Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Life is strange : before the storm remastered chybějíci popisky v menu

Možná je ešte jedna možnosť - ak hra (nainštalovaná) má v súboroch súbor *.ini (v koreňovom adresári) - pozri sa a vyhľadaj, či tam nie je položka "language" (niektoré hry to majú) a tam sa pozri, čo je nastavené. Pokiaľ tam bude napr. "japan" - si doma - stačí zmeniť na "english" a malo by to byť v angličtine, vrátane textov. Inak by mal byť tam adresár s jazykovými mutáciami (niekedy tiež adresár "language", alebo "translate", prípadne "text", "localize", "lokalizated", "localization").
P.S. Tiež som raz mal hru (už ani neviem akú :-( ), ktorá mala podporu češtiny, ale ani sa nedala navoliť - chýbala. Ale v súbore *.ini mi stačilo upraviť a doplniť jeden riadok "czech=cz" a voilà - odrazu ponuka bola a hra bola v češtine.
Celý vtip je v tom - je to remastered - že upravia grafiku, doplnia jazykové mutácie, ale už NEUPRAVIA inicializačný súbor *.ini, ktorý toto všetko nastavuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny