Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto hra, kde by bylo reálné řízení

Porad si obcas zapinam to City Car Driving a ta hra je vazne odpad. Tady vidim vaznou diru na trhu s PC hrama, ze neexistuje poradny simulator rizeni pro osobni auta.

Co se tyka Eurotruck Simulator 2, tak jizda s kamionem dobra, ale neni to muj salek kavy, aspon obcas dostanu zakazku, ze za sebou tahnu neco maleho, treba prevoz nejakeho auta. To potom jde. Zkousel jsem i doporucovany mod na osobni auta, ale nepodarilo se mi ho zprovoznit. Tipnul bych si, ze na soucasnou verzi hry proste nefunguje. Da se teda mod osobaku do hry nahodit, koupil jsem si i to auto, ale kdyz clovek nastartuje a zaradi malilinko jednicku, auto vystreli z nuly na sto za jednu sekundu, to je doslova vybuch a konec. Proste jim to tam nefunguje, amaterske mody no. :-/

Jinak jsem zacal jezdit to Assetto Corsa a Automobilista 2, kazda hra ma neco, ale realnejsi prace s prevodovkou je v AC. Obe hry jsou ale hodne dobre. Musim rict, ze opravdu ziram, jaky udelaly zavodni hry pokrok. Hral jsem driv par jinych, ale tohle si poprve pripadam, jak ve skutecnem zavodnim aute v tehlech dvou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny