Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

@Prasak: Fakt nechapu, proc jsi z te hry tak nadseny. Rozresil jsem ukol Bairdotry hledani Jaretha, moje reseni napisu do spoileru, pokud si ho nepamatujes nebo jsi ho pri minulem pruchodu hrou neresil, tak to zatim necti. Kazdopadne ale jsem to vyresil tak, ze to nedava ani trochu smysl a Bairdotra bude hledat/nehledat Jaretha na do smrti, jeji IQ je totiz mene nez 50 a neni schopna si uvedomovat samu sebe nebo to spis scenariste hry nedomysleli.

Jde o to, ze jsem prisel pod vodopad za Jarethem a zjistil jsem, ze je to super hajzl a cernokneznik Neposkvrnenych. Bairdotra, kterou jsem tak piplal, se pridala na jeho stranu a boj to byl velmi nerovny, behem par kol mi oba hrdiny sejmuli a ukazala se nacitaci obrazovka. Normalne me vytocilo, ze se o Bairdotru staram vic jak pul hry a pak mi prebehne na druhou stranu, ikdyz jasne vidi, co je jeji byvaly za hajzla, navic ji jeste do oci predtim rekl, ze ji vyuzival, nepochopitelne, ale dejme tomu, ze byla zamilovana a nepustilo ji to. Nakonec je to preci fantasy pohadka. Jelikoz jsem ale umrel a musel dat "load", tak jsem si rekl, ok, tak kdyz vy na me takhle, tak vas zkusim prechytracit. Bairdotru jsem nechal stranou a pustil jsem se do boje s Jarethem bez ni. Bylo to taky na nekolikrat, on si vyvola tvory, na ktere nefunguje kouzlo proti vyvolanym tvorum, coz uz samo o sobe je ze strany vyvojaru podvod. Nastesti ale funguje okouzleni, ikdyz taky ne s moc velkou pravdepodobnosti, ale za pomoci vycerpani poloviny zasob okouzleni a poloviny zasob svitku zmrtvychstani se mi na poctvrte podarilo Jarethovu bandu porazit a to pri me stalo jeste obrovske stesti.
Jareth se totiz rozhodl utikat smerem, kde stala Bairdotra bokem a nezasahovala do boje, v tu chvili si ji vsimnul a vypalil po ni kouzlo. Ji to nasralo a protoze se diky tomu pridala do boje a navic na mou stranu, tak ho jako zdatna lucistnice v pristim kole sejmula. Pak uz se nam podarilo zabit i zbytek vyvolanych tvoru a souboj vyhrat. Ukol hledani Jaretha je v ukolovniku dokoncen, ale Bairdotra o tom nevi. Nijak na vzniklou situaci nezareagovala a kdyz jsem ji zkusil vyzpovidat, tak mi rekla, ze hleda Jaretha. Boze, vzdyt ho kravka pred chvili sama zabila!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny