Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AC Revelations

Jsem pred posledni misi hry. Snad uz to dam, tak zhodnoceni:

Nejvic nevyrovnana hra od prvniho dilu. Nepochopil jsem, proc tam naroubovali ty strategicke minihry, byly otravne, ale s postupujici hrou jsem je vyhraval, ani jsem nevedel jak. Pak jsem teda delal jeden nepovinnej ukol Ezia s tema ctvercema z prvni osoby, jako fakt na palici do te hry davat neco tak trochu jako Portal. Asi uz nevedeli co by.

Trapi me hodne technicke problemy, hra je dost rozbita, at uz pady hry, ze to musim spustit znovu nebo treba neviditelna zed nebo v tom skrytym meste jsem bezel a najednou jsem se propadnul pod to mesto jako by mimo hru, tam jsem vlal ve vzduchoprazdnu a musel to restartovat.

Co me teda nadchlo, ze hra mela poprve tutorial a ja jsem se ve ctvrty hre o Assassinovi dozvedel, jak mam spravne delat nasiraci zhoupnuti a skok, doted jsem mackal nejak tlacitka a sproste u toho nadaval na idioty z Ubisoftu, ale v Revelations mi Ubisoft konecne dokazal dat tutorial a rict, ze mam drzet A a RT tlacitko a zaroven pohnout pohybovym klobouckem dopredu ve chvili, kdy se na tyci opravdu dopredu zhoupava. Takze to zase hodnotim hodne pozitivne, ze ponekud znacne az extremne nelogicky pochopil Ubisoft ve druhem datadisku druheho dilu, ze vsichni hraci nejsou profici a nekdo ten tutorial potrebuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny