Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Middle-earth: Shadow of Mordor blivajz

Cau,

jsem zacal hrat tuhle hru a neskutecne hnusna grafika, naprosto nekoukatelne, protoze hra extremne trpi na tearing.

Nemate nekdo tip co s tim.

Pres Google jsem nasel, ze pry se to nedeje, kdyz se hra hraje v okne, coz teda nebudu hrat radsi vubec. Druha rada vypnout FPS limiter je na te same urovni. Nemam zajem mit 150FPS a rvouci grafiku, ktera to nestiha chladit.

Jinak vysvetleni toho jevu v te hre je takove, ze vyvojari nedokazali do hry dodat VSync. To co je tam popsane jako VSync je pry adaptive VSync, teda omezeni FPS na 60 jen seshora. Jenze to neresi tearing. :-/

Pravdepodobne je teda hra blba a nevyresim to, ale treba nekdo objevil jeste jine reseni. Predem dik.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teda reknu vam, ten Middle-earth: Shadow of Mordor to je tak spatna hra, ja mam asi casto prilisna o…
RedMaX 05.04.2020 11:05
RedMaX
Sice je to o vkusu a ten má každý jiný, ale za mě Shadow of Mordor a Shadow of War patří k top hrám.… nový
oko727 06.04.2020 06:55
oko727
oko727 a vidim ze souhlasi snco1301 pisete, ze je to o vkusu. Nevylucuju to, ale mne to prijde takov… nový
RedMaX 08.04.2020 22:36
RedMaX
Epickej souboj ve skreti pevnosti: Na jedna strane JA teda muj hrdina, na druhe strane asi 60 skret… nový
RedMaX 10.04.2020 16:07
RedMaX
Nerozumim tomu, jak v prubehu bitvy ocejchovat skreta, aby mi pomohl. Kdyz jsem moc daleko, tak zust… nový
RedMaX 10.04.2020 18:14
RedMaX
Definitivne konec, tak epicky debilni hru jsem jeste nevidel. Z Panem Prstenu to ma spolecneho leda… poslední
RedMaX 11.04.2020 00:53
RedMaX

Teda reknu vam, ten Middle-earth: Shadow of Mordor to je tak spatna hra, ja mam asi casto prilisna ocekavani, ze proste kazda hra bude uzasna unikatni jedinecna, pak se zlobim na Ubisoft, kdyz to je furt dokola to same, jenze ono teda je asi dost otazka, kolik takovych her ve skutecnosti je.
No zase ale asi jak dohraju tohle, pokud to neodlozim, tak se pustim do dalsiho AC a uz mi to nebude pripadat tak spatne. :-)

Tady mate ukoly, ktere potrebujete plnit kvuli zlepsovani vlastnosti hrdiny a potom hlavni pribehove ukoly. No a v te hre je snad vsechno o nahode, takze kolikrat se stane, ze si zrovna skrizi cestu dva kapitani, ktere mam zabit a ac by pro me bylo idealni je zabijet po jednom, tak musim oba najednou. Kdyz prohraju v nerovnem souboji, tak tahle hra nema zadne save -load ani checkpointy a pri kazdem mem zabiti dostanou +1 nepratele, takze pak jsou jeste tezsi na zdolani. Takze je musim sejmout ikdyz jsem mel treba smulu a vyhmatnul je v blby moment. No a kdyz se mi podari treba sejmout jednoho, tak druhy zacne utikat, pak ho nahanim pres pulku mapy. Tim se to natahuje a zdrzuje, takze jako absolutne napeti na nule, nuda, nuda, nuda.

Nebo mam pribehovy ukol, ktery je na cas, uz uz jsem ho mel, ale nepovedlo se, za 45s jsem 5 skretu nezabil, jen ctyri a pateho uz jsem nedodelal. Skoro to nebylo obtizne, protoze jsem si pomohl rozstrelenim vosiho hnizda a navnady pro selmy, ktere mi pri plneni ukolu pomohli, ale bohuzel tesne se nepodarilo a ukol jsem musel opakovat. No jo, ale pri opakovacce uz tam navnada ani vosi hnizdo nebylo a tudiz opakovani bylo tezsi a nepodarilo se uz vubec, takze dalsi opakovacka, jenze uz jsem v tech predchozich pruchodech zabil tech skretu hodne a ted uz byl zase problem jich do 45s ten predepsany pocet vubec najit. Jako nakonec jsem to dal, ale ta hra je proste divna a da se snadno rozbit tak, ze se stava nehratelnou. Ideal je davat vsechno na prvni pokus, no jo, ale kazdej hrac neni natolik pokrocilej, aby dal na prvni pokus to co jiny a tohle treba hra vubec nerespektuje.

Proste a jednoduse, jestli nadavam na AC nebo jine hry, ze jsou furt dokola to same, tak tady je to take tak a jeste ke vsemu zvysujici se obtiznost v pripade neuspechu na poprve naprosto kazi herni zazitek.Nepochopim, kdo tohle vymyslel.

Sice je to o vkusu a ten má každý jiný, ale za mě Shadow of Mordor a Shadow of War patří k top hrám. Nejlepší na hře je asi ten bojový systém. A pokud ho využíváš na maximum (že nemačkáš jen 2 tlačítka), tak jsou právě celkem epické momenty, kdy na tebe naběhne 50 skřetů a 3 kapitáni :-) I příběh je docela povedený. Vytknul bych celkem malý svět (ale jen v jedničce). Hra může být chvílemi stereotypní, ale ten samotný boj mě bavil natolik, že mi neustálé masakrování skřetů nevadilo :-) Ale i schopnosti se ti otevírají postupně, což na monotónosti trochu ubírá. Největší pecka je to ve chvíli, kdy se ti otevře schopnost ovládnout skřety a když si buduješ mezi nimi vlastní hierarchii. Hra mě bavila natolik, že Shadow of War jsem si koupil hned při vydání a ta dvojka mi přijde ještě mnohem lepší ;-)

oko727 a vidim ze souhlasi snco1301 pisete, ze je to o vkusu. Nevylucuju to, ale mne to prijde takovy detsky. Mozna jsem na tuhle hru prilis starej. Pamatuju se, jak v dobe, kdy jsem jeste ani pocitac nemel, jeden spoluzak ve skole vypravel, jak se krasne u jedny hry odreagoval, protoze si predstavoval, ze ten zaporak, kteryho rozrezal motorovkou je ten ucitel, co mu dal petku. :-)

Jenze v tyhle hre na me nabehne 50 skretu, ja uz mam spoustu tech vlastnosti, ktere se v stromu vlastnosti rozviji, takze uz to docela davam v pohode, ale proste ikdyz to dam, naucil jsem se v tyhle hre dost pouzivat i luk, tak proste ja tam zadnou epiku necitim. Proste jen jak stroj chodim a zabijim skrety vetsinou ani pribehove mise nejsou moc o nicem jinem a plyne to da a dal a vubec zadna emoce neprichazi. Pritom jsem v pulce hry, jak jsem z youtube gameplaye zjistil.

V podstate a ted se asi rouham a budu toho u Unity litovat, ale i ten AC je vlastne lepsi, protoze me nasira a vztekam se u nej, ale ono je to nakonec aspon neco, tady u toho mam prazdno. A to neustale zabijeni dokola a dokola uz zacina byt tak otravne, ze uvazuju, ze to odlozim nebo aspon budu zaroven s tim hrat jeste neco jineho. Musim promyslet nejakou pohodovou hru, ktera by s timhle byla kontrastni a dalo se to hrat zaroven.

A pak mam jeden postreh, mise z horicim vozem, co ma vybuchnout. Zabijim skrety, hezky jsem se naucil pomahat lukem a nahle ukol "Zabij lucistniky lukem." Natahnu luk a pise to "strely dosly". Nez jsem sehnal sipy, tak mi to oznamilo "mise se nezdarila". Na podruhy uz jsem luk nepouzival az na lucistniky, takze mise ok. Ale tohle mi prijde, ze meli nejak osetrit, to mi prijde takovy cely na nahodu a v podstate to tu hru rozbiji. No proste mi to dobry neprijde.

Epickej souboj ve skreti pevnosti:

Na jedna strane JA teda muj hrdina, na druhe strane asi 60 skretu, kterym pribihali na pomoc dalsi a dalsi. Vlitnul na me jeden nacelnik a 5 kapitanu. Sekal jsem to jak zbesilej, potom prvni kapitan ustoupil, pokracuji dal, pronasledovat ho nemuzu, nesplnil bych ukol. Ale to uz je na ustupu druhy kapitan, ..., nakonec mi zdrhli vsichni, nacelnika jsem teda sejmul.
Hodinova bitva, myslel jsem ze chcipnu a co z toho temer nic. Vsichni utekli a ja je budu muset najit znovu.
Ta hra je proste divna, sorry jako.

Nerozumim tomu, jak v prubehu bitvy ocejchovat skreta, aby mi pomohl. Kdyz jsem moc daleko, tak zustane stat na miste a nikam za mnou nejde. Kdyz se snazim to udelat kousek od chumlu nepratel, tak to trva tak silene dlouho, ze vzdy dorazi jiny skret a prerusi to. Jako je ta funkce k necemu? Obcas by mi bodlo, kdyby mi pomohli. Hlavne me vytaci ty dlouhe predstavovacky, kdyz za chvili stejne z boje utecou a kdyz je honim, tak prijdu o ostatni. Sorry jako ale mne to prijde bud tezce nezvladnute nebo nedokazu pochopit princip jak to hrat.

Definitivne konec, tak epicky debilni hru jsem jeste nevidel.

Z Panem Prstenu to ma spolecneho leda tak hovno a ani jako mlaticka to dohrat nejde.

Zabij nacelnika.

Rad bych, kdyby debil pokazde neutek z boje.

Stupidita tak mozna pro 8 lete kluky.

Omluva Ubisoftu, to jsem si myslel, ze jsou dno, ale tohle je jeste horsi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru