Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunguje Steam

Mně Steam běží normálně. Čas od času ale zaznamenávám zajímavou chybu, že když přepnu na Aktivita, Profil, Odznaky, Inventář, vyskoší na mě hláška, že můj profil je soukromý a neukáže se nic. Po přepnutí jinam a zpět je to následně OK.

Napadá mě, zda by ti nepomohla přeinstalace Steamu. Ponechat v adresáři Steamu jen Steam.exe a podadresář steamapps, raději si někam zazálohovat podadresář userdata, jinak vše smarat. Následně spustit onen Steam.exe, přihlásit se a stáhne se vše potřebné znova. Kdysi dávno jsem měl se Steamem také nějaké problémy a tohle mi pomohlo. Ještě si ale raději někde ověř, zda to opravdu dělat takto, jě to několik let a dnes je to třeba trochu jinak...

Pokud by zkrachoval Steam, byla by to ohromná rána pro celý herní průmysl, protože by se neuvěřitelně rozmohl warez. Každý by si to, co už jednou zaplatil, sehnal znova. Nevěřím, že by všichni všechno kupovali podruhé, odhadoval bych to na nízké jednotky procent. Spíše si myslím, že by byl vydán nějaký univerzální soubor, klíč, patch, který by deaktivoval u pořízených her steamworks DRM a všichni by dostali čas (jistě minimálně několik měsíců), aby si hry stáhli pro pozdější možnost nainstalování. Věřím, že mě Steam přežije, že tohle řešit nebudu :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny