Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hraju gruzinske Far Cry

Jsem zacal hrat takovou napodobeninu Far Cry (tech novejsich dilu), jmenuje se to Sniper Ghost Warrior 3. Je to od nejakeho polskeho studia a teda jako je to smesna hra. Jezdim tam autem na mise, je to otevreny prostor a nikde nikdo neni. Taky jsem sebral jednu sosku, takovej sberatelskej predmet. No a co me teda bavi, kdyz se tam nekde pase krava, tak probehnu skrz ni. :-D

Musim teda rict, ze jak to Ubisoft dle me naprosto prehani a vsude je vseho hrozne moc takovym zpusobem, ze kdyby toho tam byla polovina, tak je to furt moc, tak v teto hre neni teda nic. Nekde zapomenu auto a proste nic, zadny si "pujcit" nemuzu, ono tam taky zadny jiny nez to moje neni, akorat par traktoru a nakladaku, ktere pouzit nejdou.

Nicmene teda ten Sniper Ghost Warrior 3 ma peknou grafiku, to me teda dost prekvapilo, protoze jsem cetl recenze, ze je hra graficky zastarala, ale mne prijde graficky zcela ok.

Zklamani je, ze jsem cekal neco trochu jinyho, protoze jsem nekde cetl, ze si tato hra konkuruje se serii Sniper Elite, ale ja hral ted predtim AC2 hru Sniper Elite 3 a to bylo uplne o necem jinym, paradni hra, pri ktere jsem zavzpominal na stare pecky typu Medal of Honor Allied Assault a dalsi podobne hry, ktere me kdysi hodne bavili.

Tak treba taky pisnete, jestli mate nejakou podobnou zkusenost z posledni doby.

Řešení:

Konec, nedohrano.

Nerozumim tomu, proc se hra jmenuje "Sniper". Ano, odstrelovacka tam je a sem tam vas hra nuti ji pouzit, ale to je tak vsechno. Spousta veci se da resit i jinak, je to proste uplne normalni akcni valecna hra na superhrdinu. Mohli to klidne pojmenovat jen "Ghost Warrior 3" nebo naopak mohlo byt Sniper: Far Cry 3, protoze odstrelovacku tam Ubisoft taky dal.
Pokud se jako konkurence nekdy zminovala serie Sniper Elite, tak Sniper Elite 3 jsem hral nedavno a sice taky tam byla odstrelovacka jen jednou ze zbrani, ale davalo to dohromady nejaky vyznam a hru jsem si naramne uzil a urcite si poridim i dalsi dil.

Na Ghost Warrior chci ale rychle zapomenout a nic dalsiho ze serie si urcite uz neporidim. Nedivim se spatnym recenzim hry, nebot hra je opravdu spatna. Pritom stacilo malo, je tam spousta veci, ktere jsou udelany mnohem lepe nez v serii od Ubisoftu. Hrozne se mi libi realisticnost strelby. Pokud dobre mirim, staci jedna rana a nepritel je dole, to same plati i naopak. Jaky to rozdil oproti nesmyslum od Ubisoftu, ktere nemaji s realitou nic spolecneho. Jenze je tam strasne veci nedodelanych, ktere me doslova vytaci. Stojim pod skalou a dva nepratele tam vedou rozhovor, stojim tam, rozhlizim se, rikam si sakra, dva budou problem, kdyz tam nabehnu na ferovku, tak jednoho dam, ale druhy me sejme, tahle hra totiz nic neodpousti, jak ja to udelam. Nakonec jsem tam stejne nabehl a jednoho ferdu zastrelil, chci zamirit na druheho, koukam, rozhlizim se, von tam nikdo dalsi uz nebyl. Jako do prdele co to je, to byl brichomluvec nebo co? A takhle je to porad dokola. Ve hre mate otaznicky, ktere neco znamenaji. Napriklad:
Nabourane auto a u nej chlap s prostrelenou palici, mam to vysetrit, zanalyzuji, ze to byl od vychodu odstrelovac, tak jdu smerem na vychod, je tam rozhledna, vylezu na ni a tam opravdu je ve hnizde zalehlej odstrelovac, tak jsem ho zastrelil a mel nepovinny ukol splneny. Jako dava to smysl? On me mel celou dobu na musce, ale proste se rozhodl, ze nic nebude delat a necha se trefit zezadu do hlavy? Dyt je to naprosta picovina.
Dalsi otaznicek, "zachrante gruzinske zajatce". Nabehnu tam a gruzince zachranim, unosce proste postrilim. Jdu pryc a je vyreseno, uz tam unosci po druhe nevlezou. Ale co to o kus dal je zase otaznicek a zase "zachrante gruzinske zajatce", udelam to teda znovu, zase jsem slavil uspech, gruzince zachranil, ale hra se tentokrat rozhodla, ze jakmile ze staveni vykrocim o jedinny krok, cele se to restartuje a gruzinci jsou opet zajati. Co to je zase, tak ja je osvobodim teda jeste jednou, no jo, ale ono se to okamzite po opusteni baraku zase restartovalo a furt dokola.

Myslim, ze na ukazku toho, jak je ta hra debilni, to stacilo, problemu je tam mnohem vice. Je velka skoda, ze to autori nedokazali dotahnout, protoze potencial tam rozhodne byl. V tomto stavu vsak hra nestoji ani za ty 3,5 EURa, ktere jsem za to dal. Rozhodne nedoporucuju ke hrani. Nakonec i ty stupidity Ubisoftu jsou porad lepsi nez takhle tristne nedodelana hra.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sniper Ghost Warrior existuje uz dlouho a s FarCry to nema prakticky nic spolecneho. Hrat se to da,…
Dwane Dibbley 28.11.2019 19:38
Dwane Dibbley
Mě by třeba zajímalo kdy naposledy Ubisoft vydal opravdu prvotřídní hru která by se jak recenzemi ta… nový
Al Capone 01.12.2019 10:12
Al Capone
Dalo by se i ptát, kdy Ubisoft (ale i jiná velká studia) udělal(a) hru, která by se něčím lišila. AC… nový
davidrome 01.12.2019 10:18
davidrome
Tak Ubisoft je v tomhle extrémní, je to až nechutný jak jednu a tu samou věc používá pořád dokola. N… nový
Al Capone 01.12.2019 10:23
Al Capone
Tak na PC bude Death Stranding myslim az za pul roku, navic ja nehraju novinky, protoze proc, kdyz m… nový
RedMaX 01.12.2019 10:52
RedMaX
Podle videí a recenzí tam není potřeba být online. V nastavení má být i možnost vypnutí online funkc… nový
davidrome 01.12.2019 11:54
davidrome
V tom pripade nebude problem a do hry stoprocente pujdu, dik. nový
RedMaX 01.12.2019 12:09
RedMaX
Bez online ta hra straca vsetok zmysel, ono to je o pomahani si navzajom. nový
Michal2 01.12.2019 12:48
Michal2
Na PC zatim neni, takze to ma cas, ale urcite to jeste nekdy proberem. Kdyby ta hra nedavala smysl b… nový
RedMaX 01.12.2019 14:19
RedMaX
Třeba tam ty stavby hráčů zůstanou, ikdyž to již nebudou hrát. poslední
davidrome 01.12.2019 14:35
davidrome
Tak tam separatisti meli nejaky holky co by nucene devky, tak jsem je chtel zachranit, separatistu j… nový
RedMaX 30.11.2019 11:00
RedMaX
No doprdele! Este jednou to takhle spadne a se hrou koncim. Chce to po padu opakovat celou kapitolu,… nový
RedMaX 30.11.2019 11:19
RedMaX
Konec, nedohrano. Nerozumim tomu, proc se hra jmenuje "Sniper". Ano, odstrelovacka tam je a sem tam… nový
RedMaX 01.12.2019 11:18
RedMaX

Sniper Ghost Warrior existuje uz dlouho a s FarCry to nema prakticky nic spolecneho. Hrat se to da, ale neni to zadny zazrak, snad jen multiplayer byl docela zajimavy.

A z posledni doby, novy Ghost Recon je brutalni pruser. Cekal jsem ze vemou Wildlands a vylepsiho, a misto toho vzali Wildlands a totalne ho doprasili a korunovali to microtransakcema vsude a na vsechno.

Mě by třeba zajímalo kdy naposledy Ubisoft vydal opravdu prvotřídní hru která by se jak recenzemi tak i oblibou u hráčů dala srovnávat s Red Dead
Redemption (oba díly) nebo Zaklínačem 3. Když pominu to, že tuhle sérii nemusím, podle mě je strašně přeceňovaná tak bych to viděl na Assassin Creed II.

Dalo by se i ptát, kdy Ubisoft (ale i jiná velká studia) udělal(a) hru, která by se něčím lišila. AC 1 a 2 byly "převratné" díly. Stejně tak Mass Effect 1 si šel vlastní cestou (z dalších dílů pak dělali čím dál víc běžné střílečky).
Ubisoft dělá hry přes kopírku. Všude věže, stanoviště...

Mohu vědět, proč zaklínače považuješ za přeceňovaného?

Tak Ubisoft je v tomhle extrémní, je to až nechutný jak jednu a tu samou věc používá pořád dokola. Nicméně hra která by úplně vybočovala a dalo by se říct i vytvořila svůj žánr je momentálně Death Stranding.

Edit: přeceňovaná série je u mě Assassin Creed, Zaklínače 3 miluji, to je klenot, za mě nejlepší hra kterou jsem kdy hrál.

Tak na PC bude Death Stranding myslim az za pul roku, navic ja nehraju novinky, protoze proc, kdyz mam spoustu starsich her, ktere je potreba taky uhrat. :-) Narozdil od RDR2, ktere ted neplanuju hrat vubec, ale nerikam, ze az bude jednou za 5E, ze to neporidim a nezkusim, tak Death Stranding me zaujal uz jenom gameplay na youtube, co jsem videl. Tudiz tuhle hru urcite v planu mam. Jedinej "problem" s Death Stranding, ze nejak nevim, jestli budou hru udrzovat naporad nebo jak budou casem resit to, ze je tam potreba byt online?

Tak tam separatisti meli nejaky holky co by nucene devky, tak jsem je chtel zachranit, separatistu jsem zastrelil a holcinou jsem prosel. Kolizni model se zjevne nepovedl. Jinak hra umi jenom checkpointy, coz by nemuselo byt uplne spatne, zvysuje to napeti a snahu nehrat to v rambo stylu, nikdy nevite kdy vas sejmou. Dobry i poznamenat, ze narozdil od her od Ubisoftu je strelba mnohem realnejsi, kdyz dobre trefite, tak staci jedna strela na zabiti a plati to i pro nepratele na vas. Co je blby, ze je hra padava, zrovna ted jsem hral a najednou pink a vykoplo me to, takze budu zase peknej kousek nucen opakovat. :-/

Este jedna poznamka: modely postav, nektere jsou uplne normalni, ale nektere postavy vypadaji, jak kdyby to modeloval totalni amater, nekdo kdo se to teprve ucil. Taky skoda, ze si s tim vic nevyhrali.

Konec, nedohrano.

Nerozumim tomu, proc se hra jmenuje "Sniper". Ano, odstrelovacka tam je a sem tam vas hra nuti ji pouzit, ale to je tak vsechno. Spousta veci se da resit i jinak, je to proste uplne normalni akcni valecna hra na superhrdinu. Mohli to klidne pojmenovat jen "Ghost Warrior 3" nebo naopak mohlo byt Sniper: Far Cry 3, protoze odstrelovacku tam Ubisoft taky dal.
Pokud se jako konkurence nekdy zminovala serie Sniper Elite, tak Sniper Elite 3 jsem hral nedavno a sice taky tam byla odstrelovacka jen jednou ze zbrani, ale davalo to dohromady nejaky vyznam a hru jsem si naramne uzil a urcite si poridim i dalsi dil.

Na Ghost Warrior chci ale rychle zapomenout a nic dalsiho ze serie si urcite uz neporidim. Nedivim se spatnym recenzim hry, nebot hra je opravdu spatna. Pritom stacilo malo, je tam spousta veci, ktere jsou udelany mnohem lepe nez v serii od Ubisoftu. Hrozne se mi libi realisticnost strelby. Pokud dobre mirim, staci jedna rana a nepritel je dole, to same plati i naopak. Jaky to rozdil oproti nesmyslum od Ubisoftu, ktere nemaji s realitou nic spolecneho. Jenze je tam strasne veci nedodelanych, ktere me doslova vytaci. Stojim pod skalou a dva nepratele tam vedou rozhovor, stojim tam, rozhlizim se, rikam si sakra, dva budou problem, kdyz tam nabehnu na ferovku, tak jednoho dam, ale druhy me sejme, tahle hra totiz nic neodpousti, jak ja to udelam. Nakonec jsem tam stejne nabehl a jednoho ferdu zastrelil, chci zamirit na druheho, koukam, rozhlizim se, von tam nikdo dalsi uz nebyl. Jako do prdele co to je, to byl brichomluvec nebo co? A takhle je to porad dokola. Ve hre mate otaznicky, ktere neco znamenaji. Napriklad:
Nabourane auto a u nej chlap s prostrelenou palici, mam to vysetrit, zanalyzuji, ze to byl od vychodu odstrelovac, tak jdu smerem na vychod, je tam rozhledna, vylezu na ni a tam opravdu je ve hnizde zalehlej odstrelovac, tak jsem ho zastrelil a mel nepovinny ukol splneny. Jako dava to smysl? On me mel celou dobu na musce, ale proste se rozhodl, ze nic nebude delat a necha se trefit zezadu do hlavy? Dyt je to naprosta picovina.
Dalsi otaznicek, "zachrante gruzinske zajatce". Nabehnu tam a gruzince zachranim, unosce proste postrilim. Jdu pryc a je vyreseno, uz tam unosci po druhe nevlezou. Ale co to o kus dal je zase otaznicek a zase "zachrante gruzinske zajatce", udelam to teda znovu, zase jsem slavil uspech, gruzince zachranil, ale hra se tentokrat rozhodla, ze jakmile ze staveni vykrocim o jedinny krok, cele se to restartuje a gruzinci jsou opet zajati. Co to je zase, tak ja je osvobodim teda jeste jednou, no jo, ale ono se to okamzite po opusteni baraku zase restartovalo a furt dokola.

Myslim, ze na ukazku toho, jak je ta hra debilni, to stacilo, problemu je tam mnohem vice. Je velka skoda, ze to autori nedokazali dotahnout, protoze potencial tam rozhodne byl. V tomto stavu vsak hra nestoji ani za ty 3,5 EURa, ktere jsem za to dal. Rozhodne nedoporucuju ke hrani. Nakonec i ty stupidity Ubisoftu jsou porad lepsi nez takhle tristne nedodelana hra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru