Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Zvláštní, že se ti daří najít takový všelijaký bugy.

Protoze ta hra neni koridor a neni linearni. Ja jak je open-world, tak vzdycky premyslim, co bych mel podle hry udelat a presne podle toho postupuju, vzdycky je to ovsem spatne a jdu jinam nez hra predpokladala, ze se vydam. :-)
A v tyhle hre si podle me vyvojari stanovili velky cile, na ktere proste vubec nemeli pomyslet. Vysledkem toho je hodne moznosti, jak postupovat a bohuzel take hodne nedodelku, kdy nezvladli vyvojari osetrit prave ten jiny postup hrou, ktery nepredpokladali, ale dovolili ho udelat. Tudiz, jak se blizim k zaveru, tak tech dialogu s odkazem na veci pristi, ktere mam ovsem v me hre uz jako veci minule, pribyva. Na nejake nesrovnalosti v dialozich s Arhu uz jsem take narazil, ale tam to nebylo jako pest na oko, takze to tolik nevadilo.

Je pekne a myslim, ze i vzacne, ze dokazes byt tak kreativni v soubojich. Mozna mas s podobnyma hrama vic zkusenosti, me proste ty moznosti, ktere ta hra dava, casto vubec nenapadnou. Je to moje chyba, asi se o cast zazitku prirpavuju, ale na druhou stranu je to resitelne. Obzvlast ted, kdy uz mi 3 hrdinove umi vyvolat nemrtveho sermire, se na nich daji zalozit snad vsechny souboje. :-D Co me na tom soubojovem systemu vadi, je ta nerealnost, to obycejne hazeni kostkou ala "clovece, nezlob se". Ze je kazde soubojove kolo separatni a nepocita se i s nejakou pravdepodobnosti. V tom si myslim, ze je kamen urazu, sice by to bylo narocnejsi, ale hra mohla byt celkove mensi a prave tohle mohli rozvinout mnohem vic. Ono kdyz sedmy uder v rade dopadne "minul", tak uz by do toho clovek nejradsi prastil. A pritom po loadnuti toho sameho souboje znovu se taky stane, ze zadny uder nemine cil. Ta hra na stesti je proste prehnana a "clovece, nezlob se" jsem od malicka nemel rad. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny