Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co se ted hraje za multiplayer hry?

Warface
Hra od Cryteku-vývojářů Far Cry ,Crysis.
Nyní v majetku My.com
Hraju už od r.2013
-----------------------------------------------------------------------------------------

Pvp-klasika
Jde o klasický kompetitivní multiplayer o rozsahu až 8 vs 8 (16) hráčú, ve kterém hráči bojují v různých módech:

Team death match - dva týmy vraždící se navzájem. Tým s více killy vyhrává.

Capture - Jde zde o kufřík který jeden tým brání a dt oba týmy navzájem snaží obsadit. Rozhodují body získané za obsazené oblasti.

Storm - jde o postupné rozložení dominance. Vše pěkně popořádku. Nejdřív se snaží 1 tým postupně obsadit 3 stanoviště hlídané nepřítelem. Pak se strany prohodí. Ten kdo má rychlejší čas vyhrál.

Free for all - všichni proti všem.

Bag and tag - všichni proti všem s jedným doplňkem. Tím je "psí známka" která zbyde po mrtvole. Pokud jí hráč sebere, dostane body navíc.

V několika módech lze založit souboj klanů.

Plant the bomb - Klasický styl typu "Counter strike" - jeden tým má za úkol odpálit bombu, druhý má za úkol zabránit položení bomby, popř. bombu zneškodnit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
COOP
Kooperativní mise jsou prvek, kterým se Warface odlišuje od podobných her. Skupina hráčů v nich prochází mapou, v čemž jim brání nepřátelští vojáci - boti. Kooperace je zcela zásadní a správné rozložení herních tříd taktéž. Ideálně složený tým obsahuje od každé herní třídy alespoň jednoho zástupce.

Každá coop mise až na tu nejlehčí má 2 díly. Většinou je jeden díl chození napříč mapou a vraždení nepřátel. Ve druhé části potkáte bossy v podobě velkých mechů, nebo obrněných kulometčíků. Případně je druhá část o přežití několika vln nepřátel, či eskortování tanku.

Co - op mise jsou skvělé na naučení ovládání, vydělání peněz včetně speciální měny - crownů - kterou získáte jen za boj proti botům.

V coop je vždy zpřístupněno 6 misí. 1 easy, 2 normal, 2 hard a 1 insane. Tak je tomu vždy. Jediné co se mění jsou mapy které se většinou jen promíchají mezi sebou, což je velmi výhodné na naučení nazpaměť.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Speciální operace

Druhý druh boje proti botů v pěti se liší hlavně časem a náročností. Klasická co-op mise trvá kolem 10 - 40 minut. Ve speciálních operací je 40 minut většinou minimální až rekordní čas. Klasický rozsah je 45 - 100 minut. Záleží hlavně na obtížnosti a týmu.

https://wf.my.com/en/

https://www.youtube.com/watch?v=VQRHpN7NrX0
https://www.youtube.com/watch?v=XxN_zfe-wjc&t=9s
https://www.youtube.com/watch?v=Nb7zgRCsRZ4

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny