Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

. Tak jak XoXo, vypada to na konzoli stejne jak na PC nebo uz nechces vrazet do PC penize?

- HW jako takovy si zapujcuju z prace at za ucelem testu nebo clanku, tak mam stale nejaké PC poskladané. Do vlastniho PC uz neupgraduju nebo nevim co jsi tim myslel.
Nejsem sam kdo ma PC i konsoli. To PC funguje a dlouho bude (doufam) i bez UP. Fakt ze uz do neho neupraduju snad neznamena ze ho nemuzu pouzivat, nerozumim ti.

.Na druhou stranu nikdy holt nemuze byt konzole rovna PeCecku

- Toto se jeste rikalo a psalo nez prisly nové generace konsoli, ten vykon je dnes zcela jinde.
- Podivej se na vykon Xbox X , nebo pripravované Scarlet nez neco takoveho napises. A ne jen pro hrace, XBOX ONE S kdyz vysel tak vysel min nez Blu-ray HDR 4K prehravac.

- XBOX X je vykonem v podstateokolo PC stredni/vysi tridy 12Core Ryzen + RX@580 (gpu s 6 TFLOPS / BUS 384 bit), jen pouziva pamet GDDR5-6800 které dnesni PC jeste ani nemaji. XBOX Scarlet je jeste 4x vykonejsi .. Hlavne mi nerikej "ALE GTX 1080 je lepsi etc", GTX 1080Ti si kazdy dovolit nemuze.

- Kdyz si chci prohlizet prirodu tak jdu ven nebo cumim do VR.
* V kazdém pripade, jestli si pustim Witchera 3 na PC (gtx 1070) nebo XBOX X rozdil nevidim a uz vubec né v 4K je to stejny, to uz bylo 1M porovnavané hned jak XBOX X vysel. Beru v pozat hry "URCENE", hry které jsou graficky upraveny a urceny pro konsole XBOX X né XBOX ONE.

Nebo ti ta grafika pripadne spatna ? :
* Podivej se treba na to stinovani, na konsolich toto neexistovalo, bud byl stin uplne vymazan, nebo bez antiliasingu, detail prirody, pripadne ti to snad skaredé nebo graficky slabé, nebo jako v tvém pripade snad neuspokojivé ?

Witcher 3 (telefon mi to trochu prepalil modrou barvou):
[87194-capture-decran-du-2019-06-14-20-png]

Red Dead Redeption 2 :
[87195-capture-decran-du-2019-06-14-20-png]
[87196-capture-decran-du-2019-06-14-21-png]

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality