Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hraju gruzinske Far Cry

Konec, nedohrano.

Nerozumim tomu, proc se hra jmenuje "Sniper". Ano, odstrelovacka tam je a sem tam vas hra nuti ji pouzit, ale to je tak vsechno. Spousta veci se da resit i jinak, je to proste uplne normalni akcni valecna hra na superhrdinu. Mohli to klidne pojmenovat jen "Ghost Warrior 3" nebo naopak mohlo byt Sniper: Far Cry 3, protoze odstrelovacku tam Ubisoft taky dal.
Pokud se jako konkurence nekdy zminovala serie Sniper Elite, tak Sniper Elite 3 jsem hral nedavno a sice taky tam byla odstrelovacka jen jednou ze zbrani, ale davalo to dohromady nejaky vyznam a hru jsem si naramne uzil a urcite si poridim i dalsi dil.

Na Ghost Warrior chci ale rychle zapomenout a nic dalsiho ze serie si urcite uz neporidim. Nedivim se spatnym recenzim hry, nebot hra je opravdu spatna. Pritom stacilo malo, je tam spousta veci, ktere jsou udelany mnohem lepe nez v serii od Ubisoftu. Hrozne se mi libi realisticnost strelby. Pokud dobre mirim, staci jedna rana a nepritel je dole, to same plati i naopak. Jaky to rozdil oproti nesmyslum od Ubisoftu, ktere nemaji s realitou nic spolecneho. Jenze je tam strasne veci nedodelanych, ktere me doslova vytaci. Stojim pod skalou a dva nepratele tam vedou rozhovor, stojim tam, rozhlizim se, rikam si sakra, dva budou problem, kdyz tam nabehnu na ferovku, tak jednoho dam, ale druhy me sejme, tahle hra totiz nic neodpousti, jak ja to udelam. Nakonec jsem tam stejne nabehl a jednoho ferdu zastrelil, chci zamirit na druheho, koukam, rozhlizim se, von tam nikdo dalsi uz nebyl. Jako do prdele co to je, to byl brichomluvec nebo co? A takhle je to porad dokola. Ve hre mate otaznicky, ktere neco znamenaji. Napriklad:
Nabourane auto a u nej chlap s prostrelenou palici, mam to vysetrit, zanalyzuji, ze to byl od vychodu odstrelovac, tak jdu smerem na vychod, je tam rozhledna, vylezu na ni a tam opravdu je ve hnizde zalehlej odstrelovac, tak jsem ho zastrelil a mel nepovinny ukol splneny. Jako dava to smysl? On me mel celou dobu na musce, ale proste se rozhodl, ze nic nebude delat a necha se trefit zezadu do hlavy? Dyt je to naprosta picovina.
Dalsi otaznicek, "zachrante gruzinske zajatce". Nabehnu tam a gruzince zachranim, unosce proste postrilim. Jdu pryc a je vyreseno, uz tam unosci po druhe nevlezou. Ale co to o kus dal je zase otaznicek a zase "zachrante gruzinske zajatce", udelam to teda znovu, zase jsem slavil uspech, gruzince zachranil, ale hra se tentokrat rozhodla, ze jakmile ze staveni vykrocim o jedinny krok, cele se to restartuje a gruzinci jsou opet zajati. Co to je zase, tak ja je osvobodim teda jeste jednou, no jo, ale ono se to okamzite po opusteni baraku zase restartovalo a furt dokola.

Myslim, ze na ukazku toho, jak je ta hra debilni, to stacilo, problemu je tam mnohem vice. Je velka skoda, ze to autori nedokazali dotahnout, protoze potencial tam rozhodne byl. V tomto stavu vsak hra nestoji ani za ty 3,5 EURa, ktere jsem za to dal. Rozhodne nedoporucuju ke hrani. Nakonec i ty stupidity Ubisoftu jsou porad lepsi nez takhle tristne nedodelana hra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny