Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zaklínač 3: Divoký hon vyjde ještě letos na Switch

Pokud osadis PC spickovym hardwarem a vcelku je irelevantni

- S tebou je opravdu zbytecné se bavit, presne toto jsem jako odpoved cekal jen jakési bez-argumentni polemizovani, taky ti muzu vypsat GPUs které jsou slabsi a bude jich urcite vic jak tech vykonejsich. Mimochodem AMD zase pouziva AMD TressFX, HairWorks to ma byt jako nejaky argument ? Kolik her ho pouziva ? Co budes rikat az do XBOX Scarlet osadi Nvidia ?
- Mel jsi doma vubec alespon jednou XBOX X (myslim ty né kamarad ) ? Zkousel jsi ty hry ? Porovnaval jsi své PC s GTX@1070 na 4K vs XBOX X ?

Pokud osadis PC spickovym hardwarem

- A kolik te to bude stat ? Poskladas za stejnou cenu PC které nabidne to samé co XBOX X, co bude mit stejne vykony HW, co bude "graficky lepsi" ? Jelikoz tak se to nejak porovnava. Jinak to porovnani ti moc nesedi : GTX 1060 = 4.375 TFLOPS a XBOX X = 6TFLOPS . Memory Bus 384 vs 192 bit pro GTX 1060, Bandwidth 326.4 vs 192.2 GB/s = to ti pripadne stejné ? Urcite ? (vse se zkratka neda porovnat jen podle jména a to do toho nepocitam celkovy koncept herni konsole, optimizaci a vyvoj her PC vs console a to, ze konsole hrajes zpravidla na TV kde jemnejsi grafiku na takovou dalku nemusis ani rozpoznat, videt o proti treba takovému monitoru)
Porovnavat "PC se spickovym hardwarem" a konsoli za tretinu ceny je IMHO hloupost co postrada smysl. Lec neberu ti to, je to zkratka tvuj nazor a jestli se na to divas jinak tak budiz, tvoje vec, respektuji to.

ze konzole z hlediska ceny neni vyhodna, ale ty zase netvrd nesmysly, ze to vypada stejne.

- Kdyz porovnas 2x vykonejsi GPU jak osazena v konsoli tak "LOGICKY" grafické podani asi stejné nebude (Od mého prvniho prispevku se drzim reference mého PC s GPU GTX 1070, kde jsem porovaval "obraz" tohoto PC a Xbox X kde ve hrach kompatibilnich XBOX X vypadaji nastejno), myslim ze veta :
"jestli si pustim Witchera 3 na PC (gtx 1070) nebo XBOX X rozdil nevidim "
zni dost jasne.

- O zadném "spickovém HW" nebo " ultimatnim zazitku" ke kterému by jsi potreboval i "Ultimatni monitor" takze = dalsi penize navic (popravde "Ultimatni" nevim co znamena a ulitmatum znamena neco jiného) nebyla vubec rec s tim jsi dosel a zacal porovnat jen ty. Nikde jsem neuvadel ze dokaze podat stejne nastavené textury jak High-Endova grafika. Opet mi zacinas podhazovat neco co neuvadim.
Narozdil od tebe mam XBOX X i GTX 1070 doma, tak vychazim ze realné zkusenosti a uzivani. Slovo "nesmysly" si setri az to "realne" nekdy vyzkousis a budes psat o necem s cim mas nejakou realnou zkusenost, ale to jde zcela pres tebe, necekam ze neco takového pochopis. Klidne si porovnavej PC za 1000Euro s monitorem za dalsich 500 vs konsole za 400Euro a argumentuj jak je PC lepsi vsak "normal" ze jo..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality