Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

- Souhlasim. Witcher 3 mam na PC a hraji ho na konsoli, kde né jen v rozliseni 4K vypada stejne jak na PC (XBOX X, PS PRO). Aby clovek videl rozdil PC vs XBOX X by musel hru stopnou a detaile hledat pinzetou.
*XBOX X ma i moznost (u PS nevim) prepnout grafiku bud na "vysoké frames", nebo "vylepsena grafika". Tak si kazdy muze hru upravit dle vlastnich preferenci.

- A né jen Witcher 3. Takovy Kingdom deliverence, Red Dead Redemption 2, Sniper Elite 4 , nebo Far Cry vypadaji stejne jako kdyz je spustim na PC.

PS : Hry uz hraji stejne prevazne jen na konsoli, u tech lepsich konsoli (nemyslim primo Xbox Scarlet s podporu rozliseni az 8K 4x vykonejsi jak XBOX X) to vypada stejne a vrazet stale penize do herniho PC me uz nebavi. Navic na nekteré hry musis cekat nez jsou dostupné pro Windows a né vzdy jsou stejne dobre optimizované.
Chodit a prohlizet si hru nedelam uz od patnacti, ted me zajima spis pribeh nez pocitat kolik je na stromecku boruvek, grafika se okouka, to radci preferuju podivat se na nejkay film kdyz mam byt jen "cumilek".

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality