Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hra o autech.

Predstav si to jak WEB, urcite je jednodusi delat WEB stranku na jeden prohlizec a jedno rozliseni jak pro lidi na ruznych prohlizecich a rozliseni z celého sveta, ale klidne zustan u svého presvedceni, neprekvapuje mne.

Kolega z prace si naprogramoval hru pod DirectX9, byl to takovej jednoduchej 3D litaci simulator a hodne z toho mi ukazoval.

-Co ti presne ukazoval ? To delal na koleni nebo co ? (se samotnym frameworkem dx sem nikdy nedelal, v tomto soudit nemohu)
* Neboj, klidne se rozepis.

hotove enginy, ktere spousta her pouziva, dokazi zavislost na hardwaru minimalizovat

-Jak ? To neznamena ze treba Unreal podporuje DX12, nebo vyvoj VR ze hotovo (engine se o zadnou optimizaci nestara, to uz je jen na tobe, aby jsi tu optimaci zprostredkoval dle cilové platformy, stroje). Proboha si nejakéj ENGIME uz stahni a udelej si uz konecne nejakou svou vlastni zkusenost a prestan uvadet kamarady, kolegy nebo je nech at odpovi oni (neboj, skakacii kostku zvladnes i bez znalosti, na to se nevymlouvej) , furt pises jen co si myslis selskym rozumem daleko od reality, ale nazor ti samozrejme neberu a respektuju ho..
- "Unreal Engine na stahnuti" (nemam dostatecnou zkusenost)
- Unity 3D (jestli pouzijes Unity, tak tu skakacku muzeme udelat spolu, nezabere to vic jak 30 minut)
* Uz i na prikladu KOSTKA pochopis tady to cele, az spustis poprvé kameru (tvoji tzv prvni scenu/room) na ruznych rozliseni uz uvidis ty prvni rozdily, v nastaveni mas pak polozku kompilace kde docilis vystupu (extrakce) souboru s "EXE" (kostka.exe) tak tu kostku spust na ruznych PC a pak mi ukaz, to jak to ENGINE (coz je jen graficky motor) samo optimizuje..
-PS : Ale jestli jsi nekdy hral Batman Dark Knight, tak rozumim ze si nazoru, ze staci jen vse nahazet do Engine a hru vyslat do sveta ;-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny