Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Middle-earth: Shadow of Mordor blivajz

oko727 a vidim ze souhlasi snco1301 pisete, ze je to o vkusu. Nevylucuju to, ale mne to prijde takovy detsky. Mozna jsem na tuhle hru prilis starej. Pamatuju se, jak v dobe, kdy jsem jeste ani pocitac nemel, jeden spoluzak ve skole vypravel, jak se krasne u jedny hry odreagoval, protoze si predstavoval, ze ten zaporak, kteryho rozrezal motorovkou je ten ucitel, co mu dal petku. :-)

Jenze v tyhle hre na me nabehne 50 skretu, ja uz mam spoustu tech vlastnosti, ktere se v stromu vlastnosti rozviji, takze uz to docela davam v pohode, ale proste ikdyz to dam, naucil jsem se v tyhle hre dost pouzivat i luk, tak proste ja tam zadnou epiku necitim. Proste jen jak stroj chodim a zabijim skrety vetsinou ani pribehove mise nejsou moc o nicem jinem a plyne to da a dal a vubec zadna emoce neprichazi. Pritom jsem v pulce hry, jak jsem z youtube gameplaye zjistil.

V podstate a ted se asi rouham a budu toho u Unity litovat, ale i ten AC je vlastne lepsi, protoze me nasira a vztekam se u nej, ale ono je to nakonec aspon neco, tady u toho mam prazdno. A to neustale zabijeni dokola a dokola uz zacina byt tak otravne, ze uvazuju, ze to odlozim nebo aspon budu zaroven s tim hrat jeste neco jineho. Musim promyslet nejakou pohodovou hru, ktera by s timhle byla kontrastni a dalo se to hrat zaroven.

A pak mam jeden postreh, mise z horicim vozem, co ma vybuchnout. Zabijim skrety, hezky jsem se naucil pomahat lukem a nahle ukol "Zabij lucistniky lukem." Natahnu luk a pise to "strely dosly". Nez jsem sehnal sipy, tak mi to oznamilo "mise se nezdarila". Na podruhy uz jsem luk nepouzival az na lucistniky, takze mise ok. Ale tohle mi prijde, ze meli nejak osetrit, to mi prijde takovy cely na nahodu a v podstate to tu hru rozbiji. No proste mi to dobry neprijde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny