Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto hra, kde by bylo reálné řízení

Zdar,

znali byste nějakou hru nemusí být nutně (vůbec) závodní, ale aby se tam jezdilo v autě a bylo to zcela reálné nebo aspoň co nejvíc reálné.

Mám dvě zkušenosti, Euro truck simulator 2 od ECS, jako bomba, ale zaparkujte s návěsem, ta hra je děsně těžká. Možná mě napadá, neexistuje k tomu nějaká modifikace, kde by se daly náklady vozit v dodávce? Nebo aspoň nějaká Avie, prostě začínat tu hru s náklaďákem s přívěsem, když mi to nic neříká, je to moc hardcore.

Potom jsem zkoušel simulátor do autoškol City Car Driving, to je odpad. Auto se nechová reálně, na jedničku projedete město, na dvojku jedete jak ve formuli. Mám volant od Logitechu, který hra podporuje, ale samořejmě to vůbec nefunguje, celé je to dost k prdu.

Chtěl bych prostě auto hru s reálným ovládáním na volantu s pedálama, kde by se člověk mohl jen tak projet po silnici a bylo by to reálné.

---
Pro názornost: Forza Horizon 4 jsem hrál, vadilo mě řízení vlevo a ač leckdo nesouhlasí, ta hra se skvěle hraje na klávesnici, na volantu to byla tragédie. The Crew 2 je bláznivina, neříkám, že špatná, ale s reálem to nemá nic společného.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nic take neexistuje. skusit mozes BEAMNG alebo zavodne Asseto Corsa Competizione alebo Automobilista…
fallon (nereg.) 18.05.2022 15:52
fallon (nereg.)
Skoda, no. Me by neco takoveho bavilo. Automobilista 2 mi rikal kamos, ze je nejrealnejsi hra, ktero…
RedMaX 18.05.2022 19:08
RedMaX
Tak si můžeš zkusit demo. https://store.steampowered.com/app/1066890/Automobilista_2/?l=czech nový
Rakip 20.05.2022 00:02
Rakip
Zdarec, moc her na volné ježdění právě není krom toho ETS2. Poslední dvě hry které mě ještě napadly,… nový
PeltarLopata 20.05.2022 18:26
PeltarLopata
Co zkusit Mudrunner nebo Snowrunner. Jsou tam nejen naklaďáky s korbou, ale i menší vozidla a chová… nový
icepower32 23.05.2022 09:38
icepower32
Potom jsem zkoušel simulátor do autoškol City Car Driving, to je odpad. Auto se nechová reálně, na j… nový
HPET 23.05.2022 14:42
HPET
nebo jsi projel cele mesto na jednicku tak mas auto s automatickou prevodovkou. Nemam, ale presne t… nový
RedMaX 24.05.2022 19:46
RedMaX
Nebo aspoň nějaká Avie, prostě začínat tu hru s náklaďákem s přívěsem, když mi to nic neříká, je to… nový
HPET 24.05.2022 22:19
HPET
Porad si obcas zapinam to City Car Driving a ta hra je vazne odpad. Tady vidim vaznou diru na trhu s… nový
RedMaX 05.06.2022 20:42
RedMaX
City Car Driving a ta hra je vazne odpad S tím v žádném případě nesouhlasím. I když nejde o zavodn… nový
HPET 15.07.2022 02:16
HPET
Mam Logitech G29, volant ma byt v City Car Driving podporovany, pritom to nefunguje spravne. Nataven… nový
RedMaX 15.07.2022 08:29
RedMaX
https://www.dailymale.sk/articles/vyskusali-sme-za-vas-simulatory_5807 nový
villo27 13.06.2022 06:10
villo27
Zkus bmng drive nebo OMSI 2 OMSI je superealisticka hra kde si řidičem autobusu, kasiruješ cestující… nový
PeltarLopata 14.06.2022 14:22
PeltarLopata
https://www.youtube.com/watch?v=H1ptr34O2EA nový
MM_tank 14.07.2022 01:32
MM_tank
obavam se, ze jsi zapsal dobu, dneska uz jsou zavodni hry trochu nekde jinde. nový
RedMaX 14.07.2022 23:54
RedMaX
to nemyslis vazne toto nový
fallon (nereg.) 15.07.2022 08:40
fallon (nereg.)
AUTOMOBILISTA 2 UNINSTALL At jdou vyvojari do prdele, aktualizace kazde 3 dny a kazdou aktualizaci… poslední
RedMaX 26.07.2022 21:39
RedMaX

Skoda, no. Me by neco takoveho bavilo. Automobilista 2 mi rikal kamos, ze je nejrealnejsi hra, kterou zatim hral. On byl puvodne fanda rFactoru, pak presel na Asseto Corsa a ted zakotvil u Automobilisty 2 a nemuze si to vynachvalit. (Cekam na slevu, pak hru taky zakoupim.)

Potom jsem zkoušel simulátor do autoškol City Car Driving, to je odpad. Auto se nechová reálně, na jedničku projedete město, na dvojku jedete jak ve formuli. Mám volant od Logitechu, který hra podporuje, ale samořejmě to vůbec nefunguje, celé je to dost k prdu.

To je divne, protoze me funguje absolutne perfektne.
Mozna by jsi mel projit nastaveni volantu nebo zmenit auto. Jestli ti jede auto na 2 jako formule nebo jsi projel cele mesto na jednicku tak mas auto s automatickou prevodovkou.
Take pouzivam Logitec volant + pedaly + VR bryle. (radici paku nemam, rychlosti prepinam na volantu tokovyma tema packama)
Musis zkratka projit nastaveni hry.

PS/ Pak zalezi jestli hledas simulator nebo zavodni hru protoze Euro truck simulator a Forza 4 jsou dost rozdilne hry.

Nebo aspoň nějaká Avie, prostě začínat tu hru s náklaďákem s přívěsem, když mi to nic neříká, je to moc hardcore.

Zkus se podivat do Worshopu :

https://steamcommunity.com/app/227300/workshop/

Pak uplne HardCore to taky neni Uz jsem to chvilku nehral ale je tam moznost automatickeho zaparkovani kdyz dovezes zbozi na misto urceni, tak to nemusis parkovat ty.

PS: Jestli mas rad simulatory, tak bych ti doporucil i vlaky. Ono se to nezda, ale taky sem se na tom jednu dobu dobre sekl jako u Train Sim World 1 a 2 : https://store.steampowered.com/app/1282590/Train_Sim_World_2/
Ale Train Sim World [1] ktery byl po zverejneni jen mozny zakoupit pres Windows Store byl priserne a hovadsky optimizovany, az po 6-8 mesicich byl terprve hratelny.

Porad si obcas zapinam to City Car Driving a ta hra je vazne odpad. Tady vidim vaznou diru na trhu s PC hrama, ze neexistuje poradny simulator rizeni pro osobni auta.

Co se tyka Eurotruck Simulator 2, tak jizda s kamionem dobra, ale neni to muj salek kavy, aspon obcas dostanu zakazku, ze za sebou tahnu neco maleho, treba prevoz nejakeho auta. To potom jde. Zkousel jsem i doporucovany mod na osobni auta, ale nepodarilo se mi ho zprovoznit. Tipnul bych si, ze na soucasnou verzi hry proste nefunguje. Da se teda mod osobaku do hry nahodit, koupil jsem si i to auto, ale kdyz clovek nastartuje a zaradi malilinko jednicku, auto vystreli z nuly na sto za jednu sekundu, to je doslova vybuch a konec. Proste jim to tam nefunguje, amaterske mody no. :-/

Jinak jsem zacal jezdit to Assetto Corsa a Automobilista 2, kazda hra ma neco, ale realnejsi prace s prevodovkou je v AC. Obe hry jsou ale hodne dobre. Musim rict, ze opravdu ziram, jaky udelaly zavodni hry pokrok. Hral jsem driv par jinych, ale tohle si poprve pripadam, jak ve skutecnem zavodnim aute v tehlech dvou.

City Car Driving a ta hra je vazne odpad

S tím v žádném případě nesouhlasím.
I když nejde o zavodní hru ale o simulator (typu trenažér pro autoškolu) není vujec špatne provedena.
Hraji ju ve VR (brýle pro virtualni realitu) + volat a pedali a je to docela slušný zažitek hlavně díky WorkShop kde jsou pridat další automobili od dodavky až po Teslu nebo traktor nebo autobus

Co se týče pedalů a volantu, stačí jen vše nastavit nebo doladit v nastavení. Osobně mam nastavený poloautomat (rychlosti prepinam na volantu).

Tip: Možna by jsi mohl zkusit i Forza, free verzi zdarma z Microsoft Store, i Dirt 3 a 4 není špatnej pro volant 😉 Navíc je to směs ruzných drah a driftů, tak diky rozdilnému stylu jízdy tak rychle neomrzí.

Mam Logitech G29, volant ma byt v City Car Driving podporovany, pritom to nefunguje spravne. Nataveni jsem zkousel doslova vsechno.

Pritom v Automobilistovi a Asseto Corsa ten volant funguje spravne a obe hry jsou vyborne. AC ma ale simulaci jizdy realnejsi.

Zkus bmng drive nebo OMSI 2
OMSI je superealisticka hra kde si řidičem autobusu, kasiruješ cestující dokonce tam můžeš i vydávat peníze, volis si vlastní trasy apod.. akorát s nastavením volantu g29 je to trošku složitější a taky na procesor no..
A ten beamng dříve se snaží realizovat co nejvíce dobrý pocit z jízdy a to nejlepší je že se zaměřují na reálnou fyzičkou destrukci je to furt ve vývoji, trošku se to seká v hlavní nabídce ale chování volantu +, Force feedback já asi nejreálnější ze všech her
Pak mě ještě napadá wreckfest demoliční zavody takový flatout nové generace, má to i hodně fanoušků takže na online závody nečekaš moc dlouho

AUTOMOBILISTA 2

UNINSTALL

At jdou vyvojari do prdele, aktualizace kazde 3 dny a kazdou aktualizaci je treba smazat cely konfigurak hry a zacit znovu, protoze hra neumi volanty Logitech. Kamos rikal, ze je to z toho duvodu, ze pouzivaji cast enginu z Project Cars a ten neni kompatibilni s Logitech volanty. Ze to mazani konfiguraku je doporuceny postup od vyvojaru.

Tak na to se jim muzu vysrat, skoda ze uz nejde refund.

Hraju teda v singlu Assetto Corsa, multiplayer jsem hodil na kamose, ze jestli si chtej zahrat, tak at najdou nejakou normalni hru, co umi lokalni multiplayer v pratelich a s volanty Logitech.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru