Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší Call of Duty?

Zdravím.Jaké je podle vás nejlepší Cod ? Dneska jsem s bráchou dohrál COD 1 a uplně jsem žasnul jak to v té době byla luxusní akce.Ta kampan za Rusy je naprosto parádní a snad i nepřekonatelná.Hned si musím jít sehnat COD:UO které jsem ještě nikdy nehrál snad ho ještě někde koupím.Je tu někdo kdo hrál ty nové WWII ? Můžu od toho očekávat stejně parádní akci ? A jaké je nejlepší COD za 2 světové války které hraje nejvíc hráčů po multiplayeru ? hrál jsem dobu COD 1 ale dnes už tam fakt moc lidí není a jede tam na většině serverech jen jedna mapa s jedním modem a to mě brzo omrzí.

Díky za odpovědi Soudruzi. :-D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejlepší CoD byl Battlefield Bad Company2 :-)
touchwood 31.08.2018 11:55
touchwood
Možná, ale jen do tý doby než vyšlo Black ops 1. Současně je nelepší cod Titanfall 2.
codforever 31.08.2018 12:09
codforever
Až na to, že Titanfall 2 je mrtvej. Mě osobně ted baví battlefield 1, hlavně svýma obrovskýma mapama…
Eryo 31.08.2018 13:30
Eryo
Právě proto nehraju Battlefield, že se hraje TDM ve velkým počtu po obrovských mapách. To je akorát…
codforever 31.08.2018 14:25
codforever
Tak zaprvý, na velkých mapách se hrajou jen operace (kam se na ně hrabe "War" z posledního CoD) a Co…
Eryo 31.08.2018 18:35
Eryo
Tak já to vídím, tak, že na zabrání objective je potřeba vystřílet nepřátele a ne se tam jenom propl…
codforever 31.08.2018 19:00
codforever
vidíš to úplně blbě. BF je hlavně taktická týmová hra, vítězí ti, kdo hrají v týmu (např. spoluprac…
touchwood 05.09.2018 08:20
touchwood
Cod taky může být taktické a týmové, má tam spoustu režimů jako třeba headquarters, domination, sd,… poslední
codforever 05.09.2018 09:01
codforever

Právě proto nehraju Battlefield, že se hraje TDM ve velkým počtu po obrovských mapách. To je akorát o tom, že 5 minut běžím pak dám třeba pár killů, umřu a můžu zase znovu běžet. Zároveň tam nejsou žádné killstreaky, takže tam není potřeba si třeba vrtulník získat vystřílením nepřátel, tam ho stačí jen ukrást před spoluhráčem a o tom to je, to není nic pro mě, já si všechno radši poctivě zasloužím. Navíc preferuju ty menší mapy, třeba v cod 4 jsem nesnášel mapu Creek, tam to byl samý camper, nejlepší byl stejně Shipment, kde se teda kempovalo dost obtížně a když už se přece jenom k tomu někdo uchýlil, byl velice rychle zlikvidován.

Tak zaprvý, na velkých mapách se hrajou jen operace (kam se na ně hrabe "War" z posledního CoD) a Conquest. TDM se hraje na upravených mapách a ještě k tomu 10v10, mapy jsou mnohem menší.
Zadruhé, killstreaky jsou snad největší blbost jaká kdy potkala CoD (pročpak se od nich asi upouští). A "poctivě zasloužím" mi přijde jako blbost, proč by letadlo /tank/ ... mít jen ten kdo tam běhá jak idiot a hraje to jen na killy, když je potřeba zabrat objective? :)

Tak já to vídím, tak, že na zabrání objective je potřeba vystřílet nepřátele a ne se tam jenom proplížit za někým, kdo je vystřílí, ten kdo je vystřílí by právě měl dostat to letadlo/tank a né ten, kdo se tam objeví jen náhodou. Že se upouští od killstreaků? Možná ano, ale to jen v těch novějších cod, a ty samozřejmě velice klesají rok od roku na kvalitě, takže podle toho bych se moc neřídil. Právě Black ops 1 byly ty nejlepší cod na mulťák, kde byly ty killstreaky nejpropracovanější a bylo jich tam opravdu hodně. Kdyby se ještě hrál aspoň jeden server s free for all a se základním nastavením jako po vydání hry, tak bych hrál hlavně BO1 a občas ještě MW2, ale bohužel.

vidíš to úplně blbě.

BF je hlavně taktická týmová hra, vítězí ti, kdo hrají v týmu (např. spolupracují ve squadu). Lonewolf v tanku je za chvíli kaput, nebo, pokud kempí někde na kraji mapy, je naprosto nepřínosný pro svůj tým a na kvalitních serverch jsou takoví kazišuci vykopáváni. Takže do tanků a letadel by měli sedat jen ti, kdo s nimi umí a mají lidi ve squadu na obsazení všech pozic. Pak je např. tank či bombardér skoro nezničitelná věc s extrémní palebnou a útočnou silou. Běžně to hráváme tak, že tank přijede na vlajku, z něj vyskočí squadleader a na něj naspawnuje celý squad. Pak je vlajka zabrána prakticky okamžitě, protože tank má smysl jen v kombinaci s infanterií.

CoD je proti tomu máčka, stupidní střílečka. A když už střílečku, tak aspoň se zábavnými mapami, proto jsem napsal tu BC2, která tohle splňuje.

Cod taky může být taktické a týmové, má tam spoustu režimů jako třeba headquarters, domination, sd, capture the flag a v některých jsou taky tanky. Jde o to, že já hraji výhradně free for all, páč hraju radši sám za sebe než se spoléhat na někoho jiného, protože co si člověk neudělá sám, to nemá. Rozhodně mam z vítězství pak větší radost, než když hraju v týmu. Navíc cod má více menších map, kde aspoň hned dojde na přestřelku a nemusím ji vyhledávat přes půl mapy.

BC2 jsem nějakou chvíli hrál, ale oslovil mě víc zhlediska kampaně než multiplayerově. Ty mapy byly právě rozsáhlé a to nebylo nic pro mě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru