Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AC Revelations

Ach jo, zasrana strategie. :-/

Myslel jsem, ze horsi nez predchozi hry byt uz nic nemuze, jenze se ukazalo, ze Revelations neni akcni adventura, ale strategicka hra. To pojebe jen Ubisoft, aby se hry menily v ramci jedne serie takovymhle zpusobem. Nedavam uz zacatek, ale neni divu, nikdy jsem nebyl hrac RTS her a jednoduse to neumim a nechci se to ucit. Me proste nebavi vydavat jen pokyny a koukat na obrazovku, co se tam deje. :-/

Jinak AC Revelations je na modernim hardwaru nefunkcni, nakonec jsem nekde na netu nasel reseni, smazat soubor systemdetection.dll, cimz to nedokaze detekovat hardware a funguje to.

Předmět Autor Datum
Prosím, už nic nehraj. Hlavně ne tak jednoduchou hru jako je Assassins Creed. Vždyť každý díl je o t… nový
davidrome 22.11.2019 12:49
davidrome
Pamatujes si, kolik strategickych "mini" her v tom dile je? Muzu zkusit se pres tu jednu dostat, ale… nový
RedMaX 22.11.2019 12:54
RedMaX
Mluvíme o těch hrách, jak jsi na střeše a bráníš čtvrť (ulici)? Rozmisťuješ jednotky? Na jinou minih… nový
davidrome 22.11.2019 14:42
davidrome
Ano, poprve byla povinna. Potom mi to reklo, ze moje doupe obsadili templari a mam ho jit branit a z… nový
RedMaX 22.11.2019 17:25
RedMaX
Mně teda vůbec nic neobsazovali. Matně si pamatuji, že pokud jsi se držel ?v utajení? tak se tohle n… nový
davidrome 22.11.2019 17:28
davidrome
Ok, dik. Zkusil jsem teda doupe osvobodit a dokonce jsem tentokrat uspel, ale bylo to tesny. Problem… nový
RedMaX 22.11.2019 20:34
RedMaX
Pokial si pamatam, tak tam islo tiez investovat do obchodov a tym generovat peniaze. nový
Michal2 22.11.2019 20:51
Michal2
V Brotherhood, v Revelations ne. Ja samozrejme generuju prijmy renovaci, ale to trva dlouho. Nakoned… nový
RedMaX 23.11.2019 16:23
RedMaX
AC boli uplne v pohode hry, mal by si vidiet ten bordel s TC Ghost Recon Breakpoint, nieco o tej hre… nový
Michal2 24.11.2019 17:49
Michal2
Jsem pred posledni misi hry. Snad uz to dam, tak zhodnoceni: Nejvic nevyrovnana hra od prvniho dilu… nový
RedMaX 24.11.2019 23:26
RedMaX
Teda zaver vybornej, ale nejak jsem myslel, ze po dohrani hlavniho pribehu si budu moct projit ty "h… nový
RedMaX 25.11.2019 19:24
RedMaX
Jaký je tvůj pohled na první a všechny druhé díly AC? Po dějové stránce má jít o to nejlepší ze séri… nový
davidrome 26.11.2019 09:17
davidrome
Tak AC byl od zacatku predstavovan jako akcni adventura, pak zacali rikat, ze tam jsou prvky RPG a p… poslední
RedMaX 26.11.2019 18:33
RedMaX

Ano, poprve byla povinna. Potom mi to reklo, ze moje doupe obsadili templari a mam ho jit branit a zase ta minihra a zase jsem to nedal, ale tentokrat proste templari doupe obsadili a musel jsem si ho vybojovat zpatky. Jakmile jsem tak ucinil, tak bylo napadeno jine moje doupe. A uz jsem se na to vykaslal a furt to blika zlute na mape, ale ja na to pecu. Neco jako Far Cry 4 myslim, jak furt dokola obsazovali me stanoviste a mel jsem je jit branit, taky jsem na to dlabal. Tak jestli se na to da vykaslat i tady a uz to nebude prudit, respektive bude to jenom prudit, tak dobry.

Ok, dik. Zkusil jsem teda doupe osvobodit a dokonce jsem tentokrat uspel, ale bylo to tesny. Problem je, ze narozdil od predchozich dilu kazda akce vyvola vetsi znamost, staci si neco koupit a hned jsem cervenej a musim rychle k haroldum zaplatit. Jenze kdyz nakoupim, tak nemam jak zaplatit a uz to se mnou jede s kopce. Nevim, jestli v te hre jde farmit? To znamena, ze bych se schoval do slamy a nechal hru pustenou a po nejake dobe si dosel do banky pro penize?

V Brotherhood, v Revelations ne. Ja samozrejme generuju prijmy renovaci, ale to trva dlouho. Nakonedc jsem to nechal byt schovanej ve slame a pockal az se mi vygeneruje v bance dost penez. Ted uz jsem ve fazi, kdy prijmy prestaly byt problem.

Co me vytaci, je zmenene ovladani pro gamepad. Ano chapu, ze v Revelations Ubisoft vymenil hlavniho designera hry a ze se novemu tymu nelibilo ovladani, ale proboha tak to snad v datadisku necham a zmenim az od dalsiho dilu. Proste jenom dalsi dil skladanky na tema obrovkseho herniho kolosu jmenem Ubisoft, ktery je tak velky, ze si zjevne kazdy dela co chce a uridit nejde, proto z nich vypadava to, co vypadava. :-/

Jsem pred posledni misi hry. Snad uz to dam, tak zhodnoceni:

Nejvic nevyrovnana hra od prvniho dilu. Nepochopil jsem, proc tam naroubovali ty strategicke minihry, byly otravne, ale s postupujici hrou jsem je vyhraval, ani jsem nevedel jak. Pak jsem teda delal jeden nepovinnej ukol Ezia s tema ctvercema z prvni osoby, jako fakt na palici do te hry davat neco tak trochu jako Portal. Asi uz nevedeli co by.

Trapi me hodne technicke problemy, hra je dost rozbita, at uz pady hry, ze to musim spustit znovu nebo treba neviditelna zed nebo v tom skrytym meste jsem bezel a najednou jsem se propadnul pod to mesto jako by mimo hru, tam jsem vlal ve vzduchoprazdnu a musel to restartovat.

Co me teda nadchlo, ze hra mela poprve tutorial a ja jsem se ve ctvrty hre o Assassinovi dozvedel, jak mam spravne delat nasiraci zhoupnuti a skok, doted jsem mackal nejak tlacitka a sproste u toho nadaval na idioty z Ubisoftu, ale v Revelations mi Ubisoft konecne dokazal dat tutorial a rict, ze mam drzet A a RT tlacitko a zaroven pohnout pohybovym klobouckem dopredu ve chvili, kdy se na tyci opravdu dopredu zhoupava. Takze to zase hodnotim hodne pozitivne, ze ponekud znacne az extremne nelogicky pochopil Ubisoft ve druhem datadisku druheho dilu, ze vsichni hraci nejsou profici a nekdo ten tutorial potrebuje.

Teda zaver vybornej, ale nejak jsem myslel, ze po dohrani hlavniho pribehu si budu moct projit ty "haluz" first person mise a ono jako ne.
Na AC proste vidim, co odlisuje skvelou a prumernou hru, to znamena na jedne strane Zaklinac a na druhe AC. Pritom by stacilo malo, aby se Ubisoft soustredil na to podstatne vynechal picoviny, ktere tam nemusely byt a mohlo to byt taky skvely. Skoda. Ale tak stejne jsem rad, ze jsem to hral. Ted asi si dam chvili zas odpocinek u neceho jineho a pak se vrhnu na treti dil.

Tak AC byl od zacatku predstavovan jako akcni adventura, pak zacali rikat, ze tam jsou prvky RPG a posledni dva dily maji udajne smerovat k plnohodnotnemu RPG. Takze se mi tve hodnoceni jako akcni moc nezda.

Ja mam s AC uplne od zacatku ten problem, ze jsem hral Far Cry 1 - 4 driv a AC je v podstate FC 2-4 z historie. A ty veci, ktere jini hraci chvali a proc se k tem hram vraci, mne prijdou hrozne nudne. Vylezt jednou na rozhlednu je super, podruhe to taky jde, ale po patnacte? A to jich bylo myslim v prvnim AC asi 25.
Samozrejme to nejsou jenom rozhledny, tech opakujicich se veci je spousta. Pritom treba Mass Effect 1 - 3, kamos rekl, ze to hrat nebude, ze je to zdlouhavy, ja ty hry miluju. Mne proste prijde, ze AC plati to jak pro jedna tak komplet dva, ma velke mnozstvi otravnych neustale se opakujicich momentu a to me proste vytaci.

A vytaci me to o to vic, ze jinak jsou ty hry zabavne poucne, coz se moc u her nestava. Ale co me vadilo jeste vic, tak to jsou nasiraci momenty. Bohuzel jsem az pozdeji zjistil, ze si za to castecne muzu sam. Vymena gamepadu Logitech F710 za XBox One S gamepad prinesla enormni zlepseni meho herniho vykonu. A tim razantne ubylo momentu, ktere me hru znechucovali. Kdyz to vezmu poporade, co bylo nejhorsi:
1. AC1 za polovinou hry, souboj s pobocnikem krale Richarda, hru jsem na dva mesice prerusil.
2. AC2 ve stredni casti hry otevreni hrobky na ctyri pohyblive rimsy na cas, zde jsem vymenil gamepad.
3. AC Brotherhood jsem nedaval bezecke ukoly cechu zlodeju v prubehu cele hry.
4. AC Revelations jsem nepochopil strategicke RTS minihry, ikdyz jsem je nakonec vyhraval, nemam tuseni jak.

Co se tyka pribehove casti hry, kdyz odmyslime tu zdlouhavost a obcasnou enormne otravnou kameru jako pozustatek Prince of Persia, tak jsem si ty hry uzil a jsem nakonec dost rad, ze jsem to hral. Jinak treba grafika byla ve sve dobe nadprumerna a i dnes je to tak, ze se jedna o graficky stale pekne koukatelne hry.
Kdybych mel moznost si popovidat s autorama hry pred vydanim, tak bych jim rekl, aby hry tolik nenatahovali a radeji opravili nektere nedodelky a podivnosti, ktere tam byly. A aby udelali tutorial hned v prvnim dile a ne az ve ctvrtem (Revelations).

Srovnavat dal to nemohu, ted si dam pauzu a vrhnu se na jine hry a nekdy v zime nebo z jara budu pokracovat tretim dilem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru