Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AC Revelations

Tak AC byl od zacatku predstavovan jako akcni adventura, pak zacali rikat, ze tam jsou prvky RPG a posledni dva dily maji udajne smerovat k plnohodnotnemu RPG. Takze se mi tve hodnoceni jako akcni moc nezda.

Ja mam s AC uplne od zacatku ten problem, ze jsem hral Far Cry 1 - 4 driv a AC je v podstate FC 2-4 z historie. A ty veci, ktere jini hraci chvali a proc se k tem hram vraci, mne prijdou hrozne nudne. Vylezt jednou na rozhlednu je super, podruhe to taky jde, ale po patnacte? A to jich bylo myslim v prvnim AC asi 25.
Samozrejme to nejsou jenom rozhledny, tech opakujicich se veci je spousta. Pritom treba Mass Effect 1 - 3, kamos rekl, ze to hrat nebude, ze je to zdlouhavy, ja ty hry miluju. Mne proste prijde, ze AC plati to jak pro jedna tak komplet dva, ma velke mnozstvi otravnych neustale se opakujicich momentu a to me proste vytaci.

A vytaci me to o to vic, ze jinak jsou ty hry zabavne poucne, coz se moc u her nestava. Ale co me vadilo jeste vic, tak to jsou nasiraci momenty. Bohuzel jsem az pozdeji zjistil, ze si za to castecne muzu sam. Vymena gamepadu Logitech F710 za XBox One S gamepad prinesla enormni zlepseni meho herniho vykonu. A tim razantne ubylo momentu, ktere me hru znechucovali. Kdyz to vezmu poporade, co bylo nejhorsi:
1. AC1 za polovinou hry, souboj s pobocnikem krale Richarda, hru jsem na dva mesice prerusil.
2. AC2 ve stredni casti hry otevreni hrobky na ctyri pohyblive rimsy na cas, zde jsem vymenil gamepad.
3. AC Brotherhood jsem nedaval bezecke ukoly cechu zlodeju v prubehu cele hry.
4. AC Revelations jsem nepochopil strategicke RTS minihry, ikdyz jsem je nakonec vyhraval, nemam tuseni jak.

Co se tyka pribehove casti hry, kdyz odmyslime tu zdlouhavost a obcasnou enormne otravnou kameru jako pozustatek Prince of Persia, tak jsem si ty hry uzil a jsem nakonec dost rad, ze jsem to hral. Jinak treba grafika byla ve sve dobe nadprumerna a i dnes je to tak, ze se jedna o graficky stale pekne koukatelne hry.
Kdybych mel moznost si popovidat s autorama hry pred vydanim, tak bych jim rekl, aby hry tolik nenatahovali a radeji opravili nektere nedodelky a podivnosti, ktere tam byly. A aby udelali tutorial hned v prvnim dile a ne az ve ctvrtem (Revelations).

Srovnavat dal to nemohu, ted si dam pauzu a vrhnu se na jine hry a nekdy v zime nebo z jara budu pokracovat tretim dilem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny