Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co se ted hraje za multiplayer hry?

Čau všichni... můžete mi poradit nějakou multiplayer hru která vydrží ještě příštích pár řádek let? Nové hry mě prostě nebaví a nemůžu najít něco co by mě prostě chytlo a bavilo... jediný co hraju z novějších her je CSGO jinak mě právě vůbec nic nebaví a navíc se v tom neorientuji.Prostě dnešní hry stojí uplně za prd... je to nuda a když už se to dá nějak hrát tak to za půl roku chcípne.Staré hry stále samozřejmě hraju (např cod2) ale jsem z nich už docela přehraný protože je hraju už strašně moc let.Chtěl bych začít nějakou hrou uplně novou co jsem dříve nehrál.A chtěl bych u toho prostě pár let vydržet a být v tom dobrý.Chci prostě nějakou FPS řežbu rychlou jako za starých časů existuje vůbec něco takového?Podmínka pro tu hru co chci je aby to bylo FPSko a docela bych byl rád kdyby bylo z období 2 světové války takové hry mám nejradši ale není to podmínkou.Zkoušel jsem heroes and generals ale je to pěkná nuda příliš velké mapy a strašně moc lidí a to mě fakt nebere.Chci něco na styl těch codek 1,2 nebo jako day of defeat... hrával jsem taky spoustu let return to castle wolfenstein po internetu jenže to už je skoro uplně dead a enemy territory které je sice zadarmo ta už taky skoro zemřelo.Zkoušel jsem TOXIKK a to byla docela pecka... myslím že bych u toho vydržel i nadále jenže co? Mrtvé.... Battalion 1944 hodně dobrý potenciál a co? mrtvé... days of war stejný příběh... Chci něco na způsob starých rychlých multiplayer her jako z období 1999-2006 ... chci toho tak moc? Proč jsou prostě nový hry takový S*AČKY po*ebaný.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Warface Hra od Cryteku-vývojářů Far Cry ,Crysis. Nyní v majetku My.com Hraju už od r.2013 ----------…
tuta 27.03.2019 20:20
tuta
To jsem kdysi zkousel (snad kdyz to jelo na jakemsi divnem prohlizecovem spousteci). Nehorazna chujo…
Dwane Dibbley 27.03.2019 22:39
Dwane Dibbley
Někdy si říkám proč sem vubec psát.....asi nepsat,to bylo naposled....
tuta 27.03.2019 23:48
tuta
To ti tak vadi, ze nekdo mel jinou zkusenost nez ty? Treba to zmenili, ale takhle si to ja pamatuju.…
Dwane Dibbley 28.03.2019 15:41
Dwane Dibbley
Pokud se dá koupit za prachy přímá herní výhoda, tak to hru zabije. Zůstane jen pár platících a osta…
Prasak 28.03.2019 17:04
Prasak
Co jsem to hraval, tak platici hrac mel pristup k HEAT/APCR munici, coz mi jako vyhoda docela prislo…
Dwane Dibbley 28.03.2019 19:31
Dwane Dibbley
K tomu mají přístup všichni. Prémiový účet přidává jen kredity a zkušenosti navíc jako výdělek za bi…
Prasak 28.03.2019 20:53
Prasak
Co pamatuju, tak ta supermunice byla dostupna jen za goldy. Ale roky jsem to uz nehral, treba to zme…
Dwane Dibbley 29.03.2019 16:51
Dwane Dibbley
Když jsem s tím loni začínal, bylo to za goldy, nebo za kredity. Teď už je to jen za kredity (ale ta…
Prasak 29.03.2019 18:08
Prasak
Tak to ja mam na mysli roky zpatky. To byla premiovka za goldy a goldy za prachy. A ten tancik co zm… poslední
Dwane Dibbley 30.03.2019 01:39
Dwane Dibbley
Jeste jsem vzpomnel na Dirty Bomb a Blacklight Retribution, ale oboje vypada ze skoncilo. Lawbreaker…
Dwane Dibbley 29.03.2019 17:05
Dwane Dibbley
To není na steamu? Ten ironsight?
Moula32 29.03.2019 21:56
Moula32
Zjevne ne. Koukam ze je to od aeria games a ti maji tusim vlastni launcher na svoje hry. nový
Dwane Dibbley 30.03.2019 01:24
Dwane Dibbley

Warface
Hra od Cryteku-vývojářů Far Cry ,Crysis.
Nyní v majetku My.com
Hraju už od r.2013
-----------------------------------------------------------------------------------------

Pvp-klasika
Jde o klasický kompetitivní multiplayer o rozsahu až 8 vs 8 (16) hráčú, ve kterém hráči bojují v různých módech:

Team death match - dva týmy vraždící se navzájem. Tým s více killy vyhrává.

Capture - Jde zde o kufřík který jeden tým brání a dt oba týmy navzájem snaží obsadit. Rozhodují body získané za obsazené oblasti.

Storm - jde o postupné rozložení dominance. Vše pěkně popořádku. Nejdřív se snaží 1 tým postupně obsadit 3 stanoviště hlídané nepřítelem. Pak se strany prohodí. Ten kdo má rychlejší čas vyhrál.

Free for all - všichni proti všem.

Bag and tag - všichni proti všem s jedným doplňkem. Tím je "psí známka" která zbyde po mrtvole. Pokud jí hráč sebere, dostane body navíc.

V několika módech lze založit souboj klanů.

Plant the bomb - Klasický styl typu "Counter strike" - jeden tým má za úkol odpálit bombu, druhý má za úkol zabránit položení bomby, popř. bombu zneškodnit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
COOP
Kooperativní mise jsou prvek, kterým se Warface odlišuje od podobných her. Skupina hráčů v nich prochází mapou, v čemž jim brání nepřátelští vojáci - boti. Kooperace je zcela zásadní a správné rozložení herních tříd taktéž. Ideálně složený tým obsahuje od každé herní třídy alespoň jednoho zástupce.

Každá coop mise až na tu nejlehčí má 2 díly. Většinou je jeden díl chození napříč mapou a vraždení nepřátel. Ve druhé části potkáte bossy v podobě velkých mechů, nebo obrněných kulometčíků. Případně je druhá část o přežití několika vln nepřátel, či eskortování tanku.

Co - op mise jsou skvělé na naučení ovládání, vydělání peněz včetně speciální měny - crownů - kterou získáte jen za boj proti botům.

V coop je vždy zpřístupněno 6 misí. 1 easy, 2 normal, 2 hard a 1 insane. Tak je tomu vždy. Jediné co se mění jsou mapy které se většinou jen promíchají mezi sebou, což je velmi výhodné na naučení nazpaměť.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Speciální operace

Druhý druh boje proti botů v pěti se liší hlavně časem a náročností. Klasická co-op mise trvá kolem 10 - 40 minut. Ve speciálních operací je 40 minut většinou minimální až rekordní čas. Klasický rozsah je 45 - 100 minut. Záleží hlavně na obtížnosti a týmu.

https://wf.my.com/en/

https://www.youtube.com/watch?v=VQRHpN7NrX0
https://www.youtube.com/watch?v=XxN_zfe-wjc&t=9s
https://www.youtube.com/watch?v=Nb7zgRCsRZ4

To jsem kdysi zkousel (snad kdyz to jelo na jakemsi divnem prohlizecovem spousteci). Nehorazna chujovina, p2w s silenym gamblingem (nejlepsi zbrane slo dostat jen nahodne z krabic ktere bylo mozno pouze kupovat za penize). Po herni strance nic extra, gunplay podprumer a movement na dnesni pomery uz taky uplne mimo.

To ti tak vadi, ze nekdo mel jinou zkusenost nez ty? Treba to zmenili, ale takhle si to ja pamatuju. Nejlepsi zbrane za gambling z beden za realny prachy, diky cemuz byl multak nehratelnej (a coop byl dost nanic railroad shooter, casto s nejakym aimboterem). Nejlepsi brokovnice z bedny za prachy, pak jsi jen celou hru slaidoval jak trotl a kosil vsechno na jednu ranu. Nejlepsi ostrelovacka taky z bedny za prachy, ta davala na jednu ranu (asi jako AWP v CS), nejlepsi neplacena snajperka dala na jednu ranu jen do hlavy (obdoba scouta z CS). AR i SMG taky nejlepsi z beden. Kdo zaplatil, byl v PvP king.

Pokud se dá koupit za prachy přímá herní výhoda, tak to hru zabije. Zůstane jen pár platících a ostatní s tím seknou. Jenže F2P hry potřebují i neplatící hráče, tím naroste uživatelská základna. Jako hráč WoT si myslím, že to mají propracované dobře - za prachy dostane hráč víc kreditů a rychlejší vývoj, ale rozhodně ne přímou výhodu do bitvy. Takže v bitvě rozhodují především dovednosti hráče.

Jeste jsem vzpomnel na Dirty Bomb a Blacklight Retribution, ale oboje vypada ze skoncilo. Lawbreakers taky nic.

A Ironsight. Jsem si nemohl vzpomenout jak se to jmeje. Nehral jsem to, ale neco malo jsem o tom slysel (a kouknul na par videi, vypada to jako prvni codka) a snad je to i F2P, takze za zkousku nic nedas a klidne pak muzes poreferovat jestli to ma cenu instalovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru