Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konec hry těžký - nedohratelné

Tak to je taky dobrý. Ale obecně bych řekl, že oba designové problémy jsou vlastně totožné. Hra, která se nedá dohrát, ať už proto, že to hráč nemůže ukončit, protože ze hry není patrné, že má finální souboj prohrát nebo proto, že se nedá vyhrát nebo-li je oproti celé hře designován úplně jinak.

Výsledek Vallhally nebo Quantum Breaku bude teda stejně blbý, hráč neví, co má udělat a hru nedohraje. Naštěstí se sérií AC už jsem skončil, mám sice rozehrané Oddyssey, ale jestli se k tomu ještě vrátim, nevim. Myslim, že k tomu nejsou trainery na překonání extrémně nudných pasáží námořních soubojů. Takhle jsem zdolal i předchozí díly AC, kde ty námořní pasáže byly a mě nebavily ani trochu.

Jinak hned, jak jsem tu napsal téma, tak jsem šel dát poslední pokus Prince of Persia 2008 a samozřejmě jsem to hned na poprvý zvládnul. Nevim, co to předtim bylo, jestli to bylo někde seknutý nebo jsem dělal něco blbě, že to nešlo, takže tahle hra ok, jinak žádný zákys v té hře není.

Ještě bych dodal, že z jiného soudku jsou hry jako Divinity: Original Sin, ani tu jsem nedohrál, ale ne proto, že by konec byl nepochopitelný, ale proto, že byl zabugovaný. Tenhle typ problémů bych tu ale řešit nechtěl, protože ten může být v čase opraven a nemusí se už ve hře vyskytovat. Nicméně tedaje to jediná hra, kterou jsem nedohrál kvůli technickým obtížím, stejně jako Quantum Brake jsem nedohrál, protože nešlo překonat finálového bosse nebo jsem třeba něco k překonání nesplnil, ale závěr byl tak špatně nadesignován, že netuším, co to mohlo být i přes zkouknutí závěru na youtube.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny