Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaklínač 3

ahoj, u kapitoly Útěk z vězení se mi pokaždý kousne hra. Když přicházím k Margaritě, tak hra začne načítat a načítá a načítá, jednou jsem to vydržela půl hodiny a nenačetlo se nic, jen v pravým dolním rohu se neustále točí "načítání". Setkal jste se s tím někdo? Díky za rady.L.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
teprve jsem se dostala ke kompletní reinstalaci hry, ale problém to nevyřešilo, ve hře můžu jít kamk…
Ladynka 25.12.2018 15:56
Ladynka
Ahoj, hraju pres GOG Galaxy, ale jsem bohuzel teprve na zacatku hry a pocitam, ze takhle daleko se d…
RedMaX 25.12.2018 21:13
RedMaX
ahojky, já jsem zkusila i starší savy, vrátila jsem se zhruba o měsíc zpátky, odehrála vše znovu a s…
Ladynka 26.12.2018 14:00
Ladynka
Tam už mě napadá jen corruptnutý save file. V savu je prostě nějaká chyba, která při dojití k tomuto…
Railee 26.12.2018 19:12
Railee
a to jsou jako poškozené všechny savy? ::) já jsem asi 15 posledních smazala a hrála to opětovně, vš…
Ladynka 26.12.2018 20:52
Ladynka
Poškozené to bude od nějaké doby. Jestli to tak opravdu je, tak se poškodí save a ten už se pak znov… nový
Railee 31.12.2018 15:51
Railee
Nastuduj tohle: https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/the-great-escape-quest-bugged.4978… nový
L-Core 31.12.2018 19:40
L-Core
díky za vysvětlení, proč jsem si pokazila hru, přidávala jsem si karty do gwintu, abych ho pořád nep… nový
Ladynka 01.01.2019 18:26
Ladynka
Nenapadlo by me si cheatem pridat kartu, ale chapu to. Ten Gwint je naprosto nehratelnej, pokud s ni… nový
RedMaX 01.01.2019 20:38
RedMaX
Ja som pri prvom prechode hry na gwint najskôr kašlala a vôbec ho nehrala. Začala som ho hrať až po… nový
d.d. 01.01.2019 22:40
d.d.
Začala som ho hrať až po tom, čo som si prešla úplne všetky ostatné questy (hlavné, vedľajšie, zákaz… poslední
RedMaX 01.01.2019 23:43
RedMaX

teprve jsem se dostala ke kompletní reinstalaci hry, ale problém to nevyřešilo, ve hře můžu jít kamkoliv a vše funguje, ale jakmile najedu k úkolu Útěk z vězení, vždy se vrátí původní problém neustálého točení kolečka načítání ]:)

Ahoj, hraju pres GOG Galaxy, ale jsem bohuzel teprve na zacatku hry a pocitam, ze takhle daleko se dostanu nejdriv nekdy koncem ledna nebo zacatkem unora. Zkusil bych jeste jednu moznost a to nejaky starsi save.

Napis do podpory na GOG, sice jim odpoved trva a je mozne zvlast ted koncem roku, ze budes nekolik dni cekat nez se ti ozvou, ale kazdopadne oni reaguji a zvlast na jejich hru od CD Projectu se budou snazit ten problem vyresit.

ahojky, já jsem zkusila i starší savy, vrátila jsem se zhruba o měsíc zpátky, odehrála vše znovu a stejný problém, jak dojdu k tomuto úkolu, jen načítání a nic jinýho. Hecla jsem se a nainstalovala komplet celou hru odznova i na svůj herní notebook, který má o něco lepší HW nároky Intel Core i7, 3,6 GHz....a stejný problém....můžu se ve hře vrátit kamkoliv, vše funguje, jen tento bohužel hlavní úkol nejde nijak přeskočit. Na podporu jsem psala, řekli mi mi, že mám hru kompletně přeinstalovat, což jsem udělala a nebo že mám u PC slabé HW nároky na hru (mám i5, 3.10 GHz RAM 8.00), hru hraju 2 roky naprosto bez jakýhokoliv problému, až teď před finále tohle, krucipísek 3-[

Tam už mě napadá jen corruptnutý save file. V savu je prostě nějaká chyba, která při dojití k tomuto questu vyvolá nějakou chybu a hra neví, co s tím, tak načítá.

Kdyby to tak opravdu bylo, zbývají dvě možnosti:

1) hrát odznova (nesmysl)
2) skipnout quest přes konzoli (donutí si hru myslet, že už je quest hotový)

a to jsou jako poškozené všechny savy? ::) já jsem asi 15 posledních smazala a hrála to opětovně, vše zbytečně. Kdybych věděla, že to pomůže, smažu klidně 1/4 hry, ale naštvat se za pár tejdnů u stejnýho úkolu, to už bych to fakt raděj hodila z okna ]:( A je nějaký návod, jak ten úkol přeskočit? Počítačový machr zrovna nejsem :-(

Poškozené to bude od nějaké doby. Jestli to tak opravdu je, tak se poškodí save a ten už se pak znova a znova ukládá poškozený.

Nevím přesné jméno questu, zkus zadat do googlu něco ve stylu "Witcher 3 "jméno questu" console skip".

díky za vysvětlení, proč jsem si pokazila hru, přidávala jsem si karty do gwintu, abych ho pořád neprohrávala, ano ano...za podvody se platí. Vzhledem k tomu, že je nemožné zjistit, kde to bylo přidáno poprvé a který save jsem si tím pokazila, rovnou se na to asi vykašlu, protože ty příkazy "removeitem" mi ve hře nijak zadat nejdou :.(

Nenapadlo by me si cheatem pridat kartu, ale chapu to. Ten Gwint je naprosto nehratelnej, pokud s nim clovek nezacne hned od zacatku hry a neziska od horsich NPC hracu lepsi karty nez ma Zaklinac. Vratit se k tomu nejde, jakmile clovek postoupi v pribehu. Ja jsem Gwint proste pohrbil a hrat ho vubec nebudu, vedle v diskuzi mi psali, ze to nutny pro dokonceni hry neni.

Ja som pri prvom prechode hry na gwint najskôr kašlala a vôbec ho nehrala. Začala som ho hrať až po tom, čo som si prešla úplne všetky ostatné questy (hlavné, vedľajšie, zákazky), a nebol s ním vôbec žiaden problém. Karty vieš získať v akomkoľvek bode hry. Myslím, že chýbať ti môžu asi tak 3 karty, ktoré vieš vyhrať len na bále s Triss (k tomu sa už logicky nevrátiš), zvyšok ide v pohode akurát si nedokážeš potom dokončiť quest "zberateľská vášeň".

Stačí pochopiť princíp gwintu (môžeš skúsiť youtube) a je to veľmi jednoduchá hra, ktorú môžeš vyhrať vždy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru