Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CS:GO zobrazenie poskodenia

Videl som to na zopar videach, ze si hraci vedeli cez konzolu pozriet ake poskodenie udelili hracom, co je celkom zaujimavy udaj pri prestrelkach, ked castokrat netusim kolko dmg som spravil konkretnemu hracovi. Nieco som uz cital, ale nechcem znovuobjavovat koleso, takze ako o spravit co najjednoduchsie?
Este lepsie by bolo keby sa udaje zobrazovali priamo na obrazovke bez nutnosti otvarat konzolu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je zde více možností jak to udělat a zároveň více možností kde jsi to viděl. Rád bych ze začátku pod…
Eryo 24.02.2019 13:07
Eryo
Tu 4 som si nasiel aj ja, ale pochopil som to tak, ze to musim aktivovat pri kazdom spusteni CSka, p…
fleg 26.02.2019 09:05
fleg
Každý hráč má vlastní config jménem autoexec, v něm máš vlastní nastavení hry a není na tom nic nebe…
Eryo 26.02.2019 19:15
Eryo
Kazdy nie, teda ja nemam, aj ked mozno sa budem musiet pozriet do toho...vcera sa zase jeden silver…
fleg-sk 27.02.2019 10:46
fleg-sk
Každý ho má, vytváří se sám, tím že zapneš hru - můžeš ho volně upravovat.
Eryo 27.02.2019 17:32
Eryo
To viem, myslel som si, ze ja som si ho neupravil. nebol dovod. Navyse asi to prestanem hrat, dnes m…
fleg 27.02.2019 19:21
fleg
Klasika na silverech / goldech / MG... Asi radím bud sehnat ještě někoho kdo to s tebou bude hrát ne…
Eryo 27.02.2019 19:37
Eryo
Zaujimave je, ze som na 1pokus dostal gold1, po 2 tyzdnoch som bol gold2, teraz som gold1 uz vyse me… nový
fleg 28.02.2019 08:49
fleg
To je fake taktika :puff: nový
snco1301 28.02.2019 09:29
snco1301
Tak vzhledem k počtu rusáků ve hře se nejspíš spoluhráči domnívají, že ses zbláznil, když jdeš na "V… nový
Kurt 28.02.2019 09:45
Kurt
Vcera som dostal penalizaciu na 2h, dnes ma po pol hodine hladania a kickovania konecne prijali poli… nový
fleg 28.02.2019 19:10
fleg
Pokud tě to nebaví, tak si najdi nějakej komunitní czsk server, plně tě chápu, csko už nehraju jinak… nový
Eryo 28.02.2019 20:30
Eryo
Zacina ma to trosku nebavit, problem je, ze ja v mojom veku nemam moc kamosov, co sa hraju a ja sa z… nový
fleg 01.03.2019 07:52
fleg
Mna udivuje ta komunita na prime. Mal som 7 dnovy ban. dalsie 3 vyhodenia, 2 opravnene, hral som sla… poslední
fleg 12.03.2019 22:32
fleg

Je zde více možností jak to udělat a zároveň více možností kde jsi to viděl. Rád bych ze začátku podotknul, že si musíš zapnout vývojářskou konzoli - gameplay --> povolit vývojářskou konzoli (defaultně vypnuté). Také jsem CSko pár měsíců pořádně nehrál, takže píšu spíš z toho co jsi pamatuji.

1) Pokud chceš ukazovat damage přímo ve chvíli kdy jej udělíš, tak to není na normálních serverech možné, pouze za použití commandu sv_cheats 1 - ten na normálních serverech nezapneš.

2) Spousta hráčů nehraje na oficiálních Valve serverech, ale na Faceit (ten neukazuje nikdy damage), na ESEA (ta ukazuje damage i HP všech hráčů do chatu na konci kola) a podobně. Tam hádám nehraješ, takže to nemusíme řešit, píšu to jen z důvodu, že to jsi možná viděl. Vypadá to takhle.

3) Pokud si pamatuju dobře, tak damage, který udělíš se ukazuje v konzoli automaticky, můžeš se tam na něj kouknout. Vypadá to takhle.

4) Pokud nechceš otevírat konzoli, tak zadej tento command do konzole, měl by fungovat, bude to ukazovat takto: KLIK

developer "1"
con_filter_text "Damage"
con_filter_text_out "Player:"
con_filter_enable "2"

Kazdy nie, teda ja nemam, aj ked mozno sa budem musiet pozriet do toho...vcera sa zase jeden silver divil ako mozem byt gold, ked hram tak blbo...v poslednom kole, ked smeeste mohli uhrat remizu som dal hs nasmu leadorvi, ked vybehol spoza rohu na mna (necekol som radar), pricom za celu hru som takyto one shot hs nedal...a hned ma chlapci aj kickli zo zufalstva. Nehral som 2x uzasne uznavam,su take dni, ze co spravim je zle, ale podla vsetkeho ma ma algoritmus cska rad, pretoze som bol uz gold nova 2 a na to ake mavam skore sa drzim na gold1 uz dlho, dokonca mam pocit, ze mi hrozi povysenie na gold2:-).

Zaujimave je, ze som na 1pokus dostal gold1, po 2 tyzdnoch som bol gold2, teraz som gold1 uz vyse mesiaca napriek tomu, ze mi to az tak nejde. Otazka je cim to bude, ze som nebol derankovany uz davno na nejakeho hlbokeho silvera.
Mozno nakoniec nehram tak zle;o).
Ale mas pravdu celkom ma to prestava bavit, ked hram hlavne solo, hram bez hlasovej komunikacie a este ma vie dostat do kolien, ked mam ombu napisem, ze idem B a zysok teamu bezi hned po starte na A.

Vcera som dostal penalizaciu na 2h, dnes ma po pol hodine hladania a kickovania konecne prijali poliaci, aj som hral celkom dobre (vyrovnane skore, 5 najlepsi hrac z hry), ale v druhej hre som chytil madarov a pri 5 kole, kde sme suverenne prehravali 5:0 ma nas global elitak zapichol 10s po starte (mal pocit, ze ked bezim s nozom pred nim, ze ho zdrzujem) a este na drzovku dal odhlasovat moj kick a kedze som bol jediny nemadar aj som ho dostal a k tomu este 24h penalizaciu za dalsie vykopnutie;o). Ma len mrzi, ze som ho nestihol nahlasit za umyselne zabitie teamate.
Keby som slabsia povaha asi sa na tuto vyserem, len pol hodinu trva kym je niekto ochotny hrat s vami vobec mapu, kedze nie ste jeho kamos a nemate globala a ked uz sa niekam dostanem tak zase medzi nejaku bandu, ktora si ma kickne len tak.
Normalne mi to kazi chut do hry, asi sa vratim k hraniu s neprime hracmi, kde sa sice viacej cheatuje, ale zase si clovek aspon trosku zahra.

Zacina ma to trosku nebavit, problem je, ze ja v mojom veku nemam moc kamosov, co sa hraju a ja sa zase nemozem hravat pravidelne, skor namatkovo. Moja predstava je prist hocikedy, ked mam cas, zapnut pc a zahrat si jednu mapu, co sa mi vsak v praxi moc nedari. Skoda, ze komunita tu trosku scipla...par rokov dozadu som sa celkom slusne pobavil, ked sme tu hravali spolocne nejake gamesky.
Mozno s tym seknem uplne, manzelka sa velice potesi;o).

Mna udivuje ta komunita na prime. Mal som 7 dnovy ban. dalsie 3 vyhodenia, 2 opravnene, hral som slabo, tretie som nechapal.
Odohram 3 hry, nehram dobre, ale som len par bodov za zvyskom timu, koncim 3-5 z teamu. Hram tretiu hru, tentoraz s CR hracmi a po tretom kole, ked mame 1:0:2 skore 4 z teamu a piaty ma 0:0:2 ma na zaciatku kola vyhodia? Wtf?
Decka nestastne toto za mojich mladych cias v case CS 1.3 nebyvalo...tam sa hrat dalo kedykolvek a s kymkolvek. Problem je asi v tom, ze v tom case decka pristup na internet nemali;o(.
V kazdom pripade mam dalsi 7 dnovy ban za dalsie vyhodenie, takze zase cas na oddych;o).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru