Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto hra, kde by bylo reálné řízení

Zdar,

znali byste nějakou hru nemusí být nutně (vůbec) závodní, ale aby se tam jezdilo v autě a bylo to zcela reálné nebo aspoň co nejvíc reálné.

Mám dvě zkušenosti, Euro truck simulator 2 od ECS, jako bomba, ale zaparkujte s návěsem, ta hra je děsně těžká. Možná mě napadá, neexistuje k tomu nějaká modifikace, kde by se daly náklady vozit v dodávce? Nebo aspoň nějaká Avie, prostě začínat tu hru s náklaďákem s přívěsem, když mi to nic neříká, je to moc hardcore.

Potom jsem zkoušel simulátor do autoškol City Car Driving, to je odpad. Auto se nechová reálně, na jedničku projedete město, na dvojku jedete jak ve formuli. Mám volant od Logitechu, který hra podporuje, ale samořejmě to vůbec nefunguje, celé je to dost k prdu.

Chtěl bych prostě auto hru s reálným ovládáním na volantu s pedálama, kde by se člověk mohl jen tak projet po silnici a bylo by to reálné.

---
Pro názornost: Forza Horizon 4 jsem hrál, vadilo mě řízení vlevo a ač leckdo nesouhlasí, ta hra se skvěle hraje na klávesnici, na volantu to byla tragédie. The Crew 2 je bláznivina, neříkám, že špatná, ale s reálem to nemá nic společného.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny