stinovani, na konsolich toto neexistovalo, bud byl stin uplne vymazan, nebo bez antiliasingu, detail prirody, pripadne ti to snad skaredé nebo graficky slabé, nebo jako v tvém pripade snad neuspokojivé ?

Witcher 3 (telefon mi to trochu prepalil modrou barvou):
[87194-capture-decran-du-2019-06-14-20-png]

Red Dead Redeption 2 :
[87195-capture-decran-du-2019-06-14-20-png]
[87196-capture-decran-du-2019-06-14-21-png]

1. Byl to usklebek nad tim, ze zaroven pises, ze nechces vrazet do PC a ze to vypada stejne.

2. Xbox One X = RX80 = GTX1060, takze vykonejsi na PC je GTX1070, GTX1070Ti, GTX1080, GTX1080Ti, GTX1660Ti, RTX2060, RTX2070, RTX2080, RTX2080Ti.
Jiste cena je jinde, ale to jsem mel prave na mysli, ze do PC kdyz chces, tak muzes vrazit hodne penez a zaroven dostanes hodne muziky, v tom jsou konzole omezene. Uz jenom pomerne znacne narocne NVidia Hairworks efekty, ktere logicky na konzoli nelze (hardware od AMD) tu grafiku hodne vylepsuji.

Takze abych to shrnul, netvrdim, ze na konzoli to vypada spatne, netvrdim, ze konzole z hlediska ceny neni vyhodna, ale ty zase netvrd nesmysly, ze to vypada stejne. Pokud osadis PC spickovym hardwarem a vcelku je irelevantni, ze si to kazdy nemuze dovolit, tak muzes pokud chces, mit ultimatni zazitek s nejlepsi grafikou a to je fakt. Ze je to drahe, hodne drahe, ano jiste, proto pisu, ze mam pochopeni pro to, proc davaji nekteri hraci prednost konzolim.

Pokud osadis PC spickovym hardwarem a vcelku je irelevantni

- S tebou je opravdu zbytecné se bavit, presne toto jsem jako odpoved cekal jen jakési bez-argumentni polemizovani, taky ti muzu vypsat GPUs které jsou slabsi a bude jich urcite vic jak tech vykonejsich. Mimochodem AMD zase pouziva AMD TressFX, HairWorks to ma byt jako nejaky argument ? Kolik her ho pouziva ? Co budes rikat az do XBOX Scarlet osadi Nvidia ?
- Mel jsi doma vubec alespon jednou XBOX X (myslim ty né kamarad ) ? Zkousel jsi ty hry ? Porovnaval jsi své PC s GTX@1070 na 4K vs XBOX X ?

Pokud osadis PC spickovym hardwarem

- A kolik te to bude stat ? Poskladas za stejnou cenu PC které nabidne to samé co XBOX X, co bude mit stejne vykony HW, co bude "graficky lepsi" ? Jelikoz tak se to nejak porovnava. Jinak to porovnani ti moc nesedi : GTX 1060 = 4.375 TFLOPS a XBOX X = 6TFLOPS . Memory Bus 384 vs 192 bit pro GTX 1060, Bandwidth 326.4 vs 192.2 GB/s = to ti pripadne stejné ? Urcite ? (vse se zkratka neda porovnat jen podle jména a to do toho nepocitam celkovy koncept herni konsole, optimizaci a vyvoj her PC vs console a to, ze konsole hrajes zpravidla na TV kde jemnejsi grafiku na takovou dalku nemusis ani rozpoznat, videt o proti treba takovému monitoru)
Porovnavat "PC se spickovym hardwarem" a konsoli za tretinu ceny je IMHO hloupost co postrada smysl. Lec neberu ti to, je to zkratka tvuj nazor a jestli se na to divas jinak tak budiz, tvoje vec, respektuji to.

ze konzole z hlediska ceny neni vyhodna, ale ty zase netvrd nesmysly, ze to vypada stejne.

- Kdyz porovnas 2x vykonejsi GPU jak osazena v konsoli tak "LOGICKY" grafické podani asi stejné nebude (Od mého prvniho prispevku se drzim reference mého PC s GPU GTX 1070, kde jsem porovaval "obraz" tohoto PC a Xbox X kde ve hrach kompatibilnich XBOX X vypadaji nastejno), myslim ze veta :
"jestli si pustim Witchera 3 na PC (gtx 1070) nebo XBOX X rozdil nevidim "
zni dost jasne.

- O zadném "spickovém HW" nebo " ultimatnim zazitku" ke kterému by jsi potreboval i "Ultimatni monitor" takze = dalsi penize navic (popravde "Ultimatni" nevim co znamena a ulitmatum znamena neco jiného) nebyla vubec rec s tim jsi dosel a zacal porovnat jen ty. Nikde jsem neuvadel ze dokaze podat stejne nastavené textury jak High-Endova grafika. Opet mi zacinas podhazovat neco co neuvadim.
Narozdil od tebe mam XBOX X i GTX 1070 doma, tak vychazim ze realné zkusenosti a uzivani. Slovo "nesmysly" si setri az to "realne" nekdy vyzkousis a budes psat o necem s cim mas nejakou realnou zkusenost, ale to jde zcela pres tebe, necekam ze neco takového pochopis. Klidne si porovnavej PC za 1000Euro s monitorem za dalsich 500 vs konsole za 400Euro a argumentuj jak je PC lepsi vsak "normal" ze jo..

Já: Na špičkovém herním PC s nejnadupanějšími komponenty je grafika Zaklínače 3 lepší než na konzoli.

XoXoChanel: A kolik tě to bude stát?

Já: Náročné NVidia Hairworks efekty jsou na PC v Zaklínačovi 3 perfektním vylepšením už tak skvělého grafického podání hry.

XoXoChanel: A kolik her to používá?

:-D

Má to s tebou smysl diskutovat? Nemá, tak to ukončeme. Dobrou noc.

Nemusis mit obavu, Witcher 3 ti take bude normalne fungovat, jen budes ochuzen o NVidia HairWorks efekty. Nepujdou na tvem PC s AMD grafikou vubec zapnout. CD Projekt tradicne spolupracuje s NVidii a v jeho hrach jsou efekty od NVidie obvykle na vysoke urovni, ale neznamena to, ze to nejde hrat bez nich. :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru